Şimdi Ara

ASUS F8 KULLANICILARI DERNEĞİ (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.821
Cevap
4
Favori
79.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam biz bu fandan ucuz nerde bulabiliriz benim ki sıfır gibi oldu heryerini ıslak mendille sildim yalnız yağlamadım yağlarsam daha fazla toz tutarmış o zaman 1 hafta sonra daha fazla ses yaparmış
  • günlük ürün diye bi site orda çıkıyo bazen 10-15 lira
  • Bilgisayar 5 gündür açık maşaallahı var soğutucu neredeyse full kapalı sadece ortalama günlük 2 saat açıldı bugünse hiç çalışmadı buyrun
     ASUS F8 KULLANICILARI DERNEĞİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: frisby06

Bilgisayar 5 gündür açık maşaallahı var soğutucu neredeyse full kapalı sadece ortalama günlük 2 saat açıldı bugünse hiç çalışmadı buyrun

bana normal geldi. ben de saatlerdir internetteyim. ayrıca sürekli yazı kopyalayıp office'e yapıştırıyorum. adobe reader da açık..

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmt_frk_asln

quote:

Bilgisayar 5 gündür açık maşaallahı var soğutucu neredeyse full kapalı sadece ortalama günlük 2 saat açıldı bugünse hiç çalışmadı buyrun

bana normal geldi. ben de saatlerdir internetteyim. ayrıca sürekli yazı kopyalayıp office'e yapıştırıyorum. adobe reader da açık..

Senin şu sıcaklıklarına hayranım bulunduğun yerde klima filan mı var anlamadım ama nasıl böyle bir işlemci ve anakart sıcaklığına erişiyorsun ben battery saving modunda kullansam bile bu kadar düşüremiyorum zaten anakartın izin verdiği min voltaj hangi mod olursa olsun 0.95 oda 2 ghz civarı stabil oluyor ben genede bu sıcaklıklara nasıl eriştiğini merak ediyorum fanı çalıştırdığımda bile bu sıcaklıklara inmiyor gerçi şu saat te bile odam 27 derece

• Gençler aha bu oyunu f8 de oynayan var mı? Grand Theft Auto IV Episodes from Liberty City
  • quote:

Gençler aha bu oyunu f8 de oynayan var mı? Grand Theft Auto IV Episodes from Liberty City

dün başladım. güzel. gta4'den bir farkı yok gibi. sanki biraz fazla kasıyor gibi ama...
  • asus f8sn kullanıcısıyım
    (T8300, 250GB HDD, 3GB RAM)

sormak istedigim
    1-)Bilgisayarıma 2 adet 4GB'lık Ram taksam ana kart destekler mi?
    2-)şuan üzerinde bulunan 667MHz'lik RAMlardan daha daha hızlı misal 800MHz yada 1066MHz'lik RAMleri destekler mi?
    3-)Mevcut HDD yerine 500GB 7200rpm'lik HDD takmayı düşünüyorum sorun yaşarmıyım ?
  • quote:

Gençler aha bu oyunu f8 de oynayan var mı? Grand Theft Auto IV Episodes from Liberty City

oyunu başlatınca siyah ekranda bekliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: artur292929
    asus f8sn kullanıcısıyım
    (T8300, 250GB HDD, 3GB RAM)

sormak istedigim
    1-)Bilgisayarıma 2 adet 4GB'lık Ram taksam ana kart destekler mi?
    2-)şuan üzerinde bulunan 667MHz'lik RAMlardan daha daha hızlı misal 800MHz yada 1066MHz'lik RAMleri destekler mi?
    3-)Mevcut HDD yerine 500GB 7200rpm'lik HDD takmayı düşünüyorum sorun yaşarmıyım ?

