Şimdi Ara

Satılık EVGA GTX 1080ti FTW 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Satılık EVGA GTX 1080ti FTW 3

Ekran kartını yükselteceğim için satılıktır. Herhangi bir sorunu yoktur. 2017 Ağustos ayında satın alınmıştır. Kutusu vs her şeyi duruyor. Hiç mining yapılmadı, o.c yapılmadı sadece oyun oynandı. Tüm furmark vs sıcaklık testleri mevcuttur. Video olarak atabilrim. 

Yalnızca PWR sıcaklık ledi bazen kırmızı gösteriyor, ama bu bir sorun mu sensör hatası mı bilmiyorum. Evga forumlarında da bu konula ilgili bir sürü başlık var. Evga ile de iletişme geçtim ancak her hangi bir değişikliğe vs ihtiyaç duymadan senelerce kullandım. Bir kez olsun bir sorun yaşamadım. Belki de termal pedlerle ilgili bir sorundur ama ben gerçek bir sorunu olduğunu düşünmüyorum, öyle olsa kendim problem yaşardım. Yine de bu sebepten ötürü fiyatı diğer ilanlara göre oldukça düşük tuttum, almak isteyen kendi araştırmasını vs yaparak alabilir. EVGA ile yazışma maillerini bulabilirsem onları da gönderirim. Zaten furmark testlerinin videosunu da göndereceğim, orda mevcut sıcaklıkları görebilirsiniz. 

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 7500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 6 bine sıfır garantili satılan 6600xt bu karttan daha performanslı malesef

• şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt

Onu al o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UNNL

Onu al o zaman

Ürün sizin tercih sizin ama sattığınız kartı kim alsın hocam

• Cümlenin başında kendiniz yazmışsınız zaten. İlla satılsın gibi bi derdim olsa zaten burda bekleyen ölücülere anında satardım. Benim kartımın derdi size mi düştü anlamadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNNL -- 20 Ağustos 2021; 22:1:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UNNL

Cümlenin başında kendiniz yazmışsınız zaten. İlla satılsın gibi bi derdim olsa zaten burda bekleyen ölücülere anında satardım. Benim kartımın derdi size mi düştü anlamadım?

Şimdi ben piyasaya yönelik bir şey söylemedim, derdim de yok da, benzer performansta sıfır kartlar bulunuyor ve birisi bunu size iletiyor.

Sizin tek argümanınız "Git oradan al" ise bu kartı kim niye alsın onu soruyorum.

Fiyat konusunda kaçırılan bir nokta varsa onu iletin bilelim. Bunun dışında konu güncellenir durur, siz satıcı olarak satamazsınız normal şartlarda kartı isteyecek alıcı da almaz.

Sizin vaktinize yazık olur, ilan da forumda yer işgal eder.

Bu ilana gelen yorumlar sizi de düşünüyor yani aslen, böyle bir üslup kullanmanıza gerek yok.

• Ryzen kullanıcısına yanıt

Kartı alacak kişinin niye alacağına ben karar vermem, yorum yapmam veya bilemem, istiyosa alıp çöpe atsın, istiyosa mining yapsın, istiyosa söküp fanını taksın.

Burada amd vs nvidia kıyaslaması mı yapıyım 2. el satış konusunda?

Almak istiyosa gitsin onu alsın bana burda yorum yapmak yerine, kıyaslama yapmak istiyosa onun da konuları mevcut, güle güle oraya gidebilir kıyaslama veya inceleme konusu mu bu?

Vakit de benim vaktim, kart da benim kartım, başkasını ilgilendirmez.

Ekran kartı karşılaştırması yapacaksanız gidin diğer konularda yapın, 2. el satış bölümünde değil.

Ha 2.el 7000tl altında başka FTW3 varsa onu alın.

Ürünün fiyatını ben belirlemiyorum, piyasasına göre fiyat yazıyorum, ayrıca bir ürünün fiyatını sadece performansı belirlemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNNL -- 20 Ağustos 2021; 22:46:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Evga Gtx 1080 Tİ Ftw3
    6 yıl önce açıldı
    [SATILIK] EVGA GTX 1070 FTW 8 GB
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ilanı yoruma açık bıraktınız diye yorum yazdık 7500tl veripte 1 ay sonra kartı ele almak var garantisiz sonuçta

• herkes kart benim kartım istediğim fiyatı yazarım diye diye piyasa böyle oldu,o 6 yazdıysa ben 7 yazayım, o 7 yazdıysa ben 3060ti ile takas olur yazayım vs vs.. 10 ilandan 8-9'u satılması imkansız, belki bir sazan atlar diye yazılmış fiyatlar. Geri kalan 1-2 ilan da 1 hafta içerisinde satılıyor.

• kartalım kullanıcısına yanıt

Yine bomboş bir yorum. Ben piyasanın en az 1-1.5k altına yazdım fiyatı sanki fiyatı yükselten benim.

• Kart forum dışına satılmıştır. Burada siz tartışmasını yapmaya devam edin. Başlığı da değiştirebilirim 2.el 1080ti fiyat tartışma konusu olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNNL -- 8 Eylül 2021; 9:46:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.