Şimdi Ara

ASUS F8 KULLANICILARI DERNEĞİ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.821
Cevap
4
Favori
79.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: remt

fifa yı hiç sevemedim her alışımda hayal kırıklığına uğradım.pes hayranıyım ama pes 8 de hayallerimi yıkmıştı.pes6 ya devam.

pes'i insanlar o kadar övüyorsa elbette fifa'ya üstünlüğü vardır ama ben fifa 08'den önce en son 2002'yi oynamıştım. yani 6 sene sonra tekrar fifa ile başladım. yüklerken oynama niyetinde değildim ama Lincoln'ün yıldızlaştığı o dönemde "be a pro" modunda Lincoln'ü seçtim ve bir sezon oynadım. sonuç: fifa'ya bağlandım. fifa 09'da ise be a pro çok muhteşem olmuş. tam sürümünde görürüz artık da eğer transfer de eklemişlerse tadına doyulmaz.

fifa'ya ikinci ve asıl bağlılığım manager mod. bunu biraz geç fark ettim ama çok daha fazla sevdim. kendi takımımın başına geçip sezonlar boyunca transferler yapmak çok eğlenceli. arada güçlü rakip gelince oyuna müdahale ediyordum haricinde quick sim yapıyordum.

beni fifa'ya bağlıyan bu iki şey yani oyun kontrolleri grafikleri falan değil. pes'te maalesef süper lig bile yok.

• ekran özellikle masa üstünü siyah yapınca ekranın tam ortasında gri bir çizgi olusuyor.böyle bir sey basına gelen varmı
  • yok bende oyle bır sorun piksel hatası var klavye sence nasıl
  • quote:

ekran özellikle masa üstünü siyah yapınca ekranın tam ortasında gri bir çizgi olusuyor.böyle bir sey basına gelen varmı

kardeş bahsettiğin şeye göre çok sayıda ölü piksel var demektir. beyaz'da çıkmıyor mu? çıkıyorsa garantiye ver ekranı değişsinler.
  • 2 ay oldu daha yeni cihaz.ama başlangıçta yoktu bu.1-2 haftalık mevzu.masa üstünü siyah yaptığım zaman tam ortada 5-6 santim uzunluğunda gri senin dediğin gibi beyaza yakın kalın bir çizgi.servisi nerde acaba.
  • bu aradaeski notebook güzelmiş özelliklerine de baktım neden değiştirdin
  • quote:

2 ay oldu daha yeni cihaz.ama başlangıçta yoktu bu.1-2 haftalık mevzu.masa üstünü siyah yaptığım zaman tam ortada 5-6 santim uzunluğunda gri senin dediğin gibi beyaza yakın kalın bir çizgi.servisi nerde acaba.

beyaz'da var mı derken (-de bitişik) yani beyaz arka planda da bir çizgi çıkıyor mu? ya da başka renklerde...
  • quote:

bu aradaeski notebook güzelmiş özelliklerine de baktım neden değiştirdin

önce ilk sorunu yanıtlayayım: garanti belgesinden istanbul teknik servisi ara ve diyeceklerim hakkında bilgi edin.

asus'un teknik servisine gerek yok. karşıdan ödemeli kargo yolluyorsun, adamlar tamir edip adresine yolluyorlar. tüm masraflar onların.

diğerine gelince uzun hikaye.... teknik servis yüzünden değiştim aleti. adamlar ilk önce hatalarında ısrar ettiler, ben bastırınca kabül ettiler ama bu sefer de bi yerini yapıp çok çok daha önemli başka bir yerini bozup öyle gönderdiler. ben de 3. servise yollayışımdan sonra hakkım olarak iade istedim. sana böyle şeyler tavsiye etmem, 3 ay laptopsuz kalıyorsun: İĞRENÇ!

• quote:

Orjinalden alıntı: nehalem28

arkadaslar hangı sıteden 9500m gs nın ekran kartı drıverını bulabılırım nvdıa nın sıtesınden gorunmuyo tech power up dan ındırdım o da hata verıyor yuklemıyor yardım

benim kullandığım driver'ın(177.92) linki:
    http://www.laptopvideo2go.com/forum/index.php?showtopic=20270

ben hep buradan indiriyorum. umarım nasıl kurucağını biliyorsundur. 177.92 de var ama denemedim. istersen listeden onu da seçebilirsin:
    http://www.laptopvideo2go.com/forum/index.php?s=70144ebfa32e093e28de72488212d7cc&showforum=94

• bana bu konuda bilgi verebilirmisin driver tam anlamıyla nedir.ekran kartıyla alakalı bir şeymi.bu verdiğin 177.92 verdiğin adrese baktım 177.98 64 bit var.şuan üzerinde olan kaçtır.ve bunu yüklersem nelerde ne gibi farklılıklar olur mesela oyunlarda .seni yoruyorum kusura bakma.
  • quote:

bana bu konuda bilgi verebilirmisin driver tam anlamıyla nedir.ekran kartıyla alakalı bir şeymi.bu verdiğin 177.92 verdiğin adrese baktım 177.98 64 bit var.şuan üzerinde olan kaçtır.ve bunu yüklersem nelerde ne gibi farklılıklar olur mesela oyunlarda .seni yoruyorum kusura bakma.

yüklersen böyle olur:
     ASUS F8 KULLANICILARI DERNEĞİ

yüklemezsen 3600 küsür olur. bu da hiçbir over clock yapmadan %12 performans kazancı demek.

ayrıca bunlar normalde driver değil: forceware. içinde driver'ı da bulunduran bir kuvvetlendirici programı. normalde bizim ekran kartlarımıza uymadığından laptopvideo gibi siteler bunları modifiye eder.

64 bit'leri kullanamazsın(işletim sisteminden dolayı) vista kullanıyorsan 32 bit vista'yı kurucaksın.

driver butonuna basıp indirdikten sonra yanındaki "moded inf" butonuna da bas ve onu da indir.(bekle)
    indirdiğin driver'a çift tıkla ve onu bir klasöre aç. sonra o klasörün içine moded inf'i de at ve setup'a bas.

• tamam denemeye başlıyorum.çok sağol güzel bilgiler.googlede aradım bir türlü anlayamamıştım.teşekkürler
  • bir soru daha sorabilirmiyim.yukarıda verdiğin tabloyu ben pc den görebilirmiyim.yüklemeden önce yükledikten sonra.benim ram 3gb.nasıl bakabilirim
  • quote:

bir soru daha sorabilirmiyim.yukarıda verdiğin tabloyu ben pc den görebilirmiyim.yüklemeden önce yükledikten sonra.benim ram 3gb.nasıl bakabilirim

bu sıradan bir tablo değil, bir test programı: 3d mark 2006. normalde lisanslı olduğundan burada serial falan veremem.

bilgisayarıma sağ tıklayıp özelliklere gir. oradan windows deneyim dizini'ne tıkla. vista puan'ın muhtemelen 4.8'dir(grafikler en düşük)
    yeni driver'i yükleyince 5.0 olması lazım. puanımı güncelle demeyi unutma.

tablo dediğin şeyden emin olabilirsin, oyunlarda saniyede 3-5 kare daha fazla akıcı olacaktır.
  • overclock yapan varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: nehalem28

overclock yapan varmı

denedim ama yemedi. ekran kartının sınırları biraz dar galiba.

m51'cilerden root işlemciye yaptı. 2.93 ghz'ye çıktı ama ben cesaret edemedim.
  • arkadaşlar f8'imle yaptığım "fifa 09" videosunu izlemek isterseniz:
    http://www.youtube.com/watch?v=2hbKBXQLBIE

youtube'a girebilmek için indirin ve açın(internet explorer ile çalışıyor, fire fox olmaz)
    http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/visit.php?lid=6729

be a pro modu gerçekten çok hoş olmuş 09'da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 14 Eylül 2008; 12:33:54 >

• ahmt_frk_asln arkadaş dediklerini uyguladım dediğin gibi 5 e yükseldi.teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmt_frk_asln

arkadaşlar f8'imle yaptığım "fifa 09" videosunu izlemek isterseniz:
    http://www.youtube.com/watch?v=2hbKBXQLBIE

youtube'a girebilmek için indirin ve açın(internet explorer ile çalışıyor, fire fox olmaz)
    http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/visit.php?lid=6729

be a pro modu gerçekten çok hoş olmuş 09'da.

bu da yeni videom(30 saniye -drogba-)
    http://www.youtube.com/watch?v=Ti34xeWfXHE

• quote:

ahmt_frk_asln arkadaş dediklerini uyguladım dediğin gibi 5 e yükseldi.teşekkür ederim

yardım edebiliyorsam ne mutlu bana.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.