Şimdi Ara

Asus N56DP Kullanıcı Kulübü (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
5
Favori
8.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Corsair Neutron Gtx 240GB Garantili SSD ve AMD A10-5750M işlemci ile satıyorum. İlgilenenler PM. Ürünün resimleri sahibinden.comda var.
  • N56DP kullanıp Windows 10'a geçen var mı?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben geçtim
  • slm arkadaşlar.
    wireless display denen bir olay var son zamanlarda, akıllı telefonlarda bunun örneği miracast diye geçiyor en azından lg marka telefonda böyle. bu olay kablosuz olarak telefonun veya bilgisayarın ekranını televizyona yansıtmaya yarıyor. sanki hdmi kablosu takmış gibi bilgisayarın ekranını akıllı televizyonda görebiliyoruz. bu sayede de kablo derdinden kurtulup bilgisayarı istediğimiz yerden tvye bağlayabiliyoruz. hali hazırda windows 10 da sağa tıklayıp cihaza ata seçeneği ile dlna kullanarak video ve fotağrafları tvye aktarabiliyorum fakat bizim bilgisayarı kablosuz ağ üzerinden bire bir olarak tvye bir türlü aktaramadım. intelde bulunan widi (wireless display) özelliği bizim bu amd işlemcili bilgisayarda var mı yok mu ben benimkinde ne yaptıysam başarılı olamadım. bu özelliği amd nin sitesinde araştırdığım kadarıyla windows 8.1 de olduğu söyleniyor ben win 10 kullanıyorum hemen hemen aynı adımları izlediğimde bir türlü başarılı olamadım. win 8.1 kullanan arkadaşlardan bu olayı deneyen oldu mu ?




  • Merhaba arkadaşlar N56DP cihazımda bir sorunla karşılaştım ve sizlerle paylaşmak istiyorum. Kısa süre önce mavi ekran hatası aldım. Bilgisayara reset attım normal açıldı fakat benim içime sinmedi bilgisayarda temizlensin bahanesiyle format atmaya karar verdim. Format atarken bir şekilde recovery silindi. Ve ekran kartı hatası almaya başladım. 7700 HD ve 7660G ekran kartları sorunsuz yüklendiği zaman bilgisayar açılmıyor, birini devre dışı bırakınca açılıyordu. Bazen de ikisi çalışırken atikmpag hatası alıydum. Şuan biri devre dışı olarak çalıştırıyorum. Bütün driverları chipsetleri denememe rağmen bir çözüm bulamadım. Sistemim Windows7 64 bit. 32 bitini denedim ve Windows 10 denedim bir fayda olmadı. Windows 10 da ekran kartlarının ikisi yüklü iken açılıyordu fakat bir oyuna girince mavi ekrana düşüyordu. Sorun chipsette diye düşünüyorum fakat emin olamıyorum. Elinizde recovery dosylarınız veya driverlarınız varsa bana link ile poaylaşır mısınız ? Veya bu problem hakkında bir fikirniz varsa bekliyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: canerovski

    Merhaba arkadaşlar N56DP cihazımda bir sorunla karşılaştım ve sizlerle paylaşmak istiyorum. Kısa süre önce mavi ekran hatası aldım. Bilgisayara reset attım normal açıldı fakat benim içime sinmedi bilgisayarda temizlensin bahanesiyle format atmaya karar verdim. Format atarken bir şekilde recovery silindi. Ve ekran kartı hatası almaya başladım. 7700 HD ve 7660G ekran kartları sorunsuz yüklendiği zaman bilgisayar açılmıyor, birini devre dışı bırakınca açılıyordu. Bazen de ikisi çalışırken atikmpag hatası alıydum. Şuan biri devre dışı olarak çalıştırıyorum. Bütün driverları chipsetleri denememe rağmen bir çözüm bulamadım. Sistemim Windows7 64 bit. 32 bitini denedim ve Windows 10 denedim bir fayda olmadı. Windows 10 da ekran kartlarının ikisi yüklü iken açılıyordu fakat bir oyuna girince mavi ekrana düşüyordu. Sorun chipsette diye düşünüyorum fakat emin olamıyorum. Elinizde recovery dosylarınız veya driverlarınız varsa bana link ile poaylaşır mısınız ? Veya bu problem hakkında bir fikirniz varsa bekliyor.

    Win 7/8/8.1 sürücüleri için buradan

    https://www.asus.com/Notebooks/N56DP/HelpDesk_Download/


    Win 10 sürücüleri için buradan

    http://ivanrf.com/en/latest-asus-drivers-for-windows-10/


    Hata ile ilgili hiç bir bilgim yok, ilk kez görüyorum. Umarım halledebilirsin.




  • Driverları sitelerden yükledim fakat sonuç alamadım.
  • Eğer recoveryi dosyalarını veya driverları laptopdan rarlayıp link verirseniz çok makbule geçer arakdaşlar. Bir de öyle denerim olmazsa en azından donanımdan kaynaklı olduğunu anlarız
  • Tabi beyler bilgisayarlarınız çalışıyor ya bakmayın foruma falan :)
  • Arkadaşlar merhaba,
    Windows on son güncellemeden sonra video vs. İzlerken bilgisayar kapanmaya başladı sorun sebebi ısınma diye düşünüyorum napmak lazım sizce

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba elinde 2.el asus n56dp anakartı olan var mı acaba veya nereden bulabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok fazla ısınmaya başladı. Oyun oynarken (soğutucuyla) bir anda yüksek derece ısınıp kendi kendine kapanıyor. Uzman arkadaşlara sorum bu laptop için işlemci değişimi yapabilir miyim? Yapabiliyorsam en iyi hangi işlemciyi alıp kullanabilirim? a8 amd işlemci 7640G + 7730M APU sistemi var bu sistem birbiriyle bağlantılı çalıştığı için (driver, donanım vs.) sorun yaşar mıyım? Aynı zamanda ekran kartını da değiştirmem mi gerekiyor?

