Şimdi Ara

Asus N56VZ - MSI GE 70

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok olmuyor çıkamıyorum işin içinden Oyun ve çizim ağırlıklı bilgisayar alacağım. MSİ GE70 ve Asus N56VZ arasında kaldım. Çizim ve oyunuda ciddi anlamda kullanacağım için yarı yolda bırakılmak istemiyorum. Ben bilgisayar alamıyacak mıyım, yardımcı olun

MSI GE70 Artıları ; DDR5 ekran kartı, 17 inc olması,
    Eksisi : Plastik Kasa yapısı( Fakat bundan emin değilim, kalitesiz mi?), garanti sorunu

ASUS N56VZ Artısı; Metal kasa, şık görünüm, Ses kalitesi, garanti
    Eksisi : DDR3 Ekran kartı, FHD ve 15.6 inc ekranda çizim de sorun yaratabilecek olması. Fakat çizim konusunda olumlu duyumlarda var.

Kısacası çok arada kaldım. Yardımcı olun lütfen

• Aynı sorundan bende muzdaribim İşin kötüsü benim aklımda 2 farklı model daha var, Lenovo y500(1-2 hafta içinde geleceği söyleniyor) ve samsung p55p5c modeli(vatan'da 2bin lira imiş stoklar tükenmeden önce)..

Birisi çıkıp deseki msi ge60-70'in kasası çok kötü değil ve ısınmıyor koşarak gidip i7'li bir modelini alırım.. Asus'da aklımı çelmiyor değil hani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Catacomb

Aynı sorundan bende muzdaribim İşin kötüsü benim aklımda 2 farklı model daha var, Lenovo y500(1-2 hafta içinde geleceği söyleniyor) ve samsung p55p5c modeli(vatan'da 2bin lira imiş stoklar tükenmeden önce)..

Birisi çıkıp deseki msi ge60-70'in kasası çok kötü değil ve ısınmıyor koşarak gidip i7'li bir modelini alırım.. Asus'da aklımı çelmiyor değil hani

İşimiz zor Aslında benimde aklımda onlar var ama y500 gelmedi, np550p5c tükendi, aklımdan 2 bilgisayar elendi, onları almasam " amaan nasıl olsa stokta yoktu" diyip vicdanı mı rahatlatabilirim, ama bu 2'si arasından kötü tercih yaparsam üzülürüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel

• MSI GE70 almalısın bence. Çünkü oyunlarda çözünürlük artınca bant genişliği devreye gidiyor. Gddr5 iyi bir seçim olur senin için.(özellikle full hd oynayacaksan). Kasa kalitesi asustan kötü evet ama yine de çok sağlam kasası var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

MSI GE70 almalısın bence. Çünkü oyunlarda çözünürlük artınca bant genişliği devreye gidiyor. Gddr5 iyi bir seçim olur senin için.(özellikle full hd oynayacaksan). Kasa kalitesi asustan kötü evet ama yine de çok sağlam kasası var.

Kaliteden başım ağrımasın istiyorum tek sıkıntı bu. Kullanan arkadaşlar yardımcı olsa iyi olur aslında Çok aradayım cidden ve 2 hafta sonra alacağım bilgisayarı. Hala karar veremedim
  • ayni dert bende de var. msi hakkinda aklimda sorular var nerden alinir bu msi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus geforce gtx 1070 8 gb
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @ Epica , @vercenik bir el atın Hocam internet sitelerinde var fakat gold vatan vs. buralara gözüme çarpmadı.
  • Dediklerinin aynisi bendede var tek degilmisim :D
    Heryere sordum deneme amacli hic msi yok.
    Kasasi konusunda cok kafam karisik.
    N56vz serisini denedim ses muhtesem bence tasarimda gayet guzel asustan yana tek korkum ekran karti

• quote:

Orijinalden alıntı: SametArat

Dediklerinin aynisi bendede var tek degilmisim :D
    N56vz serisini denedim ses muhtesem bence tasarimda gayet guzel asustan yana tek korkum ekran karti

Ah ddr5 olsa bir an düşünmem gider alırdım Asus'u. Ama benim birde çizim sıkıntım var, o kadar para verip çizimde sıkıntı yaşarsam... Düşünmek dahi istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: vinorosso

quote:

Ah ddr5 olsa bir an düşünmem gider alırdım Asus'u. Ama benim birde çizim sıkıntım var, o kadar para verip çizimde sıkıntı yaşarsam... Düşünmek dahi istemiyorum

Hic sorma su ilk cumleni 3 gunde 10 kez soylemisimdir.
    3000 e yakin bir pc yapiyosunuz nolurdu ekran karti az biraz daha saglam olaydi :)
    Fakat hic sanmiyorum cizim konusunda sıkıntı olucagini, uzun sureli istiyorsaniz sizde benim gibi oyunlardan korkmak lazim :)

• quote:

quote:

quote:

Hic sorma su ilk cumleni 3 gunde 10 kez soylemisimdir.
    3000 e yakin bir pc yapiyosunuz nolurdu ekran karti az biraz daha saglam olaydi :)
    Fakat hic sanmiyorum cizim konusunda sıkıntı olucagini, uzun sureli istiyorsaniz sizde benim gibi oyunlardan korkmak lazim :)

