Şimdi Ara

Asus N55SF & N53SN hangisini tercih etmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar nette ve forumda baktım ama bu iki modelin karşılaştırması hakkında çok fazla bişey bulamadım gödüğüm kadarıyla forumda asus un bu iki model i çok tutuluyor
    kullanım amacıma gelince 55" led tv var tv ye bağlayım 30-50 gb boyutlarında m2ts, mkv vs formatlı filmler izlemeyi düşünüyorum bun için ekran kartı işlemcisi ve belleği yeterli olmalı bununla beraber işlemci gücü için de i5 sanırım bana yeterli olur çok ağır programlar kullanmayacağım ayrıca kasa kalitesi de bu modellerin sanırım oldukça taminkar ürün ileriye dönük olsun istiyorum çok fazla notebook değiştirmem hatta inşallah ilk kendime ait notebook olacak almışken içme sinmeli diyorum.
    sizce bu iki modelden hangisi bana hitap ediyor hangi modeli almalıyım, araştırdığım kadarıyla da benzer özellikte olan modellerin fiyatları da birbirine yakın 2000 tl civarı bütçem var ayrıca kampanyaları da takip edeceğim artık siz hangisi tavsiye edersiniz? notebook konusunda çok bilgili olmadığım anlaşılıyor herhalde yardımlarınızı rica ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyni -- 14 Aralık 2011; 21:39:31 >

• teşekkür ederim fiyatları piyasada birbirine çok yakın n55sf s1235v, n53sn-sz007v den çoğu özelliğiyle üstün görünüyor
  • N55sf daha performanslidir.
  • n55sf modelleri, n53sn nin muadili olan modellerine göre fiyatları neden daha uygun?

mesela n53sn-sz129v & n55sf-s1349v modellerine baktığınızda n55sf nin özelliklleri daha üstün ve fiyatı da daha uygun neden böyle sadece bu sitede değil diğer mağzalarda da öyle?

http://www.pcdepo.com/asus-n55sf-s1349v-notebook-urun6787.html

http://pcdepo.com/asus-n53sn-sz129v-notebook-urun5849.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyni -- 14 Aralık 2011; 22:44:59 >

• farkı sadece blue-ray olması asus n55sf'nin de bluraylı olanı var fiyatı 2600 tl ve üstühttp://www.pcdepo.com/asus-n55sf-s1194v-notebook-urun6782.html
  • Sakin kardesim elimde 0 gibi asus n53sn sz129v var 100 muzik (cd icinde) + world of war craft caatalysm ile satiyorum 1900 liraya iyi bilgisayar ama malum sinavlar falan var . Zaman bulamayinca kullanmaya satmaya kaar verdim . İstersen canta + mouse. Ve fanda verebiliim cd ler disinda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • KarLn hocam sıfır almak istiyorum

arkadaşlar peki n53sn ve n55sf hangisinin kasa kalitesi daha iyi, okuduğum kadarıyla n53sn lerin klavyesi içe çöküyormuş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüseyni

KarLn hocam sıfır almak istiyorum

arkadaşlar peki n53sn ve n55sf hangisinin kasa kalitesi daha iyi, okuduğum kadarıyla n53sn lerin klavyesi içe çöküyormuş?

Evet öyle bir sorunu var. Ama kullanırken rahatsızlık vermiyor bu durum. Sadece klavyeye bakarsan rahatsız olabilirsin, N55 kullanmadığım için onun klavyesine bakamadım ama fark olarak sadece renk farkı var gibi duruyor resimlerde. N55 serisi özellikleri bakımından daha üstün N53 de iyi aralarında çok abartılı bir fark yok.

Bence N53 serisinin tasarımı N55 ten daha iyi. Tabi buda zevk meselesi sonuçta bazıları laptopun dış görünüşüne önem verir bazıları vermez. Bence N53 tasarımı N55 ten kat kat daha iyi ama dediğim gibi zevk meselesi böyle konular.

Eğer hoşunada giderse tasarımı veya önemli değilse N55 alman daha iyi olur senin için. Birde kutusunda ek olarak SonicMaster'in özel Subwooferi var.

N55 modelinden alırsan subwooferini kullanmam dersen subwooferi alabilirim sizden

• Aynen bende buraya bakmadan sanırım aynı konuyu açmış oldum benimde asus N53SN serisi hastasıydım ama 2 bin liraya n55sf serisi daha iyi görünüşü daha iyi olsun diye özellik bakımından daha düşük bilgisayar almak sanırım mantıksız olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.