Şimdi Ara

ASUS N55SF klavye sorunu (Bazı tuşlar ÇÖKTÜ!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çalıştığım kuruma 8 adet ASUS N55SF (i7-2670qm HD ekranlı) dizüstü bilgisayar aldık. Yaşadığımız sorunlar;

1- Daha ilk haftadan itibaren hızlı yayı yazan arkadaşlar bastıkları bazı tuşların yazdıkları sayfaya yansımamasından şikayet etmeye başladılar. Kendim de denedim, gerçekten de hızlı yazdığınızda tuşların tamamına basmanıza rağmen kelimelerin bazı harfleri eksik basılıyor.

2- İlk aydan itibaren çok kullanılan 3-4 bilgisayarda tuşlar göçmeye başladı. Daha doğrusu bazı tuşlar hafif aşağı inip sertleşti, ilk basışta almıyor. Çok sert basmak gerekiyor. Birinin "backspace" ve 2-3 harf tuşu, diğerinin "backspace" ve "Y" tuşu çöktü. Birinin de hatırlamadığım 1 tuşu göçük durumda...

Hani bir tanesinde sorun olsa "ARIZA" diyeceğim. Ancak görünen o ki bu seride bu sorun kronik problem !!!

ASUS N55SF klavye sorunu (Bazı tuşlar ÇÖKTÜ!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulaş-ım -- 26 Eylül 2012; 16:15:46 >

• hoş bir durum olmamış. garantiden klavyenin değişmesi sözkonusu olmuyor mu?
  • ASUS TR ile iletişime geçtik bakalım. Klavyeyle ilgili durumlarda firmalar genel olarak "KULLANICI HATASI" demeyi severler. Bakalım bu sefer tutumları ne olacak ben de merak ediyorum...
  • Hizli yazinca yazmamasi ile ilgili problemi bios update ile cozebilirsiniz. Urunun sahibi degilim o yuzden sadece belki diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drakoid -- 26 Eylül 2012; 15:57:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiye için sağolun ama "Bios" güncellemeleri yapıldı hocam. Öncesinde de sonrasında da durum aynıydı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    asus klavye sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.