Şimdi Ara

ASUS Ön Panel USB 3.0 Box 17,70TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
6
Favori
8.511
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim notebook um da usb 3.0 yok onun için bir aparat var mı acaba?
  • Sevgili arkadaşlar Donanım Haber'in bu kadar kuvvetli olması gerçekten ilgi çekici. Dürüst konuşmak gerekirse şaşırdım.

Bazı konulara açıklık getirmek gerekir.

1. Bu ürün sadece bazı Asus anakartları ile uyumludur. Web sayfamızda bu kartların listesi bulunmaktadır. Lütfen dikkatli okuyunuz.

ASUS Ön Panel USB 3.0 Box   17,70TL

2. Fiyatının bize maliyeti ile ilgisi yok, kampanya yapmış arkadaşlar. Bitinceye kadar Çizgi Elektronik fiyat değiştirmez.
    3. Kargo ücreti sadece bu ürünü alırsanız 3.5-4.5 TL arasında olur.
    4. Güvenirlik konusunda: İşte işletmenin sahibi burada :) 35 senedir...

Saygılar,

Niyazi Saral

• quote:

Orijinalden alıntı: Niyazi Saral

Sevgili arkadaşlar Donanım Haber'in bu kadar kuvvetli olması gerçekten ilgi çekici. Dürüst konuşmak gerekirse şaşırdım.

1. Bu ürün sadece bazı Asus anakartları ile uyumludur. Web sayfamızda bu kartların listesi bulunmaktadır. Lütfen dikkatli okuyunuz.

2. Fiyatının bize maliyeti ile ilgisi yok, kampanya yapmış arkadaşlar. Bitinceye kadar Çizgi Elektronik fiyat değiştirmez.

Saygılar,

Niyazi Saral

Az önce bir bayan arkadaşımız beni aradı sayfadaki bilgilere bakıp bakmadığımı sordu zaten Asus sabertooth p67 anakart sahibi olduğumu söyledim buna göre bugün kargolayacağını söyledi. Çizgi den ilk alışverişim hadi hayırlısı. Fakat kargo ücretsiz olsa daha iyi olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TiRaNTx

Az önce bir bayan arkadaşımız beni aradı sayfadaki bilgilere bakıp bakmadığımı sordu zaten Asus sabertooth p67 anakart sahibi olduğumu söyledim buna göre bugün kargolayacağını söyledi. Çizgi den ilk alışverişim hadi hayırlısı. Fakat kargo ücretsiz olsa daha iyi olurdu.

Arayan arkadaş Internet satıştan Ayça Hanım. Ben arattırdım. Onlarca sipariş birden gelince bir yanlışlık olmasın istedik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapstar338

Usb 2.0 porta oranla çok daha hızlı veri aktarımı oluyor usb 3.0 portu ile.

yanlıs anlamayın ama cok gereksız bı alet
    bı fılmı 10 sanıyede aktarsa ne olur 1 dakıkada aktarsa n olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atrix1212

quote:

Usb 2.0 porta oranla çok daha hızlı veri aktarımı oluyor usb 3.0 portu ile.

yanlıs anlamayın ama cok gereksız bı alet
    bı fılmı 10 sanıyede aktarsa ne olur 1 dakıkada aktarsa n olur.

sadece aktarma olarak düşünmeyin. bazı pclerde normal disk yetmiyor harici hddler bağlı.o zaman erişimde de hız olarak avantaj sağlıyor
  • quote:

Sevgili arkadaşlar Donanım Haber'in bu kadar kuvvetli olması gerçekten ilgi çekici. Dürüst konuşmak gerekirse şaşırdım.

Saygılar,

Niyazi Saral

kuvvet derken sipariş sayısı için mi dediniz acaba

• atrix1212 kullanıcısına yanıt
    1 tb lık usb 3.0 hdd var elinizde ve q adet 6 gblık film atıyorsunuz birinde ortalama 50 mb veya daha hızlı atıyor diğerinde 15 mb ile rakamlar tahminini dir. Ayrıca usb bellek veya taşınabilir hdd alırken usb 2.0 almak daha mı mantıklı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TiRaNTx

Arayan arkadaş Internet satıştan Ayça Hanım. Ben arattırdım. Onlarca sipariş birden gelince bir yanlışlık olmasın istedik.

Donanım haber için daha çok kampanya bekliyoruz sizden

• Niyazi Saral kullanıcısına yanıt
    Niyazi Bey Merhaba,
    Sizleri tekrar burada görmek sevindirici. Ben de ASUS Z97 Pro Gamer anakart için aldım. Orda yazan listenin güncellenmemiş olduğunu düşünmüştüm. Umarım uyumsuzluk sorunu olmaz.

Ayrıca ASUS teknik servisindeki sıkıntıları aşamayıp zorunlu olarak teknik servis yetkinizi SMS Infocomm denen firmaya devretmenize hâlâ kızgınım. Artık insanlara ASUS marka ürünleri almaması yönünde tavsiyelerde bulunuyorum. ASUS ürünlerine yakın zamanda toplamda 10 bin TL vermiş biri olarak. SMS Infocomm denen rezil firmanın ASUS'u bırakacağı güne kadar da teknik servisin önemli olduğu ürünleri almamaya özen gösteriyorum.
    Sağlıcakla kalın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba iyi günler bende Asus h81m Plus anakart var bu anakart destekler mi sipariş verdim.

