Şimdi Ara

ASUS HD 7970 DİRECT U İİ TOP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaşlar elimde ASUS HD 7970 DİRECT U İİ TOP 3gb 384 bit ekran kartı var. 1 ay önce VATAN bilgisayardan aldım ancak pek memnun kalmadım..

sistemim 4gb ram i3 530 işlemci 750 wat psu.
    mesela fifa 12 oynuyorum ara sıra takılmalar oluyor ekranda acayip şekiller çıkıp bi anda kayboluyor saniyelik bi olay.. nedir bu ?
    kartın özelliklerinde overlock var ve GPU saat hızını 1000 mhz den 1125 e , bellek hızınıda 1400 den 1575 e çıkartabiliyorum. ancak bu şekilde yaptıgımda takılmalar artıyor. kasanın kapağını açtım biraz azaldı takılmalar ama yine arada devam ediyor..
    lütfen fikirlerinizi esirgemeyin.
    kartı alırken satıştaki arkadaşa ''bak kardesım ben bu kartı kafadan 5sene kullanmak ıcın alıyorum ufacık bı takılma yasarmıyım dedıgımde hayır kesınlıkle sorun olmaz rahatlıkla alın dedi. gtx 680 tavsıye ettı ancak o kart pci e 3.0 dedi senın sistem 2.0dedı olmaz dedi 7970 al dedı. ama 7970in de 3.0 oldugunu farketmemıs yada bilmiyordu kartı taktıktan sonra farkettım.
    ben bu kartı geri vermek istiyorum değerinde üzerine para vererek baska bi ürün almak istiyorum sizce kabul ederlermi? etmezlerse ne yapmalıyım? sizce bu kart iyimi? teşekkürler...

• o işlemciye 7970 alınırmı darboğaz yapıyordur.
    İşlemciyi değiştirmelisin.
  • hah tam bende bunu merak edıyordum. dostum ıslemcıyı i7 falan yapsam ozaman verım alabılırmıyım karttan?
  • çak bi i7 de gör bakayım takılma varmı....bu arada o pci 3-2 muhabbeti saçmalığın önde gideni 7970 satmak istemiş sana o yüzden 680 i kafandan çıkartmak için demiş o pci 3 diye....
  • hadi ya kakaladı demek ? ben oraya gtx690 almak ıcın gıtmıstım ellerınde ytoktu.. sonra 680 tavsıye ettı pci muhabetı cıkınca senın sıstem 2 dedı olmaz 7970 verelım dedı. e bu kartta 3 müş zaten ama orda bunu soıylemedı.. ben bunu bahane ederek iade edebılırmıyım acaba ?
  • vatandaki bazı elemanlar cidden çok bilgisiz oluyor nedense(yada kötü niyetli).ben sistemi toplarken bana yardımcı olan eleman baya iyiydi(gerçi adamı hiç konuşturmadım ama) hocam darboğazfiil bir insan değlimdir ancak büyük ihtimal işlemci sorun olarak görünüyor.Anakart ram işlemci değişimine gidebilirsin kesin çözüm için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True Romance -- 27 Temmuz 2012; 0:13:31 >
  • 7970 nerdeyse tum oyunlari en yuksek seviyede oynatir. Islemciden, ramden, anakart biosundan, gpu driverinden kaynaklanio olabilir. Tuhaf cizgiler belirip kayboluyo demissin, belki psu karta yeterli guc yollamiyordur. psuda da sorun olabilir. Belki de pci-exp -slotu ile kart arasinda toz kalmistir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 1080 Ti 4-Way Sli Oluyor Mu?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2.el i5 760 veya i7 8** serisi birşey al.
  • eleman birde numarasını vermıstı aradım gecenlerde abi havalar sıcak cok ısındıgı ıcın o cızgıler cıkıodur dedı.. kapagı ac dedı. kasanın kapagını actım su anda acık duruyor dedıgı gıbı cızgıler gıttı ama arada sırada cok nadır oluyor.. bılmedıgın seyı almıcaksn onu anlamıs oldum. hep nvdia kullandım bu sefer heyecan yapıp bu kartı aldık ama pısman oldum :(
  • bana orda 7970 bu kart pci 2.0 dedı.. bende o yuzden sıstemıme uyar dıye tamam dedım. 3.0 deseydı almazdım. bu sekıde vatana gıtsem iade yada değişim yaparlarmı acaba ? sonucta ortada yanlıs bilgilendırme var
  • pcı 2 3 fark etmiyor kartta iyi zaten işlemciyi değiştir yeter.
    işlemciyi değiştirmezsen 670 de alsan yine aynı sorun olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryu96

pcı 2 3 fark etmiyor kartta iyi zaten işlemciyi değiştir yeter.
    işlemciyi değiştirmezsen 670 de alsan yine aynı sorun olacak.

sagol kardesım dedıgını denıyecegım. işlemcıyı bı degıstırelım bakalım inş duzelır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanceber

slm arkadaşlar elimde ASUS HD 7970 DİRECT U İİ TOP 3gb 384 bit ekran kartı var. 1 ay önce VATAN bilgisayardan aldım ancak pek memnun kalmadım..

mesela fifa 12 oynuyorum ara sıra takılmalar oluyor ekranda acayip şekiller çıkıp bi anda kayboluyor saniyelik bi olay.. nedir bu ?
    kartın özelliklerinde overlock var ve GPU saat hızını 1000 mhz den 1125 e , bellek hızınıda 1400 den 1575 e çıkartabiliyorum. ancak bu şekilde yaptıgımda takılmalar artıyor. kasanın kapağını açtım biraz azaldı takılmalar ama yine arada devam ediyor..
    kartı alırken satıştaki arkadaşa ''bak kardesım ben bu kartı kafadan 5sene kullanmak ıcın alıyorum ufacık bı takılma yasarmıyım dedıgımde hayır kesınlıkle sorun olmaz rahatlıkla alın dedi. gtx 680 tavsıye ettı ancak o kart pci e 3.0 dedi senın sistem 2.0dedı olmaz dedi 7970 al dedı. ama 7970in de 3.0 oldugunu farketmemıs yada bilmiyordu kartı taktıktan sonra farkettım.
    ben bu kartı geri vermek istiyorum değerinde üzerine para vererek baska bi ürün almak istiyorum sizce kabul ederlermi? etmezlerse ne yapmalıyım? sizce bu kart iyimi? teşekkürler...

