Şimdi Ara

ASUS GTX 760 DİRECTCU II O.C. FPS SORUNU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
1.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Msi gtx 760 twin frozr kullaniyorum bf4 ultrada 60 70 den asagi almiyorum. Sende darbogaz var hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boolidge

Bu sisteme 1-2 ay sonra FX6300 veya FX8320 alsam ekran kartını %100 kullanabilir miyim ?
    Yani o zaman istediğim performansı alabilir miyim ?

Alirsin tabi ama o işlemciler senin anakarta uygun değil ayrıca anakart da alman
    Lazim nereden Baksan bi 500 TL yi gözden cikarmalisin

• Yahu bu ekran kartının düşük fps vermesi neden hep işlemci ile kıyaslanır anlamış değilim. Arkadaşlar arkadaşın sorunu "RAM" .. 4 gb ram şu an masaüstü uygulamalarına bile yetmiyor ki ,kaldıki son çıkan oyunları tam besleyebilsin. Dostum ekran kartın ve işlemcin bomba gibi , 4gb ram daha tak keyfine bak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BORUBEY06 -- 11 Haziran 2014; 9:36:54 >
  • Ram performansa çok fazla etki etmez ram sadece oyunun rahat ilerlemesine neden olur ama fps arttırmaz işlemci ekran kartına yetişemediği görünüyor istediğiniz kadar o.ç yapın o işlemci gtx 760 besleyemez yani o işlemciyi anakartı sat yerine amd fx 6350 işlemci alabilirsin ona uygun anakart alıp bu sorunu kaldirabilirsin ama tekrar diyorum o işlemci gtx 760 besleyemez

• FX6350 veya FX8320 + uygun anakart kaç TL'ye mal olacak ? Link atmanız mümkün mü ?

Bu arada biraz önce Tomb Raider denedim. 15-20 FPS'lere düşüyor. Ortalama 25-30. Herşey Ultra + 16 AA vs açık.
  • En kısa zamanda işlemci ve anakartı satın yerine 6300veya8320+Gigabyte 970-UD3p alın yada Asus M5A97 düşünebilirsiniz.
  • boolidge kullanıcısına yanıt
    Elimde Gigabyte Ga 880GMA UD2H Anakart ve AMD Phenom X4 955 3.2 GHZ işlemci var. Bunları karıştırarak sisteme daha iyi performans vermem mümkün mü ?
    Mesela bu anakart FX6350 veya FX8320 ile çalışır mı ? Hiç değilse masrafı kısayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sepkov

En kısa zamanda işlemci ve anakartı satın yerine 6300veya8320+Gigabyte 970-UD3p alın yada Asus M5A97 düşünebilirsiniz.

Vatan'dan hangisi almam gerektiğinin linkini atabilir misiniz ? 8320 6.300'e göre daha fazla performans verir mi ? Ekran kartını sonuna kadar kullanmak istiyorum. Yani Watch Dogs, GTA 5, Tomb Raider vs bu oyunlarda alabileceğim en fazla FPS'yi almak için hangi Anakart ve İşlemciyi almalıyım ?
  • Sorun işlemcide. İçinde gpu da oldugu icin 400 TL yoksa kendisi 5 para etmez. Onu satip 2.el bir 6300 almaya calisin. Buranin 2. El bölümünde vardir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IBreak4LoveI

buyrun hocam kendi sistemimden bir örnek karşılaştırma açısından o.c var kartta
     ASUS GTX 760 DİRECTCU II O.C. FPS SORUNU

Bu programın adı ne bende bir bakayım sonuçlara.

Resimde de görüldüğü gibi:

bf3 = ram miktarı 4gb+
    Ram yetmezse işlemciye yüklenir = işlemci yetmiyor. ??
    Arkadaşın işlemci değil ram yetmiyor..

• İşlemci olarak 8320 tam ucu ucuna yeter biostan 4 ghzye çektimi sıkıntı kalmaz.

İşlemci:http://www.vatanbilgisayar.com/fx-x8-8320-soket-am3--35ghz-16mb-cache-32nm-islemci.html

Anakart:http://www.vatanbilgisayar.com/970a-ud3p-amd-970_sb950-am3--ddr3-2000mhz-oc-usb-30-sata-30-anakart.html
    Anakart2:http://www.vatanbilgisayar.com/m5a97-le-r20-amd-970_sb950-am3---ddr3-2133mhzoc-sata-30-usb-30-anakart.html

Bunları alırsanız ekran kartını tam verimle kullanırsınız aynı kart bende var.
  • Bosa ram takviyesi yapip parani harcama.Islemci ve anakartini degis ozaman fps ler istedigin duzeye gelicektir.Paran oldugunda bir 4gb ram daha alirsin ama en son.Suan önceliği islemci ve anakarta ver.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Bosa ram takviyesi yapip parani harcama.Islemci ve anakartini degis ozaman fps ler istedigin duzeye gelicektir.Paran oldugunda bir 4gb ram daha alirsin ama en son.Suan önceliği islemci ve anakarta ver.

