Şimdi Ara

Asus, Radeon HD 7970 Matrix

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus, Radeon HD 7970 Matrix Platinum almak istiyorum ama Türkiyede hiçbir firmanın stoğuda gözükmüyor.Satan bir yer biliyormusunuz.

ASUS P8Z77-V DELUXE
    INTEL CORE I7 3770K
    GSKILL 8GB DDR3 2133MHZ
    OCZ 128GB VERTEX 4
    NOCTUA NH-D14
    COOLER MASTER HAF X 942 BLACK EDITION
    FSP RAIDER SERİSİ 80PLUS 750W
  • İstanbulda yaşıyorum aradım istanbuldaki stoklarında yokmuş :(
    RYZEN 1700/MSI X370 KRAİT GAMİNG/GSKILL F4-3200C16D-16GTZR/MSI GTX 750 Tİ/SANDİSK 480 GB SSD/WD 1 TB CAVİAR HDD/XIGMATEK TAURO 80PLUS BRONZE 700W/COOLER MASTER CM STORM SNİPER/MİCROLAB X23
  • Vatan İzmir şubede var gözüküyor. Nette yok ama olsa oradan alabilirdiniz.

Onun yerine ASUS DCU II TOP alın.
  • o kartı zor bulursunuz. o kart sınırlı üretim ve türkiye ye gelmesi de şans. çünkü eski matrix serisi 580 gelmemişti. matrix serileri özel üretim ve sınırlı sayıda. bir vatanı arayın veya kargo parasını vererek izmir'den getirtin. sanırım böyle bir seçenekleri var. tam bilmiyorum ama bakın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlk kez bu tarz bi ekran akrtı alcam o yüzden.Alabicleğimin en iyisini alıyım dedim vatanın stoklarında 3 hafta önce vardı sonra bitti bir daha gelmedi.1-2 hafta daha bekleyip alternatiflerine yöneleceğim sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: omercicek43

Lightning'de alabilirsin :)

Asus marka olarak zotacla beraber kafamı çeliyor bazı markalara karşı antipatim varda genelde onlari seçmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

o kartı alacağına git 550 ti al öyle takaz bir kart dünyaya gelmemiştir iki tane kullanmış biri olarak söylüyorum bunu

Takoz derken, çalışma frekansına ek olarak kaç mV vermek gerekiyor?
    />
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanmarl

Yeni başlık açmak istemedim.Eski başlığımı yukarı taşıyıp sorumu burda sorayım dedim.

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kartı/asus-matrix-hd7970-p-3gd5-hd7970-matrix-platinium-directcu-ii-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63260
    ekran kartını 2 haftadır bekliyorum.Beklemek yerine bu ekran kartını almalımıyım.

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kartı/asus-gtx680-dc2-4gd5-gtx680-directcu-ii-gddr5-4gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=64945

sırf 4 gb diye top olmayan model alınmaz bence.

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-gtx680-dc2t-2gd5-gtx680-directcu-ii-top-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=61026

bunu alın çok rahaht işinizi görür.(1920x1080 üstü bir çözünürlük kullanacaksınız mesela 2560x1440 gibi o zaman 4 gb'lık modellere yönelebilirsiniz ama 1080p 720p çözünürlüklerinde kullanacaksınız 2 gb işinizi görür.)

• Bekleyip top modelinimi bekleyim (4gb) daha iyi olmazmi.4 gb modeli ilerde gelicek oyunlar için düşündüm Matrix modelini yurt dışı kaynakli sitelerde görmüştüm önermişlerdi orda.Monitörümde bu bu arada.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Monitör/benq-xl2420t-24-xl2420t-3d-led-oyun-monitoru/productdetails.aspx?I_ID=60879
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.