Şimdi Ara

ASUS GARMIN M20 PDA KULLANICILARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Asus Garmin bileşiminin yeni ürünlerinden olan M20 model PDA kullanıcılarını bir araya getirmek ve cihaz hakkında daha detaylı bilgiler edinmek üzere sayfayı açtım. Cihaza sahip olan veya cihaz hakkında bilgi sahibi olan arkadaşların bu sayfada bizlere yardımcı olmalarını bekliyorum. Cihazın özellikleri aşağıdaki gibidir. Saygıalrımla,

3G : Evet/Var
    Görüntülü Görüşme : Çift Taraflı
    Klavye : qwerty
    Veri İndirme Hızı : 7.2 Mbps
    GPRS : Evet/Var
    EDGE : Evet/Var
    Wi-Fi : Evet/Var
    GPS / Navigasyon : Evet/Var
    Kamera Çözünürlüğü : 3,15 Mp
    GSM Frekansları : 1800 MHz, 1900 MHz, 900 MHz
    İşletim Sistemi : Windows Mobile 6.5
    Renk : Siyah
    E-mail Desteği : Evet/Var
    Ekran Türü : TFT-QVGA
    Ekran Çözünürlüğü : 480 x 640 px
    Ekran Boyutu : 2,8 "
    Bluetooth : 2.0 + EDR
    Video Oynatma : Evet/Var
    Bellek : 4 GB
    Max. Bekleme Süresi : 300 saat
    Max. Konuşma Süresi : 2,5 saat
    Pil Teknolojisi : Lityum Ion
    Ağırlık : 99,00 gr
    Boyutlar (GxDxY) : 95,3 x 52,5 x 12,8 mm
    Ses Kayıt : Evet/Var
    Zil Tipi : Polifonik
    Handsfree : Evet/Var
    Kutu İçeriği : Araç Şarj Cihazı - Araç Kiti - Yedek Batarya
    Diğer Özellikler : Araç Şarj Cihazı - Araç Kiti - Yedek Batarya HEDİYE
    Garanti Süresi: : 24 Ay

Microsoft Windows® Mobile™ 6.5 Professional
    CPU 528MHz
    Hafıza 4GB Internal Storage +256MB Flash/ 288 MB SDRAM
    Bağlantı WLAN 802.11b+g, USB v2.0, Bluetooth 2.0+EDR
    Diğer Built-in hareket sensörü
    Browser HTTP / WAP 1.2.1/2.0
    Push E-mail

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apeyron -- 14 Mayıs 2010; 11:26:12 >

• _____________________________
  • Ben Bimex'ten üç ay taksit erteleme kampanyasından faydalanıp aldım cihazı. Üç gün gayet güzel çalıştı, tdördüncü güne açılmayarak başladı. Ertesi gün Bimex'e götürdüm. Yirmi küsur gün sonra fabrika ayarlarına sıfırlanmış, donanım hatası yok raporuyla geldi. Her an açılmaması ihtimalini gözümün önünde tutuyorum. Ipaq'ımı o itibarla uzaklaştırmıyorum civardan.

Cihaz oldukça karizma sahibi. Zaten o yüzden bir türlü vazgeçemiyorum. İlk defa bugün kendi bünyesinden kaydettirmeye çalıştım, asus sitesi error verip durdu.

GPS meselesi muazzam bir şey. Bildiğimiz gmaps şu bu ile kıyaslamak bile abes. Bulunduğumuz yerden en yakın hastanenin rotasını hesaplayıp simüle edebiliyor bize. Gayet sesli uyarılı.

Beni sıkan nokta habire servise gidecek cihazın hafızasının harici olması gerekliliği. Özel bilgilerini at storage karta, sök al, gönder. Bu meret yine arıza yaparsa nasıl göndereceğiz tamire? Kara kara düşünmekteyim...

Bir de eski telefondan aldığım backup dosyasını süper kurdu ama, gelen mesajları garip bir gruplandırmaya tabi tutuyor. Gönderilenlerde aynı gruplama mantıksızlığını gerçekleştirmiyor. Bu genel olarak WM 6.5 gıcıklığı mıdır, yoksa cihaza mı yüklemeliyim kabahati, bilemedim.

