Şimdi Ara

Asus K53SV Sorunlar-Çözümleri ve Video Paylaşımlar (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.155
Cevap
32
Favori
169.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ekranda sallanma var mı sizin notebooklarda? gecen gun kucagıma alayım derken ekrana dokundumda sallanma var. aşağı-yukaru oynuyor sadece oda elle temaz ile. ekranın çerçevesinde de boşluk var ASUS yazan yerde. daha once ekran sallanmasi gibi yorumlar okumustum ama asus icin miydi hatirlayamadim. pek rahatsiz edici degil ama insan kafaya takiyor. sizlerde boyle birsey var mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memet2323 -- 11 Ocak 2012; 4:33:55 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Darch

    Yorumlarınızı bildirirsiniz buradan. Sizin modeli kullanan arkadaşlarda faydalanmış olur.

    Darch hocam çok teşekkür ederim biosu yükledim şimdilik gayet sorunsuz çalışıyor. Oyun oynarken işlemciden kaynaklı takılmalarım biti çok şükür

    Yalnız bilgisayar çok ısınıyor, iyi soğutma sağlayacak alüminyum bir soğutucu tavsiyesine ihtiyacım var, önerilerinizi bekliyorum
  • Benim hala açılışta simgeler geç kendine geliyor niye böyle anlamış değilim.

    Bir yerde netframework 4 ü kaldırdım sorun çözüldü falan yazmış birileri ama netframework 4 gerekli bir şey değil mi ?

    edit: Asus'un sitesindeki en son WLAN driverını yükledim açılışta sağ alttaki wireless simgesi sürekli yükleniyor şeklinde kalıyor ya. bazen olmuyor ama çoğu zaman öyle.

    edit2: netframework 4 ü silince iyice saçmaladı başlangıçta. örneğin programlar klasörüne giriyorum pc açılınca 1 2 dakka sonra. ilk defa girdiğim için tüm simgeler bilinmeyen dosya tipinde 5 10 saniye sonra kendilerine geliyorlar. masaüstüne geldiğim gibi cd-rom çalışıyor falan. masaüstünde yenile yapmışım gibi oluyor simgeler. bazen de olmuyor falan anlamadım ne oldugunu ya. bu en son çıkan atheros wireless sürücüse de sürekli yükleniyor işareti var. ayrıca sürekli 5 çekerken şu anda 4 diş çekiyor. en iyisi asusun verdiği cd deki wireless sürücsünü aygıt yöneticisinden sadece driver ı yüklicek şekilde yüklemek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kzpmaza -- 12 Ocak 2012; 16:01:19 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Darch

    netframework'ü silmene gerek yok, hizmetlerde başlangıç ayarlarını "elle" olacak şekilde değiştir. Autocad yüklü ise bilgisayarında "Content Service" i ya sil ya da devre dışı bırak yine hizmetlerden.

    netframe ile ilgisi yok heralde ya windows update'den tekrar yükledim onu. hizmetlerden kafama göre 4 5 şeyi "elle" olarak ayarladım şimdi daha iyi açılışta. hizmetlerde bazılarının yanında " gecikmeli başlatma" falan yazıyor o ne anlama geliyor acaba.
  • @Darch; eyw hocam sağol.
  • Merhaba! Arkadaşlar k53sv sx581r model bilgisayar almayı düşünüyorum. Yanında da CORSAIR 120GB Force 3 Serisi Sata 3.0 SSD (550MB Okuma / 510MB Yazma) ssd almayı planlıyorum. Fakat bilgisayar sata 2 mi yoksa sata 3 mü destekliyor.? Ssd'yi alıp takınca yarı değerlerde okuma yazma elde etmeyeyim sakın? Şimdiden teşekkürler...
  • slm arkadaşlar asus k53sv-sx581r de intel PROSet/Wireless WİMAX Software diye bişey var ne işe yarıyo anlamıyorum ve bilgisayarımdan kaldıramıyorum da sürekli hata veriyo kalkmıyoo... sorunun ne olduğunu bilen var mı ???
  • pc yi güvenli modda açtım windows installere erişilemedi. program düzgün yüklenmediğinde bu sorun ortaya çıkar diyor... yani hala silemedim gitti :)
  • Ucuz Sata3 SSD tavsiyesi verebilecek var mı
    acelem yok takibe başlamak istiyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Darch

    sata2 diye biliyorum.

