Şimdi Ara

ASUