Şimdi Ara

ASUS N53JQ-SX208V Aldım İyi mi yaptım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir kaç gündür araştırıyordum, en sonunda N53JQ-SX208V aldım. Kasa kalitesi ve görünümü N61 e göre daha cezbetti beni, ekran kartı hiç önemli değil oyun ihtiyacım yok, bluray hiç lazım değil.

Nerdersiniz iyi mi yaptım?

• Arkadaşlar, ASUS u iade ettim SONY VPCF13Z1E/B aldım...
  • Eğer Sony içinize sindiyse sorun yok demektir. Güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramyth

Eğer Sony içinize sindiyse sorun yok demektir. Güle güle kullanın.

Sinmezmi, harika bir cihaz yapmışlar, özellikle ekran çok iyi, bluray-yazıcı vs. usb 3.0, 8gb ram, sony yazılımları, evimdeki ps3 ile uyumu.

Aslında daha önce gözüm vardı 3600 civarlarındaydı fiyat, 3000 e düşmüş aldım...
  • Beğenmenize sevindim...

O zaman bu başlığa yönlendirelim herkesi...

http://forum.donanimhaber.com/m_43879880/tm.htm
  • Monster marka muhteşem bir cihaz alabilirdiniz halbuki o parayla.Sağlık olsun iyi günlerde kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayff

Monster marka muhteşem bir cihaz alabilirdiniz halbuki o parayla.Sağlık olsun iyi günlerde kullanın

Biliyorum ama, Monster almak istemedim neden bilmiyorum ama hep sony almak istemişimdir. Sony notebooklar gözüme başka görünüyor, Asus u alırkende gözüm Sony deydi, öyle aşırı bir beklentim yok ekran kartı vs. gibi. 1920*1080p muhteşem ekran, 8gb DDR3 133mhz ram, bluray rw, i7 işlemci 7200rmp hdd, usb 3.0 , oyun yüklemeyeceğim laptopta dx11 nvidia 425 ekran kartı daha ne isteyeyim ki?

Tabiki monster alsam çok daha güçlü bir bilgisayar alırdım ama şu sony vaio arzumu tatmin edeyim sonraki laptopta bakarız duruma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mixenon -- 11 Aralık 2010; 22:05:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ASUS ' u değiştirmeseydin keşke..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentPunch

ASUS ' u değiştirmeseydin keşke..

Ekranı nı gördünmü o asus ların. Tek değiştirmr sebebim, ekran pixel çözünürlüğü ve görüş açısı yüzünden değiştirdim...
  • asus servisiyle kötüydü bi yandan iyi ettin sony almakla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mixenon

quote:

Orijinalden alıntı: Tayff

Monster marka muhteşem bir cihaz alabilirdiniz halbuki o parayla.Sağlık olsun iyi günlerde kullanın

Biliyorum ama, Monster almak istemedim neden bilmiyorum ama hep sony almak istemişimdir. Sony notebooklar gözüme başka görünüyor, Asus u alırkende gözüm Sony deydi, öyle aşırı bir beklentim yok ekran kartı vs. gibi. 1920*1080p muhteşem ekran, 8gb DDR3 133mhz ram, bluray rw, i7 işlemci 7200rmp hdd, usb 3.0 , oyun yüklemeyeceğim laptopta dx11 nvidia 425 ekran kartı daha ne isteyeyim ki?

Tabiki monster alsam çok daha güçlü bir bilgisayar alırdım ama şu sony vaio arzumu tatmin edeyim sonraki laptopta bakarız duruma...

Güle güle kullanın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.