Şimdi Ara

Asus N750JK-T4109H Notebook (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
13
Favori
37.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şekildeki gibi kardeş C ve D ssd E ve F HDD oluyor. sistem C' ye kurulu..
     Asus N750JK-T4109H Notebook
  • N751 ne zaman gelir. Fiyat ne olur bide. Gt x860 ekran artı ddr5 mi acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opinion kullanıcısına yanıt
    Onun TR gelip gelmeyegi bile malüm kardeş, ekran kartı gtx860 ddr5 galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karadurak -- 7 Haziran 2014; 16:47:44 >
  • abi bu cihazın ekran kartı ddr3 ise gerçekten bitmiştir benim için vermem o kadar para 1000 daha koyar gider rog serisi gtx 780 alırım o kadar para vercem bide ddr 3 olcak yok ya :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konun -- 7 Haziran 2014; 17:26:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: konun

abi bu cihazın ekran kartı ddr3 ise gerçekten bitmiştir benim için vermem o kadar para 1000 daha koyar gider rog serisi gtx 780 alırım o kadar para vercem bide ddr 3 olcak yok ya :S

Asus 'un resmi sitesine göre DDR3.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One Shot One Kill -- 7 Haziran 2014; 18:40:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: One Shot One Kill

quote:

abi bu cihazın ekran kartı ddr3 ise gerçekten bitmiştir benim için vermem o kadar para 1000 daha koyar gider rog serisi gtx 780 alırım o kadar para vercem bide ddr 3 olcak yok ya :S

cihazı alan arkadaşlardan biride dxdiagdan ekran kartı bilgisinin fotosunu koymuyorki emin olalım
  • quote:

quote:

quote:

cihazı alan arkadaşlardan biride dxdiagdan ekran kartı bilgisinin fotosunu koymuyorki emin olalım

Arayan bulur N750 de ki kartta aynıdır büyük ihtimalle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One Shot One Kill -- 7 Haziran 2014; 19:02:31 >

• Teknik Özellikler

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
    İŞLEMCİIntel Core i7-4700HQ 2.4 GHz. (Turbo Boost Teknoloji 3.4 GHz.) 6 MB Cache Bellek İşlemci
    İŞLEMCİ TÜRÜIntel Core i7 RAM16 Gb Ram (Max 32 Gb)
    SABİT DİSK750 GB SATA (7200 Rpm)
    HDD OPTİK SÜRÜCÜBlu-Ray Okuyucu + DVD±RW DUAL Combo
    İŞLETİM SİSTEMİMicrosoft Windows 8
    EKRAN KARTINVIDIA ® GeForce ® GTX 770M Optimus 3GB Ekran Kartı
    EKRAN BOYUTU17.3'' Full HD (1920x1080)
    EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ1920 X 1080
    SES ÇIKIŞIASUS SonicMaster

beyler bu cihazda sıkıntı olması halinde diğer düşündüğüm cihaz budur başlarım ssdsine ekran kartı iyi olmadıktan sonra 2 tb harici hard diskim var ona kopyalarım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arayan bulur N750 de ki kartta aynıdır büyük ihtimalle.

dostum bunda şöyle bir durum var bunun iki modeli olduğu söyleniyor 2gb ramli olan modeli ddr3 senin gösterdiğinde o zaten 4 gb olanı ddr5 deniliyor alan arkadaşlar onu gösterse :D

•  Asus N750JK-T4109H Notebook

Bu MSI GE Serisinden GTX850m DDR5 ve 2 gb.
  • quote:

Bu MSI GE Serisinden GTX850m DDR5 ve 2 gb.

msi ylara hiç bakmadığım için bişey diyemiyorum :D

• bence bu asus rog hertürlü n750jk den ıyıdır ssd hariç eksiği yok ekran kartı da fazlası..gtx850 nin ne olduğu belli değil. ve bilgisayar nedense bana çok soğuk geliyor sanki bi işler varmış gibi tutmaz gibime geliyor. ben bunun yerine konuya ilk attığım mesajdaki toshibayı tercih ederim aynı rog un özelliklerine sahip. Aslında korkum olmasa monster e atlayacam da işte bilemiyorum bana ne gibi sıkıntılar çıkarır.http://forum.donanimhaber.com/m_92612265/f_//tm.htm Bu videoyu izleyince de içim kaynadı açıkcası bir monster alıp oyunların dibine vurmak var ama en ufak sorun benim çok canımı sıkacak..izlemeni öneririm kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: karadurak

şekildeki gibi kardeş C ve D ssd E ve F HDD oluyor. sistem C' ye kurulu..

