Şimdi Ara

175TL HTC wizard qtek 9100 PDA (wm6.5 wifi kızaklı qwerty 2G)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • özelliklerini bilmeyen azdır. forumdan takas yoluyla almıştım 3 aydır sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.. internette en çok rom çeşidi bulunan cihazlardan.. wm6.5(6.1 modu değil gerçek 6.5) yükledim sorunsuz. genel özellikleri omap 200mhz cpu, 128ram 64rom, 2.8" 240x320 dokunmatik ekran, 1.3mp flashlı kamera kayan klavye, bt ,wireless, gsm v.s. pil durumu iyi; normal kullanımda hatta az bi miktar da müzik dinleyerek 2 gün dayanıyor.
    sorun olarak bi arka üst kapak bana geldiğinde de olduğu gibi biraz çizik ve japonla tutturulmuş bir de yanda hiç kullanma gereği hissetmediğim kaydırma tuşu boşta işlemiyor..

2gb miniSD hafıza kartı, kalemi, şarj adaptörü, usb data kablosu, 3.5mm normal kulaklık jakı dönüştürücüsü, philips sportif(kulak askılı) kulaklarıyla birlikte..

Fiyat:210TL>> aciliyetten bir süreliğine 175TL
     175TL HTC wizard qtek 9100 PDA (wm6.5 wifi kızaklı qwerty 2G) 175TL HTC wizard qtek 9100 PDA (wm6.5 wifi kızaklı qwerty 2G)
     175TL HTC wizard qtek 9100 PDA (wm6.5 wifi kızaklı qwerty 2G) 175TL HTC wizard qtek 9100 PDA (wm6.5 wifi kızaklı qwerty 2G)
     175TL HTC wizard qtek 9100 PDA (wm6.5 wifi kızaklı qwerty 2G)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necoinside -- 10 Ağustos 2009; 17:01:50 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hayırlı satışlar hocam. hayatımda tek beğenerek kullandığım cihaz bunlardı. belirtilern sorunlar bu cihazın artıları yanında açıkçası hiç birşey. q klavye wifi ve özellikle wm6.5 kullanmak hiç bir şeye değişilmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaDRuLe
    hayırlı satışlar hocam. hayatımda tek beğenerek kullandığım cihaz bunlardı. belirtilern sorunlar bu cihazın artıları yanında açıkçası hiç birşey. q klavye wifi ve özellikle wm6.5 kullanmak hiç bir şeye değişilmez

Çok saolasın benim de bugüne kadar kullandığım en kullanışlı ve zevkli 2 telefondan biri bu diğeri de 3310..
    Bunu satıp da 2100 kullanmayı göze almamın sebebi de kendime giriş seviyesi bir gitar alma isteğimin şu sıralar yoğun olması..

• gitarla kafa kafaya takasa girersen elimdeki gitari vereyim sana memnun kalacagindan eminim kargo parasinida oderim
  • marka modeli ilk defa duyuyorum biraz araştırmam gerek ancak işimi göreceği kanısına varırsam uygundur olabilir.. yine de asıl aradığım ibanez, cramer ya da cort gibi markalar.. gerekirse üste bi miktar da ekleyebileceğim ürünler..

• bende ilk basta ismini duymamistim cekindim alirken ama bir yamaha kullanicisi olarak yamahaya yetisemesede cort dan daha iyi ibanezle cekisebilir diye yorumlaya bilirim bu arada yamaha kullanicisiyim derken org , bass ve akustik gitarim yamaha
  • Neco kardeşim hayırlı satışlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • saolasın benan.. o kiloyla şu resimdeki hareketi nasıl yapıyorsun merak ediyorum (:
    ha bi de gitar hakkında yorumun nedir?

• bu cihaz bendede var ve bende 2. el almıştım.aynı zamanda bendede arka üst kapak japonla yapıştırılmış.ve ses tuşu çalışmıyor.
    bu işin mafyasımı var japonlayıp satıyorlar .
    güzel bir cihaz hala kullanıyorum iyi satışlar.
  • teşekkür ederim arkadaşım..

• Slm. Ziyarete yada görücüye gelene çay ısmarlıyorsan gelelim =)...

Rom Türkçe mi ? Daha önce PDA kullanmayan bir arkadaşa almayı planlıyoruz.

Hayırlı satışlar...
  • taa izmir den istanbul a gelene yorgunluk kahvesi de ısmarlarım sorun değil.. rom ingilizce ama Türkçe rom bulmaya çalışırım ya da arayüz de bulabilirim..

• kardeşim hayırlı satışlar, uzun zamandır görüşemiyoruz...
    nakit olsa almak istediğim bi makina ama yok işte...
  • evet bayağıdır görüşemiyoruz yakında kapınızı bi tıklatıp kediyle güreşsem fena olmaz..
    cihazı ben de pek elden çıkarmak istemiyorum aslında tam ihtiyaçlarımı karşılayan tarzda.. o yüzden sağa sola saldırmayıp kendi haline bırakıyorum ilanı (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necoinside -- 25 Haziran 2009; 1:52:42 >

• cihazın satışına devam edilmektedir..

• özledim cihazı yau /:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.