Şimdi Ara

Asus K53sv-SX581R i5-4Gb-540M-Win7 1398 TL -Darty

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.590
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugüne özel bir kampanya mıdır bilmiyorum tesadüfen gördüm.Ben aldım f/p oranı yüksek bir model. Çok konuşulan bir model o yüzden paylaşayım dedim.
    En yakın fiyatı mormani vermiş 1536 TL olarak, Darty'de 1398 TL.

http://www.akakce.com/bilgisayar-dizustu/en-ucuz-asus-k53sv-sx581r-dizustu-bilgisayar-fiyati,560135.html

http://www.darty.com.tr/e_commerce/NOTEBOOK/ASUS/K53SV-SX581R-p-64737-c-24.htm

not: Hiçbir şirketle bağlantım yok, Darty şöyledir böyledir diyip fırsat ilanını baltalamayın mümkünse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gossamer -- 23 Ocak 2012; 0:18:10 >

• BU laptoplar zamanında 1200 lü fiyatlardan satıldı. Hatta o zaman Ben N53 almıştım 1350 ye
  • yanlış hatırlamıyorsam bir ekranı dezavantajlıyddı, karelenme oluyor çok hafif diyorlardı
  • zamanında dolar düşüktü malum.. şu an için alınabilecek en mantıklı seçimlerden. kasası alüminyum ve ısı problemi sıfıra yakın.

ekranda karelenme sorununu ilk defa duyuyorum, çoğu forumda bu modeli araştırdım aldıktan sonra. şahsen de o tarz bir sorun görmedim.
  • stok yok, fırsat yok. fırsat ilanını baltalamakta yok. çünkü fırsat ilanı stoktaki ürünler için olmalı.
  • web üzerinden satın alınamıyor sanırım, ben istinye park mağazalarından satın almıştım ve daha stok mevcuttu. diğer mağazalarda da aynı indirimin olduğunu söylediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞamPiYon BJK

yanlış hatırlamıyorsam bir ekranı dezavantajlıyddı, karelenme oluyor çok hafif diyorlardı

karelenme yokta renk olarak biraz cansiz gibi.
    ama guzel makina memnun kaldim ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu ürün için normal bir fiyat değil mi bu zaten?
  • Ne zamana kadar gecerli ?

Ayrica makineyi alan arkadas olumlu olumsuz bir gorus bildirebilir mi ? Cihaz nasil ?
  • Makine her anlamda çok iyi ancak ekranı Apple ekranlarına göre soluk gelebilir
  • İki gündür aktif bir şekilde kullanıyorum, bundan önce de birçok laptopım oldu ve işim gereği bir çoğu elimden geçti. Fiyatına göre çok iyi bir cihaz, herhangi bir sıkıntısı yok ve araştırdığım kadarıyla kronik bir durum da yok menteşe falan gibi.
  • Güncel fiyat 1.865 TL

Edit: Yine indirmisler 1.398 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furlaka -- 23 Ocak 2012; 18:31:00 >
  • http://www.darty.com.tr/e_commerce/NOTEBOOK/ASUS/K53SV-SX581R-p-64737-c-24.htm

şu an fiyat 1398 gözüküyor. Bencede f/p olarak iyi bir makineye benziyor. Bilgisi olan var mı makineyle alakalı herhangibir problemi vesairesi ciddi bir sıkıntısı olan...
  • Berbat kasa tasarımı acerle yarışır
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

Berbat kasa tasarımı acerle yarışır

koydukları resim yanlış. yoksa K53 kasası çok kaliteli. acer yanında halt yemiş.
  • alacak arkadaslara kesınlıkle onerırım yaklasık4 aydır kullanıyorum ve cok memnunum acamadıgım oyun olmadı sımdıye kadar crysıs 2 callof duty serısı nfs serısı dırt serısı gbı ekran kartı yeterlı oldugu ıcın oyunlarda sıkıntı cıkmıyor asırı dercede ısınma yasamadım ben 1200 e medıa markt kampanyasından almıstım
  • ASUS K53SV-SX645V 1848 tl. bunu da arkadaşa tavsiye ettik umarım mahcup olmayız.iyi makineye benziyor.bu dartynin teşhir ürünü çakmak gibi bir huyu yoktur umarım.mahcup oluruz valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: XmysticX

quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

Berbat kasa tasarımı acerle yarışır

koydukları resim yanlış. yoksa K53 kasası çok kaliteli. acer yanında halt yemiş.

Aynı fiyata daha iyi kasa, windows 7 , USB 3.0 ve daha iyi sese sahip dizüstü satılıyor
    MSI FX620DX i5-2410M / GT540M / 640 GB / 4GB DDR3 / Windows 7
    http://forum.donanimhaber.com/m_56906185/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 23 Ocak 2012; 22:14:10 >

• şu anda 1330 civarı bulmak mümkün
  • Ekran kalitesi pek iyi gelmedi bana.Renkler çok cansız duruyor sanki..Onun dışında güzel laptop.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.