Şimdi Ara

asus P5g41t-mlx ram sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba bende Asus P5g41t-mlx anakart var. CORSAIR VENGEANCE 4GB 1600Mhz ram taktım ekrana görüntü gelmedi kingston hyperx savage 4gb 1600 mhz ram taktım görüntü gelmedi.daha önce aynı anakartı topladım arkadaşa corsair taktım onda görüntü geldi ve herhangi bir sorunda yok kingston hyperx mavi genesis taktım ondada sıkıntı olmadı hi level 2 gb drr3 1333 mhz ram takıyorum açılıyor neden dolayı böyle oldu aynı model ve markada diğer kartlarda çalışan ramler bu kartta niye çalışmıyor elimde iki tane var ikisindede aynı yardımcı olursanız sevinirim tşkler

• https://www.asus.com/tr/Motherboards/P5G41TM_LX/

Tam bilmiyorum ama ramlerin frekansını dusurmen gerekiyor sanırım çünkü 1600mhz desteklemiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gurkanq -- 18 Mayıs 2016; 22:20:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gurkanq G kullanıcısına yanıt
    auto dan 800 mhz yaptım fakat yine açılmadı.aynı karttan 2 arkadaşa topladım onlarda sorun olmadı elimde 2 adet daha var onlarda açılmıyor anlamadım.
  • celalsanal C kullanıcısına yanıt
    mrb hocam ramlari denerken psu fisini cekin taktiktan sonra bios pilini cikarin 25sn sonra tekrar takin psu fisini takip tekrar deneyin

• canmrtcan kullanıcısına yanıt
    hocam fişi çekip pili çıkardım bios sıfırladım olmadı update ettim yine olmadı elimde 2 gb 1333 mhz hi level ram var onu takınca açılıyor fakat diğerlerinde açılmıyor malesef kafayı yicem neden dolayı böyle oldu anlamadım ay karttan 2 adet daha topladım onlarda böyle birşey olmadı.kafayı sıyırcam :)
  • celalsanal C kullanıcısına yanıt
    memtest ile test edin ramleri frekans hizini sinirlamistiniz sanirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS P7H55M-LX RAM Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    MSI z77a GD55 RAM SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    ASUS M5A78L-M LX Anakart
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.