Şimdi Ara

ASUS NETBOOK um ÇOK YAVAŞ YARDIMM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • asus eee pc 1015bx pc im. windows 7 starter kullanıyo 2 gb ram i var word exel filan 2010 starter ve pc inanılmaz derecede yavaş ne yapabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: tiryandafil

asus eee pc 1015bx pc im. windows 7 starter kullanıyo 2 gb ram i var word exel filan 2010 starter ve pc inanılmaz derecede yavaş ne yapabilirim

Bunu sormak için üye olmuşsun. Sisteminin bütün özelliklerini yazarsan ona göre konuşabiliriz.

Edit: Netten özelliklerine baktım. Zaten netbook, yani fazla bi' performans göstermesini bekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OROFI -- 11 Ağustos 2012; 14:43:32 >
  • windows 7 yerine xp kursam bi etkisi olur mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiryandafil

windows 7 yerine xp kursam bi etkisi olur mu

Belki olabilir.
  • Advanced system care ile tarat,combofix yap ama önce xp kur
  • Asus eee pc 1015PEM var bende de. İlk aldığmda canavar gibiydi akıyordu adeta alet, şu sıralar ise youtube da bir video izlemek resmen ölüm.
  • orjinal windows 7 cd siyle kurulum yapın. sonrada asus un sitesinden driverleri kurun. çok fazla şey kurmayın bilgisayara.

Bu arada orjinal derken netbook un cd sinden bahsetmiyorum onlarda asus un reklam amaçlı yüklediği birsürü program var ve bilgisayarı yavaşlatıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni laptop aldım ama kasıyor.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar Word 2010 fena bellek yiyor onu kapatın kullanmadıgınız zaman bazen arkaplan'da açıkta kalıyor.
  • arkadaşlar bu konuda görüş ve önerilerinizi bekliyorum... yardımcı olursanız sevinirim..

geçen sene arkadaşım yurt dışından bir netbook getirdi. daha önce netbooklar ile ilgili pek bir fikrim olmadığı için laptop gibi olacağını düşündüm ancak büyük hayal kırıklığına uğradım.
    bana getirdiği modelden mi yoksa netbookların genel sorunumudun bilimyorum ama alet ciddi şekilde yavaş.

özellikleri şöyle.

win 7 ultimate yüklü.. bununla satıyorlar zaten.

ASUS eee serisi
    işlemci : İntel Atom N2600 1.6 GHz
    Ram :1 GB

cihazı kullanım amacım da genellikle internet ve ufak tefek programları çalıştırsın yeter..

şimdi sizden öneri bekliyorum hız konusunu çözmek için.

işletim sistemini XP yapsam hızlanır mı? ultimate yerine starter mı daha iyi olur? gönlümden geçen XP yi çakıp geçeyim diyorum..

ya da işlemci ve RAM arttırmam mı gerekiyor? ki bunun maliyeti ne olur pek bir fikrim yok?

konu ile ilgili yorumlarınız paylaşırsanız sevinirim..
    şimdiden teşekkürler..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.