Şimdi Ara

Asus GTX 970 O.C TURBO görüşleriniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni sistemim için ASUS GTX 970 O.C Turbo modelini aldım. fakat bu kartı kullananlardan yorum bekliyorum.

Karttan memnun musunuz ?
    görüşleriniz nelerdir ?
    fps düşüşleri sık yaşanıyor mu?
    bu ekran kartını iade etmeli miyim?
    Bütçem 1.000 TL bu fiyata daha iyi bir ekran kartı bulabilir miyim ?

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

• 1100 tlye 290x lerde var veya biraz daha arttırıraan 390da olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HuysuzPanda kullanıcısına yanıt
    tek fanlı 970 çok ısınır
  • Isınması o kadarda önemli değil 2. bir fan ile destek veririm. PERFORMANS ı önemli özellikle KULLANAN arkadaşların görüşlerini merak ediyorum.
  • Çöpten ibaret blower fanlı bir kart.

OC değeri yok. Referans karttan tek farkı rengi.
  • Arkadaşlar siz olayın özünü kaçırıyorsunuz. sorduğum sorulara adam gibi cevap veren hiçkimseyi göremiyorum ? KULLANMAMIŞ arakdaşlar en azından bana 1.000 TL ye bundan daha iyi gördükleri ekran kartını atabilirler.
  • 850 tl ye 290c düsürdüm tadindan yenmiyo😂

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2. fanla destek veremezsin, oc yapamazsın. o fiyata daha iyi seçenekleriniz var.
  • Alternatif
    Sapphire R9 290 Tri-X 4 GB
    http://urun.n11.com/ekran-karti/saphire-4gb-ati-r9-290-512bit-oc-gddr5-tri-x-11227-13-20g-P91758488

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 860K -- 10 Ocak 2016; 11:38:34 >
  • 1420 gpu değerlerinde % 70 fan hızında 69-73 derecr arası stabil çalışıyor. Fan blower ama iyi soğutuyor. 1 aydır kullanıyorum 900 tl gibi bir rakama 0 tr garantili aldım. Kartın fan sesi de öyle amdler gibi değil gayet normal. Parasını hakediyor bence. Ama 1300 1400 bandında daha iyi fanlılar var var olmasına da aradaki fiyat farkına değecek mi

• o fiyata daha iyisi yok bence düşünmeden alınır.
  • Daha önce nvidia blower kart kullanmış birisi olarak söze gireyim kafa ütüler aslında özetle blower ütüler markaya bakmaya gerek yok.

O kartın pcbsi ufak öyle oc moc performansı bekleme

üstünde yazan boost hıza çıktığı zamanlarda yüksek sıcaklık değerine de ulaşıp bir süre sonra hızda düşme yaşama durumun olabilir.

seslerle ilgili video gainward referans yaklaşık olarak öyle olurhttps://www.youtube.com/watch?v=wmiVf9cmA9I
  • Yorumlarınız için teşekkürler. geri vermek ile vermemek arasındayım hala. 1.000 TL gibi bir bütçem var ve yükseltemem.
  • adamlar küfür gibi fan takmışlar, sıcaklık değerlerine bakıp iadeye karar verirsin
  • quote:

Arkadaşlar yeni sistemim için ASUS GTX 970 O.C Turbo modelini aldım. fakat bu kartı kullananlardan yorum bekliyorum.

Aldıktan sonra sormanın mantığı ne?

KEndin test et bi zahmet,bu tür soruların tartışma çıkardığını biliyorsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eger custom sıvı sogutucunuz varsa ve üstündeki fabrika çıkışlı sogutucuyu söküp kullanıcaksanız alınabilir eger fabrika çıkışlı sogutmasıyla kullanıcaksanız tam anlamıyla kartı öldürüyor evet yine bir kırpık 980 gpu su ama sogutma ve oc potansiyeli o sogutmayla bitik.

• quote:

Orijinalden alıntı: ClimbDown

quote:

Arkadaşlar yeni sistemim için ASUS GTX 970 O.C Turbo modelini aldım. fakat bu kartı kullananlardan yorum bekliyorum.

Aldıktan sonra sormanın mantığı ne?

KEndin test et bi zahmet,bu tür soruların tartışma çıkardığını biliyorsun.

Sistemim yok kardeşim. Topluyorum hala sistemi. tek bir siteden alan birisini değilim indirimlerle uygun gelen sitelerden topluyorum. takabilsem sormam zaten. iade süremde var. görüşlerinizi almak istedim sadece. haklısın tartışmaya açık bir konu. bende zaten tartışılsın ki doğru yolu görüp bulabileyim diye uğraşıyorum. Yorumunuz için teşekkürler

• black modern kullanıcısına yanıt
    İşlemci için var sıvı soğutucum. Tundra TD02-E düşünüyorum. ve onun dışında olabildiğince büyük bir kasa arıyorum kendim fan eklemeleri yapacağım kasanın üzerine. bu biraz olsun etkiler diye düşünüyorum.
  • HuysuzPanda kullanıcısına yanıt
    Valla cok tavsiye etmiyorum o sogutucuyla ancak aldiysaniz kullanin bu arada işlemci sogutucuyla bi alakası yok.söledigim sogutucu tipi xpsc raystorm 750 gibi bilgisayarın bütün bileşenlerini sogutmaya bir kaç eklentiyle eklenebilen sogutma tipi

• black modern kullanıcısına yanıt
    Aldım. ben bu ekran kartı ile 3-4 yıl gitmeyi düşünmüyorum zaten 1.5-2 sene sonra yenilerim. 4k destekleyen daha yüksek ekran kartlarına geçmeyi düşünüyorum 980 Tİ gibi. 2 sene götürse yeter. :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.