1.4 Gb a kadar destekler yalniz 64 bit isletim sistemi lazim
    2.Anakart max 667mhz hizinda calistirir oc yapilcaksa 800mhz almak mantikli
    3.ben 7200 rpm 320gb lik disk kulaniyorum hiz farkini hissedebiliyorum
  • frisby06 teşekkür ederim
  • rica ederim
  • rica ederim
  • Arkadaslar merhaba ben 2.5 senedir F8SN240DV kodlu ürünü kullanıyorum.Fkat bir problemmım var şu an batarya takılı vaziyette sarj ediyoru ama ''PRİZE TAKILI SARJ OLMUYOR'' yazısı cıkıyor bunu zaman zaman yapıyordu fakat düzeliyordu yani sarj ediyor yazısı cıkıyordu.ama şu an düzelmiyor acaba sorun nedir sizde böyle bir problem yaşadınız mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengavercengo

Arkadaslar merhaba ben 2.5 senedir F8SN240DV kodlu ürünü kullanıyorum.Fkat bir problemmım var şu an batarya takılı vaziyette sarj ediyoru ama ''PRİZE TAKILI SARJ OLMUYOR'' yazısı cıkıyor bunu zaman zaman yapıyordu fakat düzeliyordu yani sarj ediyor yazısı cıkıyordu.ama şu an düzelmiyor acaba sorun nedir sizde böyle bir problem yaşadınız mı acaba?

Batarya kalibrasyonunu denedin mi benimde pilde anormal şeyler olmaya başladı iyiy has 1 saat kullanıyorum pilde laptopu pil seviyesi %30'a gelince tak kapanıyor pil bitti uyarısı veriyor yalnız laptopta bu arada da kırmızı ışık yanıp sönmüyor herşey normal giderken sanırım laptopu ben uzun süre kullanmadım(1,5 ay) bu arada da batarya üzerndeydi sanırım hava sıcaklıkları nedeniylede benim pil sapıttı anca batarya kalibrasyonuyla kendine getirebildim şuan pilin zaten %22 lik kısmı öldü sanırım yavaş yavaş batarya gidici ama genede iyi dayandı

• Gta4 eflc ye başladım bitmek üzere full oc li 1280&800 medium 50 lili detay sevilerinde çok rahat oynayabiliyorum sıcaklıkda sotuğuculu maalesef 84 derece soğutucusuz masa üzerinde 85-86 en fazla maalesef bu hava sıcaklıklarında soğutucuda bir işe yaramıyor(zaten artık soğutucu kullnamayacağım kırıldı maalesef) yalnız harddisk yanmaya başladı resmen 50 dereceleri görüyorum gta4 oynarken ama genede bir problem yok allaha şükür
  • Slm gençler ne alemdesiniz yahu?
    Bakın bir ssd taktım ben bizim makineye OCZ Agility 2 60gb 99€ +5€'ya da bir kutu aldım çıkardıgım Hitachiyi taktım gayet güzel oldu şimdilik
    sürücüden dolayı ekran kartı 0.1 puan düşük çıkmış
    sabitdiski görüyosunuz 7.4 =))
    TRdeki fiyatı 350-500 arası

http://img5.imageshack.us/img5/6189/adszsn0.png

ayrıca a-ssd benchmark req. read write 200/100 mb..
    şu an için makul bir ssd bence

iyi geceler diliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enreka_tr -- 27 Kasım 2010; 0:58:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enreka_tr

Slm gençler ne alemdesiniz yahu?
    Bakın bir ssd taktım ben bizim makineye OCZ Agility 2 60gb 99€ +5€'ya da bir kutu aldım çıkardıgım Hitachiyi taktım gayet güzel oldu şimdilik

iyi geceler diliyorum

Güle güle kullan

• quote:

quote:

iyi geceler diliyorum

Güle güle kullan

Eywallah
    İyi seneler bu arada :)

• Teşekkür ederim sanada iyi seneler
    BU arada arkadaşlar bizim forumumuz çok sönük kaldı m51 ciler günde 1 sayfa dolduruyor neredeyse
    quote:

quote:

quote:

Bakın bir ssd taktım ben bizim makineye OCZ Agility 2 60gb 99� +5�'ya da bir kutu aldım çıkardıgım Hitachiyi taktım gayet güzel oldu şimdilik

iyi geceler diliyorum

Güle güle kullan

Eywallah
    İyi seneler bu arada :)

• 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.