Şimdi Ara

asus mu msi mi Gigabyte mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar hangi anakart üreticisi daha iyidir yonga seti olarak x99 ve fiyat önemli değil sadece marka ve sebebini yazın
    asus
    msi
    gigabayt
    hangisi daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benim kendi tercihim gigabyte > asus > msi şeklinde olur
  • Asus , 3 yıl garanti.

• Asus malzeme kalitesi genel olarak diğer markalardan başarılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebo

Asus , 3 yıl garanti.

Malzeme kalitesi her ne kadar iyi olsada,Türkiye'deki servisi için alınmaz.

Modele,fiyata,amaca göre değişir.Mesela(atıyorum)üst riyat segmentinde gigabyte daha iyidir,orta segmentte asus daha iyidir,düşük segmentte msi daha iyidir.

Yüksek segmentte fiyata çok bakılmaz,performansa bakılır.

Orta segmentte hem performansa,hem fiyata bakılır.

Düşük segmentte olabildiğince f/p ürünü aranır.

Yani seçim,ne aradığına bağlı.

• talha uz T kullanıcısına yanıt
    Hepsi aynı ayarda markalar. Kalite acısından suphen olmasın Hepsini dusunmeden alabilirsin ama asıl soru hangisinin destegi, teknik servisi daha iyi. Asus çizgi elektronikle calısıyo benim bir kere isim dustu ekran kartını sorun cıkarmadan degistirdiler. Teknik servisinden dolayı asus öneririm

• Şuan için msi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS mu MSI mı?
    2 yıl önce açıldı
    zotac mı msi mı ??
    13 yıl önce açıldı
    Asus z97-A Nasıl bir kart?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • boş yazılar yazılmış malesef

x99 platformunda bir kaç anakart inceledim , özellikle overclock konusuda

diğer markaları vermeyeceğim ama içlerinde en başarılı bulduğum Asus x99 oldu
    Hangi Asus derseniz Asus x99 Deluxe , Asus x99-A , Asus x99-Pro vs bunların hepsi aynı anakart sadece fiyata göre fazladan sata3 , usb , pci-e slot gibi artılar var kimisinde , temel olarak aynılar

ayrıca 2133mhz cl15 1.20v crucial ramlarıda 2800mhz cl15 1.380v yapabildim Asus x99 ile boş vaktimde biraz daha bakacağım belki biraz daha iyileştirme yapabilirim , diğer anakartlar ile max 2666mhz yapabilmiştim

Asus x99 anakart ile biraz acele ince ayara pek girilmeden yaptığım bir deneme , bu voltaj ile 4.2ghz yurtdışındada pek rastlamadım , tabi 1.5 dakika sonra durdurdum stabilite testini biraz daha uzun yapmak gerekli ama diğer anakartlar bu voltajlarda direk mavi ekran verdi zaten

asus mu msi mi Gigabyte mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Concerve -- 11 Şubat 2015; 12:18:00 >

• Asus bence her segment grubuna hitap eden iyi anakartları var özellikle LGA 2011 tarafında Rampage Serisi Veya X99 Chipset'de istediğin modeli gönül rahatlığıyla alabilirsin.
  • Asusta ramdisk olayı vardı sanırım. Ama hangi modeldeydi unuttum.

Gigabyte son derece saglam ve stabil kartlar üretir. Malzeme kalitesinden asla kısmaz.

Msi ise tepe modellerde en iyi f/p dengesini sağlayan ve kullanıcıyı üzmeyen kartlar tasarlıyan firma diyelirim. Alan kesinlikle pişman olmaz.

Kısacası hepsi iyi yani.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.