Şimdi Ara

Asus N550JV Sata 3 Destekliyor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar SSD almak istiyorum. Bütçem 200 lira.
    Kingston 120GB V300 Serisi Sata 3.0 Cache SSD fiyatıda uygun fakat Laptop'ım sata 3 destekliyor mu bilmiyorum.

200 liraya kadar çıkabilirim. Başka SSD öneriniz olur mu ?

edit: samsung, intel ssdlerden şaşma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 13 Mart 2015; 15:13:40 >
  • uygundur. fakat unutmadan evo larda fw problemi var o yüzden ssd ye windows kurar kurmaz samsung evo performance restoration tool u kurman lazım. 2 tıkla hallaedilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 13 Mart 2015; 18:18:15 >
    sırf fw deki yazılımsal hata için bencede 850 lere yönelmek lazım... fakat yinede samsung o sorunu sıkıntısız şekilde halletti, tıklıyorsun bekliyorsun düzeliyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI anakat M.2 SSD mi görmüyor
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Whoracle1905 kullanıcısına yanıt
    evo alacaksan windows kurduktan sonra şunu yüklemen lazım.http://www.samsung.com/global/business/semiconductor/minisite/SSD/us/html/support/downloads.html .. evo performance restoration tool 1.1.

windowsu zaten sıfırdan kurman lazım performans için, hazır OS kurulu gelse bile. (ki hdd yi söküp ssd takacağın için ssd sıfır oalcak zaten).

windows 7 problem yaşatabilir yeni nesil notebooklarda gerek ssd ye native destek vermemesinden gerekse performansının 8 kadar iyi olmayışından ve driver desteğide dahil... O yüzden windows 8 ve 8.1 şu an en uygun OS tir. 8.1 pro 64bit kurmanı tavsiye ediyorum.

• X-FI X kullanıcısına yanıt
    abi windows 7 çok daha iyi diyor herkes 8 kararlı değil falan diyorlar bende kararsızım :)
    Kararlılıktan bahsetmedim ama ben, iki sistemde gayet stabil ve kararlıdır tecrübemden söylüyorum. Fakat yukarıda da dediğim gibi windows 8.1 kullanmaktan başka çaren yok çünkü aldığın aygıt yeni nesildir ve üstüne birde ssd takacaksın bu durumda windows 8.1 den başka şansın yok. Bunu daha öncede defalarca diğer konularda bahsetmiştik.

Kaldı ki windows 8.1 7 ye göre baya hızlı bir sistem. Kullanıcıların beğenmedikleri şey ise metro arayüzü, ki start butonuna aşık bir insan olan ben metroya birkaç günde alışmıştım... şu an metro bana daha kolay geliyor mesela. kişisel tercih bu tabi.
    hocam dediğinden anladığım kadarı ile zaten zorla 8.1 yüklemek zorundayım :) 7 yüklesem olmuyor yazdığından anladığım kadarı ile :) Bilgisayarcıya söyleyim bari 8.1 yüklesin :) teşekkür ederim yardımın için
  • Asus N550JV' ye msata SSD takabilir miyim ? Destekliyor mu ve msata girişi var mı ?

bkz:http://www.nanokatalog.com/Kingston-SSDNow-SATA-120-GB-Solid-State-Disk-Dahili,PR-101478.html?gclid=CLKx9oeBsdMCFQoA0wod89gD2w
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.