ASUS F8VA253BD NOTEBOOK, EYEQ EXTERNAL 160 GB HDD ÖZELLİKLER:
İşlemci : Intel Core 2 Duo T9400 İşlemci Hızı : 2,53GHz, 6MB L2 1066MHz FSB Bellek : 4 GB Sabit Disk : 320 GB Ağırlık : 2,6 kg Bluetooth Portu : Var Ekran Belleği : 1 GB Ekran Boyutu : 14,1" Ekran Çözünürlüğü : 1280 x 800 Ethernet : Var Garanti Süresi : 2 Yıl Hoparlör : Var Bellek Tipi : DDR2 Model : F8VA253BD Ekran Özelliği : WXGA Grafik Tipi : ATI Radeon HD 3650 İşlemci Tipi : Çift Çekirdek Klavye/mouse : Var Optik Sürücüler : Blu-Ray DVD Combo Menşei : İthal Touchpad Mouse : Var Ses Kartı : Var Tv-out Çıkışı : HDMI Wireless : Var Kart Okuyucu : Var Dahili Kamera : Var Yazılım : Windows Vista Home Premium
TEKNOSADA 12 ay taksitli fiyatı 2.334,94 YTL... Arkadaşlar yorumlarınız neler... Bu fiyata inanılmaz bir makine _???
Acer5930G bir bak istersen
bi de adam gibi bir ekran kartı koysalardı şu makineye
1 gb ekran kartı koymuş daha ne koysun bende alacaktım ama kalmamış. 1 gb geforceninki çıkar inş.
bence piyasadaki en iyi notebooklardan biri.samsung r560 da cok ii
quote:
Orjinalden alıntı: KingdeviL
1 gb ekran kartı koymuş daha ne koysun bende alacaktım ama kalmamış. 1 gb geforceninki çıkar inş.
9600gt koyabilir mesela.
arkadaşlar vatan computerde var diğer şubelerden de getirtiyolar patlican üyeliğiyle beraber alabilirsiniz %18 indirimle
geçen gün aldım genel stokları 5-10 tane falan kaçırmayaın derim