Şimdi Ara

ASUS GTX760 DirectCU II O.C. ya da MSI N760 TWIN FROZR IV GAMING? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BR9

Bir yandan sizde haklısınız ya gerçek şu ki bir ekran kartınada fazla para verilmemeli bu artık ego olayına kaçmış. Çünki HD 6870 ile AC III'de 30 40 fps alırken HD 7970'de aynı fpsyi alanlar var çünki çoğu oyun optimizisayon sorunlusu zaten. Müzik için vesayre o kart kasanı kanatlandırır. Emin ol oyun içinde fazlasıyla yeterli olacaktır 760 al gitsin o zaman. 760'a kesinlikle güçsüz veya pek işlevi olmayan bir kart demiyorum güçlü bir kart kendisi ve dediğim gibi yeterli olacaktır.

İşte, keşke birde Asus GTX760 mı, yoksa MSI GTX760 mı bir tavsiye geçseydiniz marka güvenilirliği sıralasaydık

• quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

quote:

Bir yandan sizde haklısınız ya gerçek şu ki bir ekran kartınada fazla para verilmemeli bu artık ego olayına kaçmış. Çünki HD 6870 ile AC III'de 30 40 fps alırken HD 7970'de aynı fpsyi alanlar var çünki çoğu oyun optimizisayon sorunlusu zaten. Müzik için vesayre o kart kasanı kanatlandırır. Emin ol oyun içinde fazlasıyla yeterli olacaktır 760 al gitsin o zaman. 760'a kesinlikle güçsüz veya pek işlevi olmayan bir kart demiyorum güçlü bir kart kendisi ve dediğim gibi yeterli olacaktır.

İşte, keşke birde Asus GTX760 mı, yoksa MSI GTX760 mı bir tavsiye geçseydiniz marka güvenilirliği sıralasaydık

Bende anlamadım ben ASUS'dan şaşmam soğutması harika. Şuanda GTX 770 boşta 27 derece mükemmel bir derece bu, yük altında 65'in üstüne çıkmıyor. Çok zorlayıp benchmark yaptığımda bir 69 bir 70 oluyor kesinlikle 70 + olmuyor. Fakat nedense bu aralar herkes MSİ diyor hiç kullanmadım bilmiyorum. Ama GTX 760 için ASUSUN soğutması daha iyi duruyor gibi diye düşünüyorum ben.

• BR9 kullanıcısına yanıt
    Sağolasın. Bunu dikkate alacağım
  • bak asus Soğutmayı fena başarıyor ama msi oc başarıyor msi 2 asus 3 sene garanti
  • Asus 3 sene garanti demen hala elle tutulur bir şey sunmuyor bize. İki seneden sonra bitti kardeşim derlerse sana mı göndereceğiz kartı tamir et diye?
  • quote:

Asus 3 sene garanti demen hala elle tutulur bir şey sunmuyor bize. İki seneden sonra bitti kardeşim derlerse sana mı göndereceğiz kartı tamir et diye?

benim bildigim vatan butun kartlara 2 sene garanti veriyor vatana goturuyorsun.bendeki asus 6850 de 2 sene garantiliydi mesela ama 3. senesinde cizgi elektronige gonderebiliyor olman lazim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

quote:

Asus 3 sene garanti demen hala elle tutulur bir şey sunmuyor bize. İki seneden sonra bitti kardeşim derlerse sana mı göndereceğiz kartı tamir et diye?

benim bildigim vatan butun kartlara 2 sene garanti veriyor vatana goturuyorsun.bendeki asus 6850 de 2 sene garantiliydi mesela ama 3. senesinde cizgi elektronige gonderebiliyor olman lazim.

Asus mu diyorsun yani garantisinden ötürü?
  • quote:

quote:

quote:

Dostum bak ben onu unuttum. Hiç düşünme ASUS ol çünki çizgi elektronik ilgileniyor böyle güzel bir hizmet olamaz. Satış sonrası müşterileri ile çok güzel ilgileniyorlar.

• quote:

Bende GTX 760 alacaktım fakat bir ara aklıma takıldı belki ti modeli çıkar diye tam alacaktım ki konu açtım vatan bilgisayarda direkmen GTX 770 al dediler 300 400 tl fark var arada ama aldım. Uçak gibi kart. Tavsiye birazcık daha bekleyin bütcenizi arttırın ve onu alın.

hocam bende gtx 770 asusun modelını yada almazsamda 780 in evga acx ini almak istiyorum. tavsiyeleriniz nelerdir ? 770 i almak mantıklımı yoksa daha fazla para verip 780 acx i almaya değermi ?

EDİT:780 alırsam kesinlikle acx alacağım...
  • quote:

quote:

quote:

resimlere bakarak fani daha sessiz gibi gorunuyordu asusun ama oyle degilmis msi daha sessizmis yukte 6 desibel fark var.sana iki tane inceleme ben karsilastirmaktan kafayi yedim oyun testleri max overclock guc tuketimi her seyi ayni bu kartlarin sadece ses farki var msi lehine ve 3 sene garanti asus lehine.yazi tura hesabi biri daha onemli diyip al gec bence cok incelersen cizersin kafayi.

http://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/GeForce_GTX_760_Direct_Cu_II_OC/26.html

http://www.techpowerup.com/reviews/MSI/GeForce_GTX_760_TF_Gaming/26.html

• Çizdim zaten bir haftayı geçti dört parça malzeme toplayabildim anca Daha bunun işlemci soğutucusu var, kasa fanları var, ultra-slim 1920x1080 monitör var, var oğlu var. Yalnız ben bunları toplarken MSI ın kampanya süresi bitecek. Yeniden 900-1000 liraya çıkacak. O yüzden alacak olursam önümüzdeki bir hafta içinde ekran kartını sipariş edip bir köşede bekleteceğim ben diğer parçaları toparlayana kadar.
  • MSI'nin bu kartı bendeki GA-990FXA-UD5 anakart ile uyumlu mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClavicuLa NoX

MSI'nin bu kartı bendeki GA-990FXA-UD5 anakart ile uyumlu mudur?

990FXA-UD3 var; sıkıntısız kullanıyorum. UD3'de sıkıntı yoksa UD5 de hiç sıkıntı yoktur kanımca.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ClavicuLa NoX

MSI'nin bu kartı bendeki GA-990FXA-UD5 anakart ile uyumlu mudur?

990FXA-UD3 var; sıkıntısız kullanıyorum. UD3'de sıkıntı yoksa UD5 de hiç sıkıntı yoktur kanımca.

Teşekkür ederim.
  • İkisi arasinda hangi kartı alırsan al pişman olmazsin. Heleki oyun oynadıgında o tereyag gibi oynamak insanı baştan alıyor. Kendimden biliyorumda konusuyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.