Acaba C ve D yi birleştirebiliyormuyuz?
  • Wisekiller W kullanıcısına yanıt
    Format ile genişletebilirsiniz disk genişletme ile olmuyor
  • Beyler 4 GB DDR3 olursa ne olur performansi duser mi? Bende Monster alasim var ama tek fanli ve markasi biraz kotu gibi bir sey olursa cok kotu aldigimda ve kasasi biraz kotu geliyorbana ama gidip bakacagim eger icimisinisa monster alacagim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huso60

bence bu asus rog hertürlü n750jk den ıyıdır ssd hariç eksiği yok ekran kartı da fazlası..gtx850 nin ne olduğu belli değil. ve bilgisayar nedense bana çok soğuk geliyor sanki bi işler varmış gibi tutmaz gibime geliyor. ben bunun yerine konuya ilk attığım mesajdaki toshibayı tercih ederim aynı rog un özelliklerine sahip. Aslında korkum olmasa monster e atlayacam da işte bilemiyorum bana ne gibi sıkıntılar çıkarır.http://forum.donanimhaber.com/m_92612265/f_//tm.htm Bu videoyu izleyince de içim kaynadı açıkcası bir monster alıp oyunların dibine vurmak var ama en ufak sorun benim çok canımı sıkacak..izlemeni öneririm kardeşim

dostum üzerinde bi kere gtx 770 var daha ne olsun en üst seviye kartın gtx780nin bi altı dediğin gibi gtx850 nin ne halt olduğu belli değil bende alana kadar araştırma içerisinde olacağım bugün dershane sınavından sonra her teknoloji mağazasına girdim teknosada toshiba Quosmio yu inceledim 17.3 ekran 6gbram gtx 670 ekran kartı fiyat 3.476 civarıydı ondan sonra vatana gittim orda dedim n750jk varmı incelemek için dediler siparişle satın alma için getirebiliyoruz dedim peki onun üzerindeki ekran kartı ddr5 mi 3 mü dediler ddr5 dedim ama bazı alan arkadaşlar ve bazı sitelerde ddr3 olduğu söyleniyor dediler herkesin satış yerine göre değişir :D dedim neyse msi koymuşlar bi tane orda onu inceledim 15.6 ekran gtx765 2gb ddr5 ekran kartı 1tb harddisk 16gb ram vardı üzerinde ekran küçük diye bide ekran kartı 2gb diye hevesim kaçtı bide msi çeldiriyor beni ama duruşu tatlıydı :D dediğim gibi monster hakkında hiç bir yorum yapamıyorum mağzeme kalitesi kullanılan parçaların kalitesi falan bilmiyorum bulaşmamda kendi fikrim tabiki araştırmama göre gtx 770 gtx 850 göre biraz daha ağır basıyor yani gtx 770 biraz daha güzel performans veriyor ünlü bir şirket puanlama yapmış gtx 850 ye 10 üzerinden 7.2 gtx 770 ye 7.8 vermiş fpslere baktım gtx 770 de daha fazla fps olayı var sen araştırmışsındır büyük ihtimal ama ben görmeyen arkadaşlara yazayım

n750 jk her türlü iş için diye geçiyor

17.3 inc ekran

gtx 850 ddr3 mü ddr5 mi belli değil :D 4gb 128 bit ekran kartı

16 gb ddr3 1600 mhz ram

1.5tb +256 ssd harddisk 5400 rpm dönüş hızı

blu ray rom

i7 turbo 3.40 işlemci

alimünyum kasa

fiyat:3900-4000 tl civarı

Asus ROG G750JX-TB71 Notebook oyun makinesi

17.3 inc ekran

gtx 770 m ddr 5 3 gb 256 bit ekran kartı

16 gb ddr3 1600 mhz ram

750 gb hard disk 7200 rpm dönüş hızı

blu ray rom

i7 turbo 3.40 işlemci

çift fanlı soğutmalı kasa

fiyat:4100-4300 tl arası

• quote:

Orijinalden alıntı: RenadTG

Beyler 4 GB DDR3 olursa ne olur performansi duser mi? Bende Monster alasim var ama tek fanli ve markasi biraz kotu gibi bir sey olursa cok kotu aldigimda ve kasasi biraz kotu geliyorbana ama gidip bakacagim eger icimisinisa monster alacagim.

ddr3 olması performansı düşürmez ama o kadar para veriyorum niye en son olmasın düşüncesi dostum bizimki
  • konun kullanıcısına yanıt
    He tamam peki Battlefied 4 Ultra ayarlardaakiisekileoynatiyo mu ve ne kadar sure oynayabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RenadTG

He tamam peki Battlefied 4 Ultra ayarlardaakiisekileoynatiyo mu ve ne kadar sure oynayabilirim?

valla ben 4gb ram i5 işlemci direckt 10 2.5gb 9800 gtyle üst düzeyde akıcı oynadıyıp bitirdiysem :D bu cihaz havada oynatır
  • konun kullanıcısına yanıt
    Ooo cok iyi o zaman sadece bekleyecegim amak icin bu ayin sonunda alacagim insallah veya karne indirimi olursa o zaman alirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.