Şimdi Ara

ASUS P526 KULLANICILARI (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
1
Favori
98.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
Giriş

blackbery i outlook ile senkronize ettikten sonra asus ile outlook senkron ederek bilgileri aktarabilirsin
  • Acil yardıma ihtiyacım var , pda ' m şarjı bitti ve kapandı yeniden başlatınca windows mobile yazısında kitilitleniyor .. hard reset atmayı denedim ondada aynı sorun var .. Nasıl düzeltebilirim bunu ? yardın etmeye calışan arkadaşlara şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akinci

1- Dizüstünün internetini telefonda kullanacaksın
    2- Dizüstünü telefon ile internete bağlayacaksın

İkisi de mümkün.
    Hangisi?

Merhaba, ben dizüstünün internetini telefonda kullanmak istiyorum nasıl olacağı hakkında bilginiz var sanırım. yardımcı olablir misiniz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gizem13 -- 22 Ocak 2010; 9:08:15 >
  • En basiti usb kablosu ile telefonu dizüstüne bağlamaktır.
    Bluetooth ile kullanmak da mümkün biraz daha yavaş olur ama sörfde farketmez. Fakat ilk ayarları biraz ayrıntılıdır.

Kullandığınız işletim sistemi XP mi, yoksa Vista veya Windows7 mi?
    Eğer xp ise Microsoft ActiveSync yükleyeceksiniz
    http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=9E641C34-6F7F-404D-A04B-DC09F8141141&displaylang=tr

Vista veya Windows7 ise Windows Mobile Aygıt Merkezi son sürümünü yüklemenizi tavsiye ederim.
    http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=46F72DF1-E46A-4A5F-A791-09F07AAA1914&displaylang=tr

Bunları yükledikten sonra bu programların bağlantı ayarlarında usb kablo ve BT (Bluetooth) ve ilgili com portu acık olmalı.

------------
    BT ile bağlanmak için PDA dan Activesync açılacak daha sonra bluetooth ile bağlan tıklanacak. PDA'nın bluetoothh ayarlarına yönlendirileceğiz.
    İlk adımda PDA ile PC BT üzerinden eşleştiriliyor. Marka ve modele göre değişir, burayı kendiniz biraz uğraşınca yaparsınız. (Bu bir defa yapılacak)
    İkinci adımda Activesync köprü olarak kullanılıyor.

Şu sayfada deteylı anlatım var.
    http://www.cepforum.com/forum/pocket-pc-palm-pda-b%F6l%FCm%FC-287/bluetooth-ile-activesync-ba%F0lant%FDs%FD-yapmak-141207.html#post1300102

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akinci -- 23 Ocak 2010; 17:09:52 >

• cevap verdiğiniz için teşekkür ederim, işletim sistemim windows6 ve activesync programı da içinde mevcutmuş
    telefonum 2.el sanırım benden önceki sahibi yüklemiş.
    bir de cd den tam olarak neyi yükleyeceğimi anlayamadım ben, yani activesync e girdiğimde eşleştirmek için eşitleme yazılımını yükleyin diyor ama cd ingilizce nereden yükleyeceğimi bulamadım açıkcası.
  • Kullandığınız PC deki işletim sistemi XP mi, yoksa Vista veya Windows7 mi?
    Önceki mesajdan devam edin.
    PDAya bir şey kurulmayacak. Gerekiyorsa PC'ye kurulacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akinci -- 23 Ocak 2010; 17:10:30 >
  • activesync kurdum usb ile pda yı pcye bağladım aygıt yüklendi dedi. fakat activesync eşleşme yapacak aygıt bulamadı.
    işletim sistemim xp

edit: eşitlemeyi yapabildim nihayet :) bir sonraki adım için sizi dinliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gizem13 -- 23 Ocak 2010; 13:18:14 >
  • arkadaşlar telefonuma yeni rom yüklemek istiyorum ama telefonum bir türlü boot mode a geçmiyor. ben mi yanlış tuşlara basıyorum yoksa boot mode geçmemesi için başka bi neden olabilir mi? baştan tarif edebilir misiniz şu boot mode olayını
  • soldaki ses tuşunu yukarı tutarken sağdaki reset kısmına kalemle bas
    diye hatırlıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: triastunc

arkadaşlar telefonuma yeni rom yüklemek istiyorum ama telefonum bir türlü boot mode a geçmiyor. ben mi yanlış tuşlara basıyorum yoksa boot mode geçmemesi için başka bi neden olabilir mi? baştan tarif edebilir misiniz şu boot mode olayını
  • arkadaşlar
    p526 için wm 6.5 çıkmış elinde olan varsa paylaşırsa sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkolbakir

arkadaşlar

Meraktan soruyorum, WM 6.5'i ne yapacaksınız..? Onunla uğraşmak yerine SPB Mobile Shell kurun derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cfiliz

quote:

Orijinalden alıntı: mkolbakir

arkadaşlar

Meraktan soruyorum, WM 6.5'i ne yapacaksınız..? Onunla uğraşmak yerine SPB Mobile Shell kurun derim

Bana da doğru tespit gibi geliyor. Test etmedim ancak WM6.5, SPB'den daha fazla RAM yiyor olabilir. Kattığı şey de sadece görsellik(ve yeni IE).

WM6.5 çıktı bissürü ancak işe yarar bişey yok, genelde Thaice ve Rusça çıkıyor, kendileri kullanıyorlar, çıkan İngilizce sürümler de çok kararlı ve hızlı değil.

• arkadaşlar mesaj yazmaya başladığımda default olarak xt9 ile başlıyor normal abc ile başlatmak mümkünmü?
  • İyi günler, arkadaşlar telefonun Imei'si nasıl olduysa kopyalanmıştı. Biz de aldığımız yere fatura gittik ve Tcell'e atılan faks sonucunda telefonun Imei'si açıldı fakat sadece bu sim karta. Şimdi başka hatla kullanmak istiyorum fakat sim kartı bir türlü tanımıyor. Rom update ettim şu an eskiden çalışan kartla da telefon çalışmıyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Imei değiştirme programı var mıdır? Ya da ne yapmam lazım acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

arkadaşlar mesaj yazmaya başladığımda default olarak xt9 ile başlıyor normal abc ile başlatmak mümkünmü?

Önce klavye ayarlarına bak, olmazsa şunu dene:

HKLM\SOFTWARE\Tegic\eT9\IME - make new DWORD-value named "CarrierDefaultTextMode" and set to 0 (zero)
  • Merhaba konuyu hortlatmama ragmen acil bir sorum var :) Asus go yuklemek istiyorum pda ma.Ama license ve map adlı 2 dosyanın yedegini alın diyor.Bu dosyaları bulamadım daha once yukleyen biri varsa yardımcı olabilir mi acaba?
  • 16 yıl önce attığım mesaj. 14pro ile alıntılıyorum ve p526 ın verdiği tadı bu cihaz vermiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.