Şimdi Ara

ASUS N53-SV (i7-2630QM_NvidiaGT540_500GB_4GB) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
965
Cevap
1
Favori
67.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Yeni revizyon olduğuna dair not var mı ? Ben göremedim de ? Ayrıca bunlar çıkmaya başladıysa birkaç güne N53SV'nin i7'leri de çıkar piyasaya..

Orijinalden alıntı: Xallez

Bu i5 li modelin oyun performansı nasıldır acaba arkadaşlar ? Alınası bir cihaz gibi

İşlemci haricinde tüm donanımı i7 li modellerle aynı.Oyun performansında fazla bir fark olacağını sanmıyorum.Ben de i7li modellleri bekliyorum ama beklemekten sıkıldım i5 işlemcili alabilirim
  • Arkadaşlar uzun bir süre araştırdıktan sonra bu model aklıma yattı ama burayı okuyunca şu yeni revizyonların gelmesini beklemeye karar verdim. Büyük ihtimalle eksen bilgisayarın kadıköydeki şubesinden alacağım ama aklıma takılan bir nokta var: Bu modelin ekran kartı nasıldır. Mesela Ati 5650 den ve nvidia 425m den daha mı iyi?

Orijinalden alıntı: oldcity.1
    Arkadaşlar uzun bir süre araştırdıktan sonra bu model aklıma yattı ama burayı okuyunca şu yeni revizyonların gelmesini beklemeye karar verdim. Büyük ihtimalle eksen bilgisayarın kadıköydeki şubesinden alacağım ama aklıma takılan bir nokta var: Bu modelin ekran kartı nasıldır. Mesela Ati 5650 den ve nvidia 425m den daha mı iyi?

Hem 5650 hem de 425m den daha iyidir.Hatta 5730 dan bile daha iyidir.Ben de yakinda alacagim yeniler gelse biran once de alsam
  • quote:

Arkadaşlar uzun bir süre araştırdıktan sonra bu model aklıma yattı ama burayı okuyunca şu yeni revizyonların gelmesini beklemeye karar verdim. Büyük ihtimalle eksen bilgisayarın kadıköydeki şubesinden alacağım ama aklıma takılan bir nokta var: Bu modelin ekran kartı nasıldır. Mesela Ati 5650 den ve nvidia 425m den daha mı iyi?

GT 540M bahsettiğin kartlardan daha iyidir. Söylediklerinle ve piyasadaki diğer laptoplarda (monster, gaming serileri hariç) yaygın bir şekilde bulabileceğin diğer kartlarla ufak bir karşılaştırma:

ASUS N53-SV (i7-2630QM_NvidiaGT540_500GB_4GB)

quote:

Orijinalden alıntı: Xallez

Birde bu gt540 ekran kartı masaüstü sistemlerde hangi ekran kartına denk geliyor acaba?

GT 240 diye biliyorum ama emin değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi air_jersey15 -- 5 Mart 2011; 2:54:26 >

• Teşekkür ederim arkadaşlar ekran kartı konusunda verdiğiniz bilgiler için. Peki bu bilgisayarın yeni revizyonları gelmişmidir acaba mağazalara?

Teşekkür ederim arkadaşlar ekran kartı konusunda verdiğiniz bilgiler için. Peki bu bilgisayarın yeni revizyonları gelmişmidir acaba mağazalara?

1 hafta sonra tum magazalara gelmis olur buyuk ihtimalle
  • arkadaşlar eksene de i5li model girmiş, nası sizce aradaki fiyat farkına göre performans farkı ne olur ? benchmarklarda i7 2630 ile arasında yüzde 20 gibi bir fark var i5 2410 un.
  • arkadaşlar bende bu ürünü alıcam yeni revizyonları bekliyorumda ama düzenli takip edemiyorum eğer yeni revizyonu bekleyen duzenli takip eden biri varsa yenileri piyasaya cıktıgında bana facebook adresımden ulasabılırmı rica etsem??

Orijinalden alıntı: freebard

arkadaşlar eksene de i5li model girmiş, nası sizce aradaki fiyat farkına göre performans farkı ne olur ? benchmarklarda i7 2630 ile arasında yüzde 20 gibi bir fark var i5 2410 un.

Biz o farkı çoğu uygulamada hissedemeyiz bile o farkı ama fark önemsenmeyecek kadar küçük değil. 200 lira gibi bir fark var ve eğer ağır programlar çalıştırmıyorsanız ya da çok az daha yavaş olmasına razıysanız kesinlikle alın derim i5'liyi. Dediğim gibi 200 lira az değil çünkü, he i7'li kaça gelecek onu bilmiyorum belki o da 100 lira filan düşmüş gelir.

Karşılaştırma:
     ASUS N53-SV (i7-2630QM_NvidiaGT540_500GB_4GB)

i7 versiyonu 15 Mart'tan sonra gelecekse iyi. En azından tarihi öğrenmiş olduk.

quote:

Orijinalden alıntı: hmet

peki bu yeni gelen i5 lerdeki chipsetler sağlam olanlardan mı acaaba ?

Evet. Zaten hatalı olan N53SV serisinde i5'li bilgisayar yoktu diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi air_jersey15 -- 5 Mart 2011; 15:39:34 >

• Arkadaşlar bugün vatana gittim.Yeni revize edilmiş i5 işlemcili modellerin pazartesiden itibaren ellerinde olacaklarını söylediler.
  • Arkadaşlar Asus'un bu modeli İ7 işlemciler vatan bilgisayar'ın internet sitesinde görünmüyor.Acaba vatana revize edilmiş modeller ne zaman gelir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan1005 -- 5 Mart 2011; 22:47:11 >

Opel Grandland 1.2T Elegance AT8 '22
    Lenovo LOQ 15IRH8 w/RTX 4060 115W || ROG Strix Scope II 96 Wireless || Razer Viper V3 HyperSpeed || Razer Hammerhead HyperSpeed
    48" LG OLED evo C3 || Samsung HW-Q800D 5.1.2 || PlayStation 5 Pro
    Samsung Galaxy S24 Plus || Huawei Watch GT4 || Huawei FreeBuds 6i

• _____________________________
    DO YOUR WORK.DON'T BE STUPID.

• _____________________________

Opel Grandland 1.2T Elegance AT8 '22
    Lenovo LOQ 15IRH8 w/RTX 4060 115W || ROG Strix Scope II 96 Wireless || Razer Viper V3 HyperSpeed || Razer Hammerhead HyperSpeed
    48" LG OLED evo C3 || Samsung HW-Q800D 5.1.2 || PlayStation 5 Pro
    Samsung Galaxy S24 Plus || Huawei Watch GT4 || Huawei FreeBuds 6i

• Genelde HDD'lerine pek dikkat edilmiyor. Kaç farklı firmada kaç tane üründe 5400 rpm olmasına rağmen 7200 rpm yazdığını gördüm. Ama yine de 7200 rpm olması çok iyi olur...
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.