• @dafimore
    evet gps modülü garmin olunca elbette iyi olacak. Ancak GPS haritası başarsoftmudur. o konuda kimseden bir bilgi alamadım. Dha doğrusu başarsoftun veritabanını kullandığı doprumudur acaba. En kıytırık piranha leon da bile igo amigo var başarsoft olduğu içinde harika. Türkçe gps menüsü olduğunu biliyorum ama win ce türkçemi. Ayrıcahttp://forum.donanimhaber.com/m_39650761/mpage_1/f_/key_//tm.htm#39650761 sayfasındaki darkblue nun karşılaştığı hatalara benzer durumlarla karşılatınmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simerkan -- 18 Mayıs 2010; 0:27:31 >
  • cihaza gittikçe alışıyorum. htc'nin benzer bir telefonu var, Diamond :http://www.hizlial.com/cep-telefonu/cep-telefonlari/htc-touch-diamond-4-gb-siyah-turkce-ingilizce_02.044.9066.0006.htm en yakın rakip olarak bunu görüyorum ben m20ye. o bile m20 yanında kaba ve saba duruyor.

@simerkan
    evet, türkçe.
    fakat yan başlıkta birileri bir şeyler yazmış: leng diye bir uygulama yavaşlığa sebebiyet veriyormuş vs. bana bir yavaşlık var gibi gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dafimore -- 25 Mayıs 2010; 15:04:21 >
  • arkadaşlar bende M20 kullanıyorum ve çok da memnunum bunun öncesinde P750 ve P535 kullandım ama bu daha bir güzel. yalnız size bir sorum olacak cihazın hatırlatma kısmına birşeyler yazıp saatini kurmama rağmen bir türlü hatırlatma yapmıyor acaba gözden kaçırdığım bir şey mi var yardımcı olursanız çok sevinirim..

Kullananlar ne tür programlar kurmuşlar, neler çalışıyor, bilgi verebilirse sevinirim. Benim pimbackup deneyimim var. Fakat cihaz kendi yedeğini kendisi alabiliyor, başka cihazlardan transfer esnasında pimbackup işe yarıyor diyebilirim.

Screenshot programı arıyorum. Sözlüklerden neler kurdunuz? HTC Diamond başlığı almış başını gitmiş, Asus kullanıcısı bu kadar mı az?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dafimore -- 30 Mayıs 2010; 14:11:34 >
    Daha Fazla Göster
  • Asus PDA kullanıcıları p535 hariç az.
    Belki Asus kullanıcıları için ortak bir grup oluşturulabilir.
    İşletim sistemim wm6.1. Önümüzdeki ay wm 6.5 e geçeceğim
    Kullandığım önemli programlar
    Bunları genelliklewww.ctrlpda.com ve http://forum.mobilism.org sitelerinden temin ettim.
    S2P (iphone tarzı müzik çalar,) S2U2 (ekran koruyucu)
    Resco photo anager, today plugin, file explorer, scereen capture.
    SPB mobile shell, SKtools, SPB backup, core player, foxitreaer(pdf), operamobile 10, pocket travel alarm,
    Navigasyon Garmin, IGO8, googlemaps, ceptrafik.
    P750 başlığında gps için bazı ipuçları bulabilirsiniz.
    Cihazınızın gps firmwaresi kaç görünüyor?

• Cihazın gps sürümü açıkçası beni pek ilgilendirmiyor, köşedeki bakkalı görebiliyorum. Ayrıca kayıt yaptırdım garmine, güncelleme yapabilirmişim. Her türlü desteği veriyorlar maşallah.

Ciao ağına dahil olamadım yalnız... Kaydol demişti garmine kayıt yaptırdık, ama yetmedi. Pek anlayamadım

wmsnapshot diye bir italyan icadı program (hafızada işgal ettiği yer bakımından süper bir program) kurdum, ekran yakalıyor ama nasıl yakaladığından ben pek emin olamadım. Programı yazanla yazışmak lazım belki. Rescoyu deneyeyim bari...
  • Arkadaşlar bende daha önceleri asus P750 ve P535 modellerini kullanmıştım sonra m20 modelini aldım. hertürlü programı rahatlıkla çalıştırabiliyorsunuz özellikle WM 6.5 versiyonu gerçektende çok hızlı çalışıyor ama arkadaşımızında dediği gibi özel bir bölüm açıp herşeyi paylaşabiliriz..
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.