15inc fhdde simgeler küçülüyormuş, çizim sıkıntı oluyormuş, bundan çekiniyorum

• Arkadaşlar GE 60 0ND 411 kullanıyorum kasa kalitesi nasıl bu kadar olumsuz şekilde lanse edildi anlamış değilim belki benim ürünüm yeni model olduğu için düzeltme yapılmıştır fakat kullanığınız ürün sonuçta plastik evet sağlam bir kasa fakat yere düşmesi sıkıntı yaratacaktır Ancak N56VZ her ne kadar aliminyum görünsede o da plastiktir.(Bizzat gidip baktım) Onuda yere atsanız oda sıkıntı yaratır. Sonuçta günlük kullanımda iki ürünün kasasıda sağlam arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: donhak

Arkadaşlar GE 60 0ND 411 kullanıyorum kasa kalitesi nasıl bu kadar olumsuz şekilde lanse edildi anlamış değilim belki benim ürünüm yeni model olduğu için düzeltme yapılmıştır fakat kullanığınız ürün sonuçta plastik evet sağlam bir kasa fakat yere düşmesi sıkıntı yaratacaktır Ancak N56VZ her ne kadar aliminyum görünsede o da plastiktir.(Bizzat gidip baktım) Onuda yere atsanız oda sıkıntı yaratır. Sonuçta günlük kullanımda iki ürünün kasasıda sağlam arkadaşlar
    ASUS fırçalanmış alüminyum görüntüsü verilmiş plastik çoğu yüksekten düştümü sıkıntı oluşacaktır tabiki bunu düşünen birazda makineyle güreşiyor galiba burda çokça düşüreni görüyoruz bir yerinden ağrıza veriyor.Soğutma sistemi iyiyse sıkıntı olmaz,plastikle alüminyum gövdeyi şahsen soğutma açısından ayrıştırırım sağlamlık değil alüminyum dediğin tencere kalınlığında değil,alüminyum kasanın ısınması biraz daha az olur ama soğutma önemli yinede ne alüminyum kasalar var baya ısınıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 4 Ocak 2013; 23:32:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: donhak

Arkadaşlar GE 60 0ND 411 kullanıyorum kasa kalitesi nasıl bu kadar olumsuz şekilde lanse edildi anlamış değilim belki benim ürünüm yeni model olduğu için düzeltme yapılmıştır fakat kullanığınız ürün sonuçta plastik evet sağlam bir kasa fakat yere düşmesi sıkıntı yaratacaktır Ancak N56VZ her ne kadar aliminyum görünsede o da plastiktir.(Bizzat gidip baktım) Onuda yere atsanız oda sıkıntı yaratır. Sonuçta günlük kullanımda iki ürünün kasasıda sağlam arkadaşlar

Hocam yakalamışken sorayım ;

1-) 15 inc FHD modeli var sizde, simgelerde küçülme, internetten sayfasında gezerken sıkıntı falan var mı? Ve ekran göz yoruyor mu bu gibi nedenlerden dolayı?

2-) Kasa kalitesi iyi dedik, esneme falan var mı acaba? Klavyesi, touchpad'i, menteşeleri nasıl? Boyası atar mı acaba laptobun, o izlenimi yarattı mı sizde?

3-) MSI'nin garantisi kaç ilde var, muameleleri nasıl, en ufak bir hatada kullanıcı hatası denmesini istemem

4-) Oyun performansı, benchmark puanı nasıl acaba? Ultra ayarlarda yüksek oynayabiliyor musunuz?

Ve son olarak genel bir sorum olacak. Mesela 15.6 inc 1920x1080 çözünürlükte ekran var, birde 17.2 inc 1920x1080 inc ekran var. İkisinde de ekran kartının göstereceği performans eşit midir yoksa ekran boyutu fark yaratır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

ASUS fırçalanmış alüminyum görüntüsü verilmiş plastik çoğu yüksekten düştümü sıkıntı oluşacaktır tabiki bunu düşünen birazda makineyle güreşiyor galiba burda çokça düşüreni görüyoruz bir yerinden ağrıza veriyor.Soğutma sistemi iyiyse sıkıntı olmaz,plastikle alüminyum gövdeyi şahsen soğutma açısından ayrıştırırım sağlamlık değil alüminyum dediğin tencere kalınlığında değil,alüminyum kasanın ısınması biraz daha az olur ama soğutma önemli yinede ne alüminyum kasalar var baya ısınıyor.

Anladım hocam, bu görüşler sonrasında aklım biraz daha kayıyor GE70'e. Sanırım GE70 beni üzmeyecektir

• Güncel
  • bende ge60 var hocam aşağı yukarı aynıdır diyerek, kasa kötü şimdi kimse inkar etmesin. sağlam değil kasası
  • Yok arkadaş, ben alamayacağım bilgisayar Lenovo Y serisi ne zaman geliyordu, birde onu tırmalıyım
  • quote:

Yok arkadaş, ben alamayacağım bilgisayar Lenovo Y serisi ne zaman geliyordu, birde onu tırmalıyım

Forumdan bir arkadas fullhd 32gb ssdli y580 satiyor ,dusunursen.Biraz kullanilmis
    Evetben nickli arkadas
    tablet.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=61376772&p=125

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elano68 -- 5 Ocak 2013; 12:15:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.