Şimdi Ara

Asus N56DP Kullanıcı Kulübü (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
5
Favori
9.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bir kaç gün önce bilgisayardaki yavaşlık basit grafikli tarayıcı oyunlarında bile yaşadığım donma yüzünden windows 10’a geçtim ayrıca 240 gb SSD taktım. Sistemi kurdum. Ancak sorunlar halen artarak devam ediyor. Ssd’den sonra evet bilgisayar çok hızlandı 10 saniyede açılıyo kapanıyor. Ancak ekran parlaklığı sorunu var. Aygıt yöneticisinde her şey normal görünüyor. Oyunlardaki Kasmalar takılmalar devam ediyor. Windows 10 kurup bu bilgisayarı sağlam sorunsuz kullanan var mı allah aşkına

Edit: Bu arada windows 10’da amd 15.7.1 sürümü yüklü. Aygıt yöneticisinde görüntü bağdaştırıcısında 7660g + 7730m ve 7730m olarak iki ayrı bölüm görünürdü eskiden. Şimdi 7660g be 7730m olarak iki ayrı bölüm var. Windows 10 kullananlarda durum nedir parlaklık sorunu, performans, hız, hata vb sorunlar yaşıyor musunuz?

Edit: pcde tek donanım değişikliğim ssd takmak oldu. Orijinal olmayan adaptör kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samettören -- 19 Kasım 2020; 17:49:56 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• FatihinTorunu kullanıcısına yanıt
    Sorunu çözdü isen haberlerini bekliyoruz. Windows 10 a geçiyorum. Ekran parlaklık ayarı yapılmıyor. Çıldırttı.

• hardday kullanıcısına yanıt
    Malesef windows 10 ile olmadı bu pc. windows 7ye döndüm sıfırdan. Oyunlarda ve yüksek çözünürlüklü videolarda Donma ve takılmalar devam ediyor..

• samettören S kullanıcısına yanıt
    Resmen hayal kırıklığı win 10 da. Asus a mesaj attım. Win 10 da kullanmayın dercesine mesaj attı... Valla tebrikler sundum bu çözüm için kendilerine

Aygıt yöneticisinde görüntü bağdaştırıcısı nasıl görünüyor senin

Sorunsuz kullanım için en iyisi sıfırdan windows 7 şart

• selam lar konu hort Asus n56d cihaz ekran kartı devre dışı nasıl yapılır uma işlemi yardımlarınızı bekliyorum  Asus N56DP Kullanıcı Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wendor11 -- 2 Kasım 2025; 11:10:58 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sorunu çözdüm soruma ileride birine gerek olur diye yazıyorum gpu nun yanındaki büyük bobini sökerek görüntü aldım ekran kartı iptali için işaret li bobini sökerek işi bitirin Asus N56DP Kullanıcı Kulübü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.