    Galiba SSD'de almanın vakti geldi..


    Not: Böyle güzel ve estetik kasası olan bir laptop inanın piyasada yok. 5+1 ses sistemim var çoğunlukla onu kullanmıyorum bile. İnanılmaz bir ses kalitesi var.. 1080p görüntü kalitesinden de çok memnunum.

    Bilgi verebilecek olanlara şimdiden çok teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: efekcr

    Çok fazla ısınmaya başladı. Oyun oynarken (soğutucuyla) bir anda yüksek derece ısınıp kendi kendine kapanıyor. Uzman arkadaşlara sorum bu laptop için işlemci değişimi yapabilir miyim? Yapabiliyorsam en iyi hangi işlemciyi alıp kullanabilirim? a8 amd işlemci 7640G + 7730M APU sistemi var bu sistem birbiriyle bağlantılı çalıştığı için (driver, donanım vs.) sorun yaşar mıyım? Aynı zamanda ekran kartını da değiştirmem mi gerekiyor?

    Galiba SSD'de almanın vakti geldi..


    Not: Böyle güzel ve estetik kasası olan bir laptop inanın piyasada yok. 5+1 ses sistemim var çoğunlukla onu kullanmıyorum bile. İnanılmaz bir ses kalitesi var.. 1080p görüntü kalitesinden de çok memnunum.

    Bilgi verebilecek olanlara şimdiden çok teşekkür ederim.

    Merhaba şuan duygularıma tercüman oldunuz daha önce yazmıştım ama kimse cevap vermedi... Aynı sorunları bende yaşıyorum, bilgisayarı ben zaten ssdyle kullanıyorum ve süper oluyor. Ancak windows 10dan sonra aşırı ısınma ile kapanmalar başladı... Muhtemelen siz de windows 10a geçtiniz ASUS yardım merkezini aradım bugün, ekran kartı driverına destek vermiyoruz dışarıdaki siteden yüklemeniz lazım dediler... Çözüm bulursam aktaracağım... Laptopumdan bende çok memnunum umarım bu sorunu halledebiliriz




  • canerovski kullanıcısına yanıt
    sizin durum noldu hocam
  • Ben 10 a geçtiğimde ekran parlaklık ayarı özelliği off duruma geçti. Parlaklık ayarı ni ne aşağı köşesindeki kısımdan yapabildim. Ne ekran ayarlarina girip yapabildim. Ve 8 e geri dönünce düzeldi.

    Şimdide oyunlarda ekran tam ekran olmuyor. Bunu kontrol edebileceğim bir menü var mı.

    Bir daha amd kart mı 10 kere düşünürüm artık. Pc süper bir ekran kartı yüzünden tadini alamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hardday kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı da güzel aslında da işletim sistemi değişikliklerine destekte sıkıntı var...
    Ben amdyi seviyorum ryzen aklımı çeliyor masaüstüne geçsemmi diye bakalım hayırlısı :)
  • arkadaşlar ekran kartı sorununu windows 10da çözdüm gibi şuan...

    http://www.driverscape.com/download/amd-radeon-hd-7660g-%2B-hd-7700m-dual-graphics

    linkten 300.05 mb olan driver packi indirip kurduğumda sorun düzeldi şuan ekran kartı düzgün çalışıyor bende...
    Önce aygıt yöneticisinden vga kartların driverlarını kaldırıp kaldırırken bu aygıtın sürücü yazılımını sil i işaretleyin... Sonra dediğim dosyayı linkten indirip kurun.





  • sıradan çinko karbon pil kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    bu linkten laptopta en sorunsuz çalışan 15.7.1 sürümünü kurarsanız ekran kartı ile alakalı yaşadığınız sorun çözümlenecektir. Windows 10 otomatik güncelleme ile sürücünüzü sapıttıracağı için buradan da güncellemeleri gizleme aracını indirip AMD ile ilgili tüm güncellemeleri seçip gizlemelisiniz. Çözümü uzun uğraşlar sonucu ancak bu şekilde buldum.

    Parlaklık sorunu yaşayan arkadaşlar da aşağıdaki adımları izleyip sistemi yeniden başlattığında problemleri çözümlenmiş olacaktır.

    Go to Registry Editor (regedit.exe)
    Go to HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0001

    The AdapterDesc for 0001 key should be AMD Radeon HD 7660G + 7700M Dual Graphics and not just AMD Radeon HD 7700M Series!
    If not try the 0000 key.

    Next, go find the KMD_EnableBrightnesslf2 & KMD_EnableBrightnessInterface2 key
    Set both to 0.




  • Arkadaşlar herkese selam
    bende a10 4600m işlemcili çift ekran kartlı olanından bu notebook var
    Durduk yere mavi ekran hatası almaya başladım ne yaptıysam düzeltemedim.
    Yukarıda söylenenleri de denedim. Hala bu notebook u sağlıklı şekilde kullanabilen var mı ? varsa hangi sürüm driverları kullanıyor yazabilir mi ?
  • merhaba arkadaşlar bu bilgisayarı windows 10 da sorunsuz şekilde kullanabilen var mı var ise ekran kartı driver sorununu nasıl cozdu yardımcı olabilirse cok sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.