Şimdi Ara

ASUS F8 KULLANICILARI DERNEĞİ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.821
Cevap
4
Favori
79.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ahmt_frk_asln

soğutma sistemim aşağıda, nasıl?

Süper hocam... ısı değerlerinden de anlaşıldığı üzere gayet efektif çalışıyor.
  • merhaba dostum. bende yaptım ntune den aynı ayarları ama 3dmark puanı seninki kadar artmadı. ayrıca ntune ayarları bilg yeniden başlattımmı eski haline dönüyo. oyunlarda fark ediyo ama performans. m51 sayfa 141 de yapmışlar bi sürü ayar ama anlamadım çok fazla. dostum sen yazabilirmisin acaba hangi programları kullancam hangi ayarları yapcam. resim koyabilirsen mükemmel olur. en kısa zamanda cevabını bekliyorum. yaptığın bu çalışmalardan dolayı teşekkürler.
    quote:

arkadaşlar işlemciye de OC yaptım. ayrıntılar m51 derneği 141. sayfada.
     ASUS F8 KULLANICILARI DERNEĞİ

• quote:

Orjinalden alıntı: hcokakoglu

merhaba dostum. bende yaptım ntune den aynı ayarları ama 3dmark puanı seninki kadar artmadı. ayrıca ntune ayarları bilg yeniden başlattımmı eski haline dönüyo. oyunlarda fark ediyo ama performans. m51 sayfa 141 de yapmışlar bi sürü ayar ama anlamadım çok fazla. dostum sen yazabilirmisin acaba hangi programları kullancam hangi ayarları yapcam. resim koyabilirsen mükemmel olur. en kısa zamanda cevabını bekliyorum. yaptığın bu çalışmalardan dolayı teşekkürler.
    quote:

arkadaşlar işlemciye de OC yaptım. ayrıntılar m51 derneği 141. sayfada.

kardeş dikkat edersen yukarıda "işlemci"den bahsediyorum. sadece ekran kartına OC yaptığım resim sayfanın üstlerinde, zaten ondan 4575 almışım.
    yukarıdaki resimde ayrıca işlemciye de OC yaptım. sağda cpu-z'de görünütor: 2.617 ghz benimki. şimdi diyicen işlemci o kadar etkiler mi?

aslında etkilemez ama 141. sayfada anlatılan ve linkleri verilen "set fsb" programı bütün sisteme harici bir OC yaptığından ekran kartı da nasibini alıyor. 141. sayfada __roo__'un yazılarında var.

• ayrıca bu testleri xp'de yaptığımdan 150 fazla çıkar. bi de 177.98 driver'ını kullandım. aşağıdaki yazı arka sayfadan:

quote:

benim kullandığım driver'ın(177.92) linki:
    http://www.laptopvideo2go.com/forum/index.php?showtopic=20270

ben hep buradan indiriyorum. umarım nasıl kurucağını biliyorsundur. 177.92 de var ama denemedim. istersen listeden onu da seçebilirsin:
    http://www.laptopvideo2go.com/forum/index.php?s=70144ebfa32e093e28de72488212d7cc&showforum=94

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 18 Eylül 2008; 9:38:11 >

• quote:

merhaba dostum. bende yaptım ntune den aynı ayarları ama 3dmark puanı seninki kadar artmadı. ayrıca ntune ayarları bilg yeniden başlattımmı eski haline dönüyo. oyunlarda fark ediyo ama performans. m51 sayfa 141 de yapmışlar bi sürü ayar ama anlamadım çok fazla. dostum sen yazabilirmisin acaba hangi programları kullancam hangi ayarları yapcam. resim koyabilirsen mükemmel olur. en kısa zamanda cevabını bekliyorum. yaptığın bu çalışmalardan dolayı teşekkürler.

pardon kardeş 141 değil 91 olucak yanlış dedim

işte yeni skor. ama vistada yaptım(yani xp'de olsa 150 fazla olurdu) işlemci 2.75ghz, ram:780mhz. ekran kartı: çekirdek: 575 bellek: 439

