Şimdi Ara

ASUS Ön Panel USB 3.0 Box 17,70TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
167
Cevap
6
Favori
8.515
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GIGABYTE 970A-DS3 AMD 970/SB950 AM3 DDR3 2000MHz
    Yukarıdaki anakart var olmuyor sanırsam? Benim anakartıma uygun usb aparatları varmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahindertli -- 22 Ocak 2016; 16:07:16 >
  • Niyazi Saral kullanıcısına yanıt
    Niyazi bey sizleri burada görmek çok sevindirici. Teknoseyir de katıldığınız yayınları beğenerek izledim bu sayede çizgi elektroniği ve sizi tanıdık. Sıcak fırsatlar ahalisi olarak uygun fiyatlı her teknolojik ürüne talip oluruz. Bize özel kampanyalarınızı bekliyoruz. Hayırlı işleriniz olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus M2N-X e uyumlumu ?? Tarihi eserdir bilgisayarım
  • benim ana kartım MSI Z77A-G43 (MS-7758) tam ihtiyacım olan ürün ama şimdi uyumlu olmayacak mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: slmngngr

quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

benim notebook um da usb 3.0 yok onun için bir aparat var mı acaba?

eğer dizüstü bilgisayarınızda expresscard için slot varsa, bunlardan alıp takarak USB 3.0 kullanabiliyorsunuz

LINK

Acer 4820TG kullanıyorum onda var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: issizmuhendis

Niyazi bey sizleri burada görmek çok sevindirici. Teknoseyir de katıldığınız yayınları beğenerek izledim bu sayede çizgi elektroniği ve sizi tanıdık. Sıcak fırsatlar ahalisi olarak uygun fiyatlı her teknolojik ürüne talip oluruz. Bize özel kampanyalarınızı bekliyoruz. Hayırlı işleriniz olsun

Ne yazık ki uzun bir süredir sadece Gömülü Sistemler ve SBC (Single Board Computer) satışları ile ilgileniyorum. Herkesin ilgisini çekecek konular değil. Üzgünüm.

Aslında yeni çıkacak bazı Asus ürünlerini ürün gelene kadar buradan özel fiyatlar ile sunmak güzel fikir. Daha önce demiştim bu kadar ilgi beklemiyordum doğrusu.

• quote:

Orijinalden alıntı: bfagargun

benim ana kartım MSI Z77A-G43 (MS-7758) tam ihtiyacım olan ürün ama şimdi uyumlu olmayacak mı

Ben artık kitapçığına bakacaksınız.
  • slmngngr S kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: slmngngr

quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

benim notebook um da usb 3.0 yok onun için bir aparat var mı acaba?

eğer dizüstü bilgisayarınızda expresscard için slot varsa, bunlardan alıp takarak USB 3.0 kullanabiliyorsunuz

LINK

Bu bilgi bence yanlış. Bahsi geçen ürünün expresscard ile bir ilgisi yok. Nereden aldınız bu bilgiyi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Niyazi Saral -- 22 Ocak 2016; 17:44:39 >

• Benim anakart da MSI 970-A G43. Uyum sorunu olma ihtimali pek aklıma gelmemişti. Anakart kullanım kılavuzu ile kontrol yapınca herhangi bir uyumsuzluk yok. 19 pine 19pin.

Ben anakart listesinin sorunsuz çalışan liste olduğunu düşünüyordum. Yani test edilen. Diğer anakartlarda da çalışmaması için ne sebep olabilir? Sorunun cevabı yarın alınacak zaten. En iyisi yarını beklemek.

ASUS Ön Panel USB 3.0 Box   17,70TL

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bhazer

benide aradılar 2 tane ihtiyacım olmasına rağmen 3 tane almıştım kenarda dursun diye.
    açıkçası telefondaki arkadaşın bilgisizliğidir diye düşünmüştüm ilk başta birazda yoğundum çok uğraşmamak adına tamam yollayın dedim ama listedeki anakartların hiçbiri bende yok.ama bunun giriş yuvası evrensel olduğu için hâlâ inatla başka anakartlardada çalışacağını düşünmek istiyorum. artık gelince bakıcaz olmadı kargosunu karşılayıp iade ederim, zaten telefondaki arkadaşada belirtmiştim.
    heyecanla bekliyorum :)

Hocam urun gelince deneme yapip bilgi verebilirseniz sevinirim. Benim anakartta asus degil fakat bende israrla sizin gibi dusunuyorum eger sizde olmazsa bende kargo ucretini odeyim iade etmeyi dusunuyorum. Usbler evrenseldir ayni fikirdeyim. Usb 3.0 in 1 tanesini calistirsak onde kar kardir. En azindan isimiz gorulur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar usb 2.0 anakartıma bunu taktığım zaman usb 3.0 özelliği mi eklenmiş oluyor??

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/pci-express-pci-e-usb-3-0-kart-pcie-faturali-201139463
  • https://market.cizgi.com.tr/product/education/tgm-tagem-screwdriver

Buda ilgilimi çekti. Umarım kalitelidir. Çizgi'ye güveniyoruz
  • Niyazi Saral kullanıcısına yanıt
    İlginiz için çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: xiseyn

arkadaşlar usb 2.0 anakartıma bunu taktığım zaman usb 3.0 özelliği mi eklenmiş oluyor??

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/pci-express-pci-e-usb-3-0-kart-pcie-faturali-201139463

Evet oluyor ama ön değil arka panel için o. Bu satılan ürün anakartında USB 3.0 desteği olan ve kasasının ön panelinde USB 3.0 Girişi olmayanlar için.

Bu arada USB 3.0 gereksiz diyen arkadaşa da ne dense boş. Hiç büyük boyutlarda dosya aktarmamış herhalde. Vakit en değerli nakittir dostum. Herkes film, mp3 atmıyor. İş icabı GB'larca dosyayı, çizimi, projeyi aktaranlar var gün içinde onlarca defa.

• Hocam cvp için tşk ederim..peki piyasada linkteki ürünün 25 tl olanı olduğu gibi 100 150 lira olanı da var..acaba hız performans farkı var mıdır yoksa ucuz olanları da iş görür mü??

• https://www.asus.com/tr/Motherboards/Z87A/
    bu kart ilede uyumlumudur ön panelde gerçekten lazım olan bir ürün sürekli arka panelden kullanıp çıkarmak zor oluyor
  • rapstar338 kullanıcısına yanıt
    Ana sayfada 4.5tl kargo ücreti olduğu belirtilmiş.

• Tüh be 20 gün önce çinden aldım 15 liraya markasız neyse kısmet değilmiş

• kablo çok mu kısa bana mı öyle geliyor ?

Edit: External Cable Length 32.5 cm

kısa geldi beni açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScriptKidie -- 22 Ocak 2016; 20:19:06 >
  • ürünü almayı düşünüyorum ama kasanın ön tarafına cd rom gibi tam oturcakmı o kafamı kurcaladı ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.