• atrix1212 kullanıcısına yanıt
    Gereksizliği tartışılır ama sen aletin ne olduğunu anlamamışsın :) hızı 2-3 katına çıkartan şey bu alet değil. bu alet sadece kasa arkasına eğilip kalkmaya üşenenler için ya da akradaki portları dolduran ama yine de usb3 portuna ihtiyacı olan kişiler için (tabi anakartta desteği varsa) ön planele usb3 sağlayan bir cihaz.

benim için gayet güzel olurdu ama ürün bazı asuslara özelmiş, msi kartta skatlık çıkmasın diye niyetlenmiyorum hiç :)
  • Geçen haftasonu sistemi topladim. Hem kasamda hem anakartimda 3.0 cikis var. Mis gibi bagladim hepsini. Fakat 3.0 cihazim yok, flash bellek firsati var mi 64 ve uzeri .

• Sadece Asus anakartlar ile uyumlu olması kötü olmuş. Bir aydır almayı düşünüyordum ama hep ertelemiştim.
    benide aradılar 2 tane ihtiyacım olmasına rağmen 3 tane almıştım kenarda dursun diye.
    açıkçası telefondaki arkadaşın bilgisizliğidir diye düşünmüştüm ilk başta birazda yoğundum çok uğraşmamak adına tamam yollayın dedim ama listedeki anakartların hiçbiri bende yok.ama bunun giriş yuvası evrensel olduğu için hâlâ inatla başka anakartlardada çalışacağını düşünmek istiyorum. artık gelince bakıcaz olmadı kargosunu karşılayıp iade ederim, zaten telefondaki arkadaşada belirtmiştim.
    heyecanla bekliyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bhazer

benide aradılar 2 tane ihtiyacım olmasına rağmen 3 tane almıştım kenarda dursun diye.
    açıkçası telefondaki arkadaşın bilgisizliğidir diye düşünmüştüm ilk başta birazda yoğundum çok uğraşmamak adına tamam yollayın dedim ama listedeki anakartların hiçbiri bende yok.ama bunun giriş yuvası evrensel olduğu için hâlâ inatla başka anakartlardada çalışacağını düşünmek istiyorum. artık gelince bakıcaz olmadı kargosunu karşılayıp iade ederim, zaten telefondaki arkadaşada belirtmiştim.
    heyecanla bekliyorum :)

Ürünleri geri göndermek gerçekten sorun değildir. Ancak vakit kaybı olmasın diye ufak bir inceleme yaptım. Aşağıda bağlantının pinleri görülmektedir. Eğer anakartınızda bu standartta (20-1 Pin USB 3-34) bir USB çıkışı varsa bağlayabilirsiniz.

Aslında standart gibi duruyor ama yine de anakarta göre farklılık ihtimali olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

Niyazi Bey Merhaba,
    Sizleri tekrar burada görmek sevindirici. Ben de ASUS Z97 Pro Gamer anakart için aldım. Orda yazan listenin güncellenmemiş olduğunu düşünmüştüm. Umarım uyumsuzluk sorunu olmaz.

Ayrıca ASUS teknik servisindeki sıkıntıları aşamayıp zorunlu olarak teknik servis yetkinizi SMS Infocomm denen firmaya devretmenize hâlâ kızgınım. Artık insanlara ASUS marka ürünleri almaması yönünde tavsiyelerde bulunuyorum. ASUS ürünlerine yakın zamanda toplamda 10 bin TL vermiş biri olarak. SMS Infocomm denen rezil firmanın ASUS'u bırakacağı güne kadar da teknik servisin önemli olduğu ürünleri almamaya özen gösteriyorum.
    Sağlıcakla kalın.

İlginize teşekkürler. Hani derler ya "Allah rızası için yapıyorum..." tarzı işlerim zaten var ve çok yoğun vakit de alıyor. Asus'u ticari yapmak zorundayım. Bu sebeple ticari olmayan Asus servisini bıraktım. Önümüzdeki hafta Salı günü Teknoseyir'de "Garanti ve servis hizmetleri ve hukuki sorunlar" kapsamında bir videoda orada da bazı şeyleri açıklayabilirim. Sorarsanız...

• quote:

Merhaba iyi günler bende Asus h81m Plus anakart var bu anakart destekler mi sipariş verdim.

Kitapçığına bakarsanız uyumlu gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

benim notebook um da usb 3.0 yok onun için bir aparat var mı acaba?

eğer dizüstü bilgisayarınızda expresscard için slot varsa, bunlardan alıp takarak USB 3.0 kullanabiliyorsunuz

LINK
    Maalesef herşeyi hukuk çözmüyor, çözse de yaptığımız sinir harbine değmiyor. Biz ne kadar hukuk sistemindeki açıkları kapatırsak kapatalım kötü niyetli insanlara karşı çaresiz kalıyoruz. Bu ülkede ASUS'u güvenilir yapan Çizgi Elektronik'ti ancak ne olduğunu bilmediğimiz şekilde teknik servis hizmeti çok kötü bir hâl aldı. Biz tam birşeyler düzelecek diye beklerken sizin kötü halinize rahmet okutan bir servisin eline düştük. Hukuki haklarımızı biliyor olmamız mağdur olmamamızı engellemiyor maalesef. Bu işler insani değerlerle, işini seven insanlarla, ahlaklı olmakla alakalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.