Şimdi Ara

ASUS F8 KULLANICILARI DERNEĞİ (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.821
Cevap
4
Favori
79.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmt_frk_asln

quote:

Orijinalden alıntı: frisby06

quote:

quote:

benim sıcaklık tavan yapmaya başladı bu aralar 85 leri zorlamaya başladı acaba bi termal macun sürsek düşer mi sıcaklıklar

dur şimdi aklıma karpuz kabuğu düşürme

hava sıcaklıklarındandır. en son ne zaman fanı temizledin?

3 ay önce falan ama en az 3 saat fanı tam gaz çalıştırdım masanın üstünde

önce fanı temizlemeden orthos'u 10dk çalıştır sıcaklığa bak. sonra fanı temizleyip bak; bence 3-4 derece azalır. çünkü ben de 3-4 ay sonra temizledim bayağı fark etti.

bu termal macunu sürerken taşırırsak herhangi bir problem olurmu sonuçta soğutucuyu yerleştirirken az da olsa taşacak

• işlemcinin voltajı düşürdün mü bu arada
  • quote:

işlemcinin voltajı düşürdün mü bu arada

düşürebildim.

termal macun da bildiğim kadarıyla iletken değil. araştırmak lazım.
  • Peki voltajlarin bir etkisi oldu mu valla bende hic olmadi
  • quote:

Peki voltajlarin bir etkisi oldu mu valla bende hic olmadi

valla hiç test etmedim.
  • quote:

quote:

Peki voltajlarin bir etkisi oldu mu valla bende hic olmadi

valla hiç test etmedim.

oluyor hocam yük altındayken 5-6 derece azalma oldu
  • http://forum.donanimhaber.com/m_30124829/mpage_1/key_/tm.htm
    işlemi uyguladım gerçekten işe yaradı
  • quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_30124829/mpage_1/key_/tm.htm

kaç MHz'e çıkardın? bi de herhangi bir oyunda kaç fps artıyor yazabilirmisin.
  • quote:

quote:

675mhz e kadar çıkabildim eskiden windows yant vermeyi kesti gibi bir hta veriyordu şimdi vermior
  • quote:

quote:

quote:

675mhz e kadar çıkabildim eskiden windows yant vermeyi kesti gibi bir hta veriyordu şimdi vermior

helal olsun. orda dediği gibi bellekle fazla oynanamıyor dimi? bi de sıcaklık değerleri?

• quote:

quote:

quote:

quote:

helal olsun. orda dediği gibi bellekle fazla oynanamıyor dimi? bi de sıcaklık değerleri?

pek fark ettirmiyor sıcaklıkları zaten bıosuda değiştirmiyor

• voltaj artırmıyor mu?
  • quote:

voltaj artırmıyor mu?

artırmadığını düşünüyorum vga nın bıosunu değiştirmiyor sadece windowsa kartı 8600m gts olarak tanıtıyor istersen 8600m gt olarak tanıtmak da mümükün aynı chipseti kullanan vgalar arasında seçim yapabiliyorsun mesela bizimki g84 gpu su bu gpu yu kullanan bütün kartları tanıtabilirsin dikkatimi bişey çekti masaüstü driverları uymaya başladı mobile driverlar uymamaya başladı windowsa 8600m gts tanıttıktan sonra
  • quote:

quote:

voltaj artırmıyor mu?

artırmadığını düşünüyorum vga nın bıosunu değiştirmiyor sadece windowsa kartı 8600m gts olarak tanıtıyor istersen 8600m gt olarak tanıtmak da mümükün aynı chipseti kullanan vgalar arasında seçim yapabiliyorsun mesela bizimki g84 gpu su bu gpu yu kullanan bütün kartları tanıtabilirsin dikkatimi bişey çekti masaüstü driverları uymaya başladı mobile driverlar uymamaya başladı windowsa 8600m gts tanıttıktan sonra

tanıttığın ekranı koyabilir misin? şimdilik oc işleriyle uğraşmama gerek olacak oyunum yok ama merak ettim. hele bi gta5 çıksın basarım oc'yi.

• arkadaşlar bizim orjinal makine ile extra bi sogutucu vs olmadan en stabil ekran kartı oc degerleri nedir ufaktan yapamaya başlayacam heralde
    bi de kompresorle hava ufletsem fana ve ızgaralarin arasına bi sorun olur mu?
  • quote:

quote:

quote:

voltaj artırmıyor mu?

tanıttığın ekranı koyabilir misin? şimdilik oc işleriyle uğraşmama gerek olacak oyunum yok ama merak ettim. hele bi gta5 çıksın basarım oc'yi.

bi ara koyarim enreka sende al bitane sogutucu yav ben artik 620 520 degerlerinde kullaniyorum al eline bi tornavida ac icini temizle cok korkulacak bisey degil

• quote:

Orijinalden alıntı: enreka_tr

arkadaşlar bizim orjinal makine ile extra bi sogutucu vs olmadan en stabil ekran kartı oc degerleri nedir ufaktan yapamaya başlayacam heralde
    bi de kompresorle hava ufletsem fana ve ızgaralarin arasına bi sorun olur mu?

hiç bir sorun olmaz da eğer ilk defa temizleyeceksen toz yumaklarının fanı sökmeden çıkacağını hiç zannetmem.

oc için msi after burner'ı kur ve değerleri sonuna kadar aç. zaten 620-520 değerlerine kadar izin veriyor. yani %30. ben genelde 600-500 kullanıyorum.

8600m gts olarak tanıtıp daha yüksek frekansara da çıkılıyor ama önümüzdeki 1-2 ay ben deneyemem. frisby bakıyordu en son.
  • bu arada nvidia çok iddialı yeni bir driver serisi sürdü ortalığa. şimdilik 257.15 beta var. indirdikten sonra deneyip sonuçları yazarım.
  • Dun gordum driveri ama bizde ise yaramaz bence
  • sogutucular 3-5 derece farkettieiyo diye biliyorum bizim konuda deil miydi o muhabbet pahalı bişi deil ya 15-20 lira ama faydası ne ki 3-5derece soguttuktan sonra
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.