Şimdi Ara

asus k53sv Usb 3.0 portu neden çalışmıyor? (ışığı yanıyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar merhaba bilgisayar imzamda da var.. önceden çalışıyordu bugün usb 3.0 portuna flash bellek taktım ışığı yanıyor fakat bilgisayar görmüyor.. aynı şekilde telefonuda bağladığımda görmüyor sorun ne olabilir acaba? ışığı falan yanıyor bilgisayar görmüyor ama ?

• driver yüklümü?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ışığı yanıyorsa sürücü yüklü ve görüyor ama bazen hata veriyor,usb3 sürücüsünü kaldırıp yeniden sitesinden kurun ayrıca çipset sürücüsünüde kurun çipsetin hm65 eğer olmazsa önceki bir tarihe geri yükleme yapın düzelir,hata sürücü kaynaklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

ışığı yanıyorsa sürücü yüklü ve görüyor ama bazen hata veriyor,usb3 sürücüsünü kaldırıp yeniden sitesinden kurun ayrıca çipset sürücüsünüde kurun çipsetin hm65 eğer olmazsa önceki bir tarihe geri yükleme yapın düzelir,hata sürücü kaynaklı.

mesela flash disk taktım onun ışığı yanıyor ama sürücülerde görünmüyor.. kaldırdım yükledim aynı halen..çipset sürücüsü dediğiniz nedir acaba?
  • hm65 sürücüsü sitesinde olması gerekir çipset diye geçer usb 3 sürücüsü kurulumu kaldırıp sitesinden tekrar kurun usb diye geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

hm65 sürücüsü sitesinde olması gerekir çipset diye geçer usb 3 sürücüsü kurulumu kaldırıp sitesinden tekrar kurun usb diye geçer.

çipset değilde yonga set var asus sitesinde o mu acaba
  • Usb 3.0 kontrolör sürücüsü notebook chipset'inden ayrıdır. Dolayısıyla Intel firması Intel marka olmayan bir Usb 3.0 için bir sürücü henüz sağlamıyor, Microsoft'ta. Usb 2.0 ile karıştırmayın.

Usb 3.0 sürücüsünü Asus'un sitesinden bulmaya bak veya üreticisi olan Fresco, Nec gibi firmalardan bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 1 Ekim 2012; 0:20:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • neyse arkadaslar sagolun yazdıklarınızdan sadece sistem geri yükleme işe yaradı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.