öyle bir şey olsa yıkarlar burayı hocam.nasıl usb3'te usb2 çalışıyorsa, pci3'te de pci2 çalışır.

işlemcini değiştirmen gerek hocam.al bir 2500k rahatına bak derim.

ayrıca kasa soğutmanı da gözden geçirmende yarar var hocam.malum, yaz ayındayız

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

quote:

Orijinalden alıntı: serkanceber

slm arkadaşlar elimde ASUS HD 7970 DİRECT U İİ TOP 3gb 384 bit ekran kartı var. 1 ay önce VATAN bilgisayardan aldım ancak pek memnun kalmadım..

öyle bir şey olsa yıkarlar burayı hocam.nasıl usb3'te usb2 çalışıyorsa, pci3'te de pci2 çalışır.

işlemcini değiştirmen gerek hocam.al bir 2500k rahatına bak derim.

ayrıca kasa soğutmanı da gözden geçirmende yarar var hocam.malum, yaz ayındayız

evet hocam haklısın ama işte satış yapmak ugruna adamlar sallayıp tutturmaya calısıolar.. dedıgınız gıbı ıslemcıyı degıstırmeyı denıyecegım oda olmazsa o kartı alıp oraya gıdecegım gerısını sız düşünün
    :)

• kardeşim aynı karttan bende de var BF3 ultimate ayaralarla oynuyorum hiç bir sorun yok ama fifa 13 oynarken ve normal filmleri izlerken takılmalar oluyor bazen fifada her zaman değil ama filmlerde mutlaka takılarak gidiyor sinir oldum bende en son 12.11 beta driver çıktı onuda denedim yinede nafile. ilginçtir bende 12gb ram ve i5 işlemci var. ana kartım biraz eski ama ana karttan olsun sanmam. geçen amd sitesinde app profile vardı fifa 13 içinde iyileştirme gibi bişeler yazıyordu. indirdim ama hala korner atarken camerayı döndürürsem takılmalar oluyor tam randımanlı değil. ama mesela iso bluray filmleri izlerken özellikle 3d tvden herşey muhteşem çalışıyor. bende anlamadım tam olarak sorun nedir. sistemi baştan kurmayı düşünüyorum ancak ondan önce anakartın güncellemesini yapıp denemek istiyorum. sonucu tekrar yazarım. bu arada powerda 600 watt hala bi tam randıman lamazsam anakartı değiştirmeyi düşüüyorum başka türlü kurtaramam canımı kart süper çünkü ama bide tam randıman çalıştırabilsem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgunver -- 27 Ekim 2012; 2:09:25 >

• arkadaslar oyunda garip sekiller cikmasiyla islemci darbogazinin ne alakasi var biri de cikip soylememis. O islemci o karta ancak soyle darbogaz yapar; 120 fps alman gerekirken 90 fps alirsin. Bu kadar basit. Garip sekiller cikmasi ve takilmasi baska bir sorun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • darboğazla çizgilerin ne ilgisi var...
    çizgiler ekran kartı belleklerinden kaynaklanabilir...
    ısınma sebebiyle çizgi falan çıkartmaz o kart kolay kolay... görüntüde problem yaratacak kadar ısınıyorsa yine bir problem vardır kartta..
    muhtemelen arızalı gözüküyor kart..
    başka bir sistemde test etme şansın varsa testini yap (istanbul kağıthaneye yakınsan yardımcı olurum),.. problem devam ediyorsa götür çizgi elektroniğe...
    3-4 günde çıkar sonucu... vatana götürüp vakit kaybetme...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgo_cr7 -- 27 Ekim 2012; 3:18:49 >
  • sizin dediğinize göre bende de aynı sorun var o zaman kartta mı yani problem? i5 asus P7P55D anakart asus 7970 ekran 12gb ram bende de BF 3oynarken hiçbir sıkıntı yok ama fifada var gerçi bios update yaptım şimdi daha iyi ama %90 iyilikte tam değil. filmlerde de takılıyordu. bir tek iso bluraylerde akılma yapmyor. filmler dandik mi geliyor nedir :D kart almış başını gitmiş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgunver

sizin dediğinize göre bende de aynı sorun var o zaman kartta mı yani problem? i5 asus P7P55D anakart asus 7970 ekran 12gb ram bende de BF 3oynarken hiçbir sıkıntı yok ama fifada var gerçi bios update yaptım şimdi daha iyi ama %90 iyilikte tam değil. filmlerde de takılıyordu. bir tek iso bluraylerde akılma yapmyor. filmler dandik mi geliyor nedir :D kart almış başını gitmiş :D

fifanın görüntü ayarlarından vsync yi kapatırsan o ufak takılmalar geçecektir..
  • bide son bişey tv ve monitor aynı anda bağlı tv samsung 3d d7000 tvde yenileme hızı tam değil gibi sanki ondan takılıyorgibi çünkü monitorde normal filmler. buarada sağol fifayı deneyeğim birazdan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.