Şimdi Ara

ASUS K53SV-SX144D İNCELEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    INTEL i5-2410M 2.30Ghz, 4GB RAM, 320GB HDD, 15.6'' HD LED, Nvidia GT540M 1GB, FreeDOS (New Revizyon) özelliklerine sahip.Arkadaşlar pcde kesinlikle ısınma yok.3 saat aralıksız COD:Black Ops oynadım sıcaklık değerlerine bakmadım ama aşırı bir ısınma yoktu.Sadece fan sıcak üflüyordu.Fan normal kullanımda nerdeyse çalışmıyor.En sessiz ortamda bile sesi duyulmuyor.Oyun oynarken ses artıyor ama rahatsız edici değil.Bazı arkadaşlar ekranın kalitesiz olduğunu söylemişler ama ben o görüşte değilim.Ekran normal bir sıkıntı yok.Kamera ise kötü olmuş.Ama benim işime yaramadığı için bir sıkıntı oluşturmuyor.Ses kaliteli ve cızırtı yok.Bazı arkadaşlar belirtmiş su şırıltısı gibi bir ses geliyor diye :D bende de arada geliyor tabi bu sesi herkes uyuduğunda duydum sessiz bir ortamda.Problem olacağını düşünmüyorum.Genel olarak pcdn çok memnunum:D şarj aletinin giriş yeri de çok ters olmuş ama soğutucu kullandığım için sorun olmuyor.Bu fiyata alınabilecek en iyi pc olduğunu düşünüyorum.Alanlar görüşlerini paylaşsınlar almak isteyen arkadaşlara yardımcı olalım.Sorusu olan arkadaşların sorularını cevaplamaya çalışırım.Benim de bir sorum olcak:D ben batarya takılı halde prizde kullanıyorum pcyi.Eskisini bataryayı doldur boşalt la kullanmıştım.1 yıl içinde pil öldü.Şimdi bu şekilde kullanıyorum sizde doğru kullanım mı ? internette baya araştırdım ama kesin birşeyler bulamadım.

• takılı olarak kullanma nın bi farkı yok çok arkadaş senin dediğin sürelerde bitirdi.normalde lion bataryalar boşaltıp doldurmayla beslenir ama devamlı değil çabuk biter. tam bitmemesi gerekir 15-20 seviyelerine indiği zaman doldurmak ömrünü uzatır am bitirmemk gerekir haftada 2-3 kez doldurup boşaltmak yeterlidir bende senin dediğin gibi kullanmıştım ilk leptopumu genelde takılıydı 14 ay üzeri bitti garantiden değiştiler.onun için özellikle oyunlarda genelde takmam güçl kullanırım performansıda güzel oluyor oyunun eğer pc de önemli.ama genede takılı kullanmayı yeğlerler elktrik sıkıntısına karşı bataryaya kattığı bişey yok. lion bataryaların ömrü fabrikada üretildikten sonra başlar. nezamana sos verirse kimi çok gider kimisi kullanıma göre az
  • İlk olarak hayırlı olsun,

Batarya olayına gelirsek, bulunduğun ortamda elektrik kesintisi pek yaşanmıyorsa adaptöre bağlı şekilde kullanmalısın pile pek ihtiyaç yoktur
    Doldurma şeklini pil seviyesi bitmeden doldurmak istersen doldurabilirsin bunu sürekli olarak yapma 2 gün adaptör kullanımı 1 gün pil kullanımı şeklinde yap
  • Allah'ın izniyle yarın gelecek benim aynı model dizüstümde.

Hangi soğutucuyu kullanıyorsun ? Memnun musun ?

Yarın sogutucu alacagım max 65 70 tl 'ye arastırıyorum.
  • Ben de bu laptop tan aldım, yalnız bildiğiniz gibi bazen hatalı üretim olabiliyor, 14 günlük iade süresi var.
    Bana bu laptop un performansını ölçebileceğim program önerebilir misiniz ?
    ekran kartı, işlemci, harddisk ve ram gibi parçaların sorunsuz çalıştığını nasıl anlayabilirim ?
  • everest programını indir kullanımını ve sıcaklık değerlerini görebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThE LoSt

İlk olarak hayırlı olsun,

Batarya olayına gelirsek, bulunduğun ortamda elektrik kesintisi pek yaşanmıyorsa adaptöre bağlı şekilde kullanmalısın pile pek ihtiyaç yoktur
    Doldurma şeklini pil seviyesi bitmeden doldurmak istersen doldurabilirsin bunu sürekli olarak yapma 2 gün adaptör kullanımı 1 gün pil kullanımı şeklinde yap

bu konu yüz kere yazıldı ama hala aynı yanlışları söylemekte ısrar ediyoruz laptop batarya ile kullanmak üzere tasarlanmış bir üründür kesinlikle pilsiz kullanmayın konu ile ilgili detay için linke gidiniz

http://non-pasaran.blogspot.com/2010/09/notebooklarda-batarya-nasl-kullanlmal.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nerden aldığınızı ve fiyatınıda yazarsanız daha iyi olur özellikle benim için
  • @Skayn kardeş şimdiden hayırlı olsun soğutucuyu söylemesi ayıptır 6 tl ye aldım :D test edip soğutuyor mu diye hiç bakmadım ama bu pc de soğutucuya çok gerek yok bence.ben oyunları rahatlıkla oynuyorum.soğutucuyu kullanma amacım pcyi yerden yüksek tutmak :)

@F1661 kardeş hayırlı olsun harddisk için hddtune programını sıcaklık değerleri için everest veya real temp programını kullanabilirsin.

@aragorn20 kardeş o yazıyı daha önce 3 kere okudum ama yine de insanlara sormak istedim zaten o yazıdaki arkadaşın söylediği doğrultuda kullanıyorum.Bilgi için sağol yinede

@yupbiy kardeş reklam olmasın ama nova bilgisayardan aldım internet üzerinden cuma günü sipariş ettim pazartesi sabah elimdeydi ankaraya yakınsa daha kısa sürede gelebilir.1362 tl ye aldım.Fİyat/Performans olarak pek benzeri bir pc görmedim tavsiye ederim.
  • bu bilgisayar a fifa 08 i kurdum, oynarken takılmalar oluyor , sebebi ne olabilir nasıl düzeltebilirim ?
    (fifa yı daemon tools ile çalıştırıyorum)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.