    HM65 serisi chipset var
    sata 3 destekler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oguzhantezel92

    quote:

    Orijinalden alıntı: Darch

    sata2 diye biliyorum.

    HM65 serisi chipset var
    sata 3 destekler

    Arkadaşım teşekkürler. Fakat demek istediğim şu: sata 2 mi yoksa sata 3 mü? Sata 2 olup da sata 3'ü de destekleyebilir. Fakat direkt sata 3 olmadığı için sata 3 ssd yi sata 2 gibi algılar ve okuma yazma hızları yarıya düşer. Bu durum gerçekleşir mi? Teşekkürler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Darch

    Windows'u normal olarak başlat. Kendi Setup dosyasını yeniden çalıştır. Windows Installer kullanıyorsa Onar, Kaldır ve Düzelt seçenekleri çıkar karşına. Bu şekilde kaldırmayı dene.

    tşkler kardeş hallettim sonunda :)
  • Bu arada Wimax Wireless'ın daha uzaktan çekeni diye biliyorum arkadaşımın Amerika'dan aldığı laptopta da vardı çoğu ülkede belirli yerlerde var Türkiye hariç:) Genellikle havaalanları, alışveriş merkezleri gibi yerlerde kullanıyorlar:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kzpmaza -- 14 Ocak 2012; 2:30:26 >
  • Arkadaşlar ben sesteki boğukluğu gidermek için realtek HD audio yöneticisinden varsayılan biçimi "24 Parçalar 192000 hz (stüdyo kalitesi) olarak değiştirdiğimde müzik dinlerken hoparlörden cızırtı geliyor. Sizde de oluyor mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dragonlevent

    Arkadaşlar ben sesteki boğukluğu gidermek için realtek HD audio yöneticisinden varsayılan biçimi "24 Parçalar 192000 hz (stüdyo kalitesi) olarak değiştirdiğimde müzik dinlerken hoparlörden cızırtı geliyor. Sizde de oluyor mu?

    Ben o şekilde kullanıyorum cızırtı duymuyorum hiç. ama ben 2+1 de kullanıyorum belki dizüstünün hoparlörlerinde bir sorun vardır.
  • arkadaşlar laptopun klavyesitak çıkar heralde onu çıkarabilen varmı?? Varsa nsıl yaptığını acıklayabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aca05700

    arkadaşlar laptopun klavyesitak çıkar heralde onu çıkarabilen varmı?? Varsa nsıl yaptığını acıklayabilir mi?

    tırnak makasının içindeki ince şeyle ya da kalem ucu gibi bişeyle klavyenin üst kısmındaki 5 tane boşluk yere bastıırp geri itmen gerekiyor sonra kendiliğinden çıkıyor zaten basit birşey. biraz çıkınca direk çekme sakın altında kablo var:)
  • Bir şey merak ediyorum bilgisayara yüklediğim programları oyunları daha sonra ekle kaldırdan sildiğimde yinede kayıt defterinde bazı dosyalar kalıyor. onları otomatik olarak silen bir program var mı acaba. tek tek elle aratıp silmekten ziyade?
  • ccleaner da seçili sorunları çöz olayını yapıyorum zaten o işlem dediğim işe yarıyorsa sorun yok o zaman. bi anda zırt diye çözüyor maşallah tüm sorunları hiç inandırıcı gelmedi bana o program:)
  • Arkadaşlar bende sx581R var. Sağ alttan gelen okuma sesi bendede oluyor. Bios yükleyin demişsiniz 581R için hangi biosu yükleyeceğiz. Bilgisayar bilgim fazla yok oyüzden yükleme kısmınıda detaylı anlatırsanız sevinirim.





    Ayrıca Bu ilk başlangıçtaki kaydetme bölümünü şimdi yapabilirmiyim. Sadece Adope reader ve google choromeyi yükledim. Şimdi yapma şansım varmı bi zararı olurmu ...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jreetizmir -- 16 Ocak 2012; 2:59:36 >




  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.