• bu programları nereden ındırdın power strıp aynı zamanda hem ekran kartını hemde ıslemcıyımı overclock edıyor
  • merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 aydır bende f8 sn 240 dv kullanıcısıyım zaten laptop alacağımda 2-3 ay uzun uzun araştırma yapmıştım bu makineyi alma kararını da burayı okuduktan sonra verdim ve ilk laptopumu aldım gerçektende doğru bi karar vermişim sizlerin sayesinde :) makine gerçekten iyi fiyat-performans açısından ancak ekran kartı daha ileri seviyede olsaydı daha iyi olmazmıydı ne biliyim nvidianın 3dmark06 dan 14000 alan modelleri var 9800 gt sli gibi mesela bu kart da olsaydı manyak bişey olurdu bence:)
  • kaca aldın nerden
  • quote:

Orjinalden alıntı: mauselaus

merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 aydır bende f8 sn 240 dv kullanıcısıyım zaten laptop alacağımda 2-3 ay uzun uzun araştırma yapmıştım bu makineyi alma kararını da burayı okuduktan sonra verdim ve ilk laptopumu aldım gerçektende doğru bi karar vermişim sizlerin sayesinde :) makine gerçekten iyi fiyat-performans açısından ancak ekran kartı daha ileri seviyede olsaydı daha iyi olmazmıydı ne biliyim nvidianın 3dmark06 dan 14000 alan modelleri var 9800 gt sli gibi mesela bu kart da olsaydı manyak bişey olurdu bence:)

bu kasada o ekran kartı olsa uçak motoru gibi fan gerekir. ya da mütiş bir teknik soğutma sistemi. sonuç: fiyatı 3000 dolardan aşağı olmazdı. çünkü dünyada başka böyle bir alet yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nehalem28

kaca aldın nerden

dostum ben bunnu gold dan aldım 2000 ytl ye teknosada 2400 ytl idi
  • buranın genel bir f8 başlığı olarak gördüğüm için şu soruyu sormaya sakınca duymadım acaba f8va kullanan var mı :?:varsa oyunlardaki durumu ve şarjı ne alemde :) 1gb bir etki yaratıyor mu umarım saçma sorular olmamıştır
    rahatsız ettiysem kusura bakmayın
  • çok acil yardımlarınızı bekliyorum!pc açıkken birden dondu.bende oturumu kapat dedim fakat olmadı.yeniden başlattım windows başlatılamadı diye birşeyler çıktı.bende tekrar başlatarak f9 a basıp fotmatlamaya karar verdim.ama işlemin tam ortasında error diye büyük bir yazı çıkıyor.defalarca denedim ama hep aynısı oldu.batarya yı çıkarıp taktım denedim ama olmadı.bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan ricaediyorum yardımcı olabilirmisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi remt -- 23 Eylül 2008; 14:18:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: remt

çok acil yardımlarınızı bekliyorum!pc açıkken birden dondu.bende oturumu kapat dedim fakat olmadı.yeniden başlattım windows başlatılamadı diye birşeyler çıktı.bende tekrar başlatarak f9 a basıp fotmatlamaya karar verdim.ama işlemin tam ortasında error diye büyük bir yazı çıkıyor.defalarca denedim ama hep aynısı oldu.batarya yı çıkarıp taktım denedim ama olmadı.bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan ricaediyorum yardımcı olabilirmisiniz.

aynı olay bende de oldu aynı şekilde benmkide aniden dondu senin yaptgn seylern hepsni denedm onlarda dedgn gibi hiç bi işe yaramadı hemen aldgm yere götrdm(teknosa)asus servisne gönderdler 7 gün içinde geldi harddsknde sorn oluşmş vakit kaybetmeden sende gönder..
  • Öncelikle herkese iyi akşamlar:

1- bu ürünü istanbulda nereden temin edebilirim?

2- Ekran kartı performansı nasıl...HD3650ye göre kıyaslanabilir mi sizce?

3- Kasa sağlamlığı nasıl sizce?