Ram siparişini zaten geçen çarşamba verdim. 8 GB ram olacak toplam.

FX8320 almayı düşünüyorum. Anakart idare etmez mi ? Anakart almam şart mı ?
  • BF3 değerleri. Biraz önce aldım.
     ASUS GTX 760 DİRECTCU II O.C. FPS SORUNU ASUS GTX 760 DİRECTCU II O.C. FPS SORUNU

• http://www.vatanbilgisayar.com/m5a97-le-r20-amd-970_sb950-am3---ddr3-2133mhzoc-sata-30-usb-30-anakart.html#genel-bakis
    http://www.vatanbilgisayar.com/fx-x8-8320-soket-am3--35ghz-16mb-cache-32nm-islemci.html

Bu ikisini alacağım. (Sorun çıksın istemiyorum. Son kontrolleri yapar mısınız ?)

Sistemim son hali böyle olacak ;

ASUS M5A97-LE-R2.0 AMD 970 SB950 AM3 DDR3 2133 MHZ
    AMD FX X8 8320 AM3 3.5 GHZ 16MB
    ASUS GTX 760 DIRECTCU II O.C. 2 GB DDR5 256 BİT
    8 GB RIPJAWS 1.600 MHZ DUAL KİT RAM (2X4)
    2 TB SEAGATE BARRACUDA HDD + 1 GB SEAGATE BARRACUDA HDD
    OCZ MODSTREAMX 600 WATT 80+ PSU

1920x1080p Tüm oyunları ULTRA açmak istiyorum. (Ayrıca GTA5-Watch Dogs ve 1-2 yıl içinde çıkacak oyunları da Ultra oynamayı istiyorum. )
    Uyumsuz düşük kalan yetersiz gelecek parçalar varsa yardımcı olur musunuz ? Yoksa bu sistem tüm gereksinimlerimi karşılar mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boolidge -- 11 Haziran 2014; 12:02:25 >

• O iki değişiklikle sistemin düzelir fakat ultra kavramı biraz detay bir olaydır. Watch Dogs bir ton sorunla gelen bir oyun oldu. Biraz burada açılan konulara bakarsan ne demek istediğimi anlarsın. Hani ayarlarda ultra yazar açarsın tamam da ince ayrıntıları kısmak zorundasın. Sen orada gördüğün her ayarı benim kartım oynatır deyip en sona getirmeye kalkarsan sonra yine foruma gelmek zorunda kalırsın niye kasıyor diye. Watch Dogs u da gtayı da oynarsın rahat ol. Ama her ayarı açamamak koşuluyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: youngeagle_3

O iki değişiklikle sistemin düzelir fakat ultra kavramı biraz detay bir olaydır. Watch Dogs bir ton sorunla gelen bir oyun oldu. Biraz burada açılan konulara bakarsan ne demek istediğimi anlarsın. Hani ayarlarda ultra yazar açarsın tamam da ince ayrıntıları kısmak zorundasın. Sen orada gördüğün her ayarı benim kartım oynatır deyip en sona getirmeye kalkarsan sonra yine foruma gelmek zorunda kalırsın niye kasıyor diye. Watch Dogs u da gtayı da oynarsın rahat ol. Ama her ayarı açamamak koşuluyla.

Watch Dogs'un yamalar ile o sorunlarının düzeleceğini tahmin ediyorum. O yüzden Ultra açacağını da tahmin ediyorum. Ekran kartımın yeterli olduğunu düşünüyorum fakat tek korkum parçaların uyumluluğu. Artı bir masraf çıkmasından korkuyorum. Bütçeme göre çok fazla masraf yaptım. Bu yeni işlemci, anakart PSU ile yeterli olacak mı ? Eski işlemcim daha az Watt çekiyordu. Bu ekran kartı için bu sistem tam performansı sağlar mı ? Bu anakarta 2 yıl sonra falan bir tane daha GTX 760 alırsam SLI yapmam mümkün mü ?

• Malesef darbogaz kardeşim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son olarak FX8320'nin stok fanı ile 4.0GHZ ve üstüne çıkmam mümkün mü ?
  • quote:

Son olarak FX8320'nin stok fanı ile 4.0GHZ ve üstüne çıkmam mümkün mü ?

sectigin anakartla biraz zor.ayrica sli desteklemiyor o anakart.hic begenmedim ucuza kacmissin.giga ud3p alsan daha iyi bence.ha bunda da sli yok sli pahali anakartlarda olur.

http://www.vatanbilgisayar.com/970a-ud3p-amd-970_sb950-am3--ddr3-2000mhz-oc-usb-30-sata-30-anakart.html#genel-bakis

stok fanla 4 ghz uzerine ciksan bile kafani utuler.sen oyun makinesi yapmaya kalkip fm2 platform anakart islemci almissin yanlisi orada yapmissin yani.madem sli gibi dusuncelerin var baya masrafli olur o is ve gidisat o sekilde zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 11 Haziran 2014; 12:44:21 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.