Şimdi Ara

Asus N552VW Serisi | 6700 HQ / 960M GDDR5/ 128 SSD (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
754
Cevap
25
Favori
63.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce teknosa'nın sitesinde Asus N552VW serilerinden birinde %20 indirim olduğunu gördüm. 4.849,00 TL den 3.879,00 TL düşmüş. Güzel fiyat aslında ama sürücüsü ne DVD mi yoksa Bluray mi anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 24 Aralık 2016; 15:10:36 >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Optik Sürücü Super Multi with Double Layer , bluray değil yani normal sürücü. 1000 tl ye yakın bi indirim olmuş normal değil bence teşhir ve ya iade edilen ürünler olabilir.
  • desperadocorsaro D kullanıcısına yanıt
    Teşhir olduğunu sanmıyorum çünkü teşhir olsa 1-2 tane olurdu ayrıca gazeteye bile ilan vermiş Teknosa. Aynı ürün şu an Vatanda 4084 TL. İade olabilir ama belki stok eritmeye çalışıyor da olabilir çünkü bazen firmalar stok fazlası ürün olunca ellerinde onları bitirmek için çok fazla indirim yapabiliyor.

Gerçi ben şu sıralar alamayacağım her ne kadar şu an bu bilgisayar için yeterli miktarı biriktirmiş olsam da çünkü para biriktikçe bir yakınıma verdim başka şeyler için yeteri kadar birikince o bana bilgisayar alıp borcu ödeyecekti ama şu sıralar bunu yapabilmesi mümkün değil başka borçlar yüzünden.
    media markt yıl 9. yılı için 3900 liraya indrmişti herkes aldı ama pişmanlar teşhir ürünmüş sıkıntılı ürünleri satmış bunlardada vardır bi iş.
  • Bilemiyorum olabilir zaten şu an alamayacağım için sorun yok.
    Vatandaki aynı ürün değil ips panel ve ssd 256

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknosada FW149T modeli var 3.879TL

Vatanda FY147T modeli var 4.084TL

FY147T biraz daha iyi sanırım sorunlu bir model almak istemiyorum hangisini alayım?
  • Teknosa ve media marktaki ips panel değil ips panel ve 256ssd farkı var öğlen aldım vatandan bende

• quote:

Orijinalden alıntı: TheDifference35

Teknosa ve media marktaki ips panel değil ips panel ve 256ssd farkı var öğlen aldım vatandan bende

bende almayı düşünüyorum hocam bir sıkıntı gözünüze çarptı mı acaba?
  • Cihaz güncelleme yapıyor simdi içime sinerek aldım sorun yok şimdilik Teknosadaki ürünü 3579a alma sansım vardı ama 4080 vererek ips panel ve 256ssd lisini aldım seçim sana kalmış

2haftadır fiyatları takip ettim teknosa geçen hafta sonuda 3900 yapmıştı

Dün 4499du fiyat %20için bindirim yaptılar

Vatan ilk kez 4800den düştü bu fiyata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDifference35 -- 24 Aralık 2016; 23:24:13 >
  • quote:

Cihaz güncelleme yapıyor simdi içime sinerek aldım sorun yok şimdilik Teknosadaki ürünü 3579a alma sansım vardı ama 4080 vererek ips panel ve 256ssd lisini aldım seçim sana kalmış

2haftadır fiyatları takip ettim teknosa geçen hafta sonuda 3900 yapmıştı

Vatan ilk kez 4800den düştü bu fiyata

Biliyorum hocam bende takip ediyorum bir ara 5 bini bile gördü fiyat şimdi düştüğünü gördüm bakalım. Yardımcı olduğunuz teşekkür ediyorum.
  • Teknosa bu fiyattan yapmaya devam eder gözüken vatanda bu fiyat bidaha zor bulunur bence seçim senin ips ve ssd için değer bence vatandan almak

• TheDifference35 kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için sağol. Alacağım zaman buna dikkat edeceğim. İps panel değilse bu durumda Teknosa da satılan model işimi görmez.
  • arkadaşlar cihazı prize (pil dolunca) takılımı yoksa çıkarıp mı kullanmalıyız?
  • Arkadaslar bende urunu dun vatandan siparis ettim. 14gun icerisinde koşulsuz şartsiz geri iade nasil oluyor ekran konusunda kimse memnun değil sanirim ve pil konusunda bir sorum var laptopu ilk alinca nasil yapayim sarja mi takayim yoksa varsa pili onu mu kullanayim?
    Adamlar satmak için ips yalanını atıyor orda alan kullanan arkadaşım var ordan onun sayesinde öğrendim yoksa ssd farkı sanıyordum bende sadece

• İps ekran hangi modelde var acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Adamlar satmak için ips yalanını atıyor orda alan kullanan arkadaşım var ordan onun sayesinde öğrendim yoksa ssd farkı sanıyordum bende sadece

Vatandaki ütün ips degil mi acaba?

• Vatandaki ips 256ssdli olan 128ssdli olanlar ips değil

• quote:

Vatandaki ips 256ssdli olan 128ssdli olanlar ips değil

Bende onu dün vatandan aldım 4080tlye ins memnun kalirim. Olduda geri vermek istedim magazaya mi goturmem lazim? İnternetten siparis verdim daha elime ulasmadi :)

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.