4- 14 ekran da görüntü nasıl? 15e göre çok farkediyor mu..kitap fln okumada problem olur mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: abcboy

Öncelikle herkese iyi akşamlar:

4- 14 ekran da görüntü nasıl? 15e göre çok farkediyor mu..kitap fln okumada problem olur mu

1- benim bildiğim; stoklarda yok.
    2- f8sn oyunlarda yaklaşık %25 fark atar.(hd 3650'ye)
    3- asus'un çok ucuz modelleri hariç bütün kasaları standartların çok üstündedir.
    4- alışınca 14" ekranın hiçbir yetersizliği yok. tamamen alışkanlık.
  • herkese hayırlı geceler. yaw ben f8sn ye xp kurmak istiyorum. bunun driverlerını falan nerden bulcam. daha doğrusu direk xp cdsini taksam bilgisayara kurabilirmiyim xp yi? bunla ilgili yazıların olduğu sayfayı bilen varmı? m51 de kesin vardır zaten :) bi de m51 de bi yerde mac i kurmak anlatılmıştı. o konuda da bilgisi olan varmı?
  • notebookcheck de 3650 daha yüksek görünüyo...
    bir bak istersen
    http://www .notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-9500M-GS.8167.0.html
    http://www .notebookcheck.net/ATI-Mobility-Radeon-HD-3650.8839.0.html

quote:

quote:

3- asus'un çok ucuz modelleri hariç bütün kasaları standartların çok üstündedir.

• quote:

notebookcheck de 3650 daha yüksek görünüyo...
    bir bak istersen
    http://www .notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-9500M-GS.8167.0.html
    http://www .notebookcheck.net/ATI-Mobility-Radeon-HD-3650.8839.0.html

quote:

quote:

notebookcheck'ten bakarsan dediğin şeyde bir hata var. ayrıca orada orijinal driver kullanılıyor. biz ise nvidia'nın yayınladığı forceware'leri (yada güncel driver) kullanıyoruz. bu da hiçbir OC yapmadan %11 performans artısı oluyor.

aşağıda notebookcheck'deki tablo var.sağdakiler farklı oyunlardaki kare/saniye oranları. orada işaretlediğim yere forceware yüklenmiş bir 9500m gs'i ben ekledim:

• quote:

herkese hayırlı geceler. yaw ben f8sn ye xp kurmak istiyorum. bunun driverlerını falan nerden bulcam. daha doğrusu direk xp cdsini taksam bilgisayara kurabilirmiyim xp yi? bunla ilgili yazıların olduğu sayfayı bilen varmı? m51 de kesin vardır zaten :) bi de m51 de bi yerde mac i kurmak anlatılmıştı. o konuda da bilgisi olan varmı?

asus sitesinden driverlar:http://support.asus.com/download/download.aspx?modelname=F8Sn&SLanguage=en-us

xp kurulumu....
    eski bir acer kullanıcısı olarak burayı tavsiye ederim. ben de buradan öğrendim. ilerilerini okursan çok kişi xp'ye geçiyor ve yaşadıkları sorunların çözümleri orada yazıyor. hatta ilerki sayfalarda "sertaçaslan" resimlerle de anlatmış. orada linkte verilen acer sata driver'larını kullanabilirsin. zaten onlar intelin. yani bizimkiyle aynı.
    http://forum.donanimhaber.com/m_15561480/mpage_7/key_/tm.htm

• teşekkürler dostum. biraz uğraşayım bakalım yapabilcemmi?

quote:

quote:

herkese hayırlı geceler. yaw ben f8sn ye xp kurmak istiyorum. bunun driverlerını falan nerden bulcam. daha doğrusu direk xp cdsini taksam bilgisayara kurabilirmiyim xp yi? bunla ilgili yazıların olduğu sayfayı bilen varmı? m51 de kesin vardır zaten :) bi de m51 de bi yerde mac i kurmak anlatılmıştı. o konuda da bilgisi olan varmı?

asus sitesinden driverlar:http://support.asus.com/download/download.aspx?modelname=F8Sn&SLanguage=en-us

xp kurulumu....
    eski bir acer kullanıcısı olarak burayı tavsiye ederim. ben de buradan öğrendim. ilerilerini okursan çok kişi xp'ye geçiyor ve yaşadıkları sorunların çözümleri orada yazıyor. hatta ilerki sayfalarda "sertaçaslan" resimlerle de anlatmış. orada linkte verilen acer sata driver'larını kullanabilirsin. zaten onlar intelin. yani bizimkiyle aynı.
    http://forum.donanimhaber.com/m_15561480/mpage_7/key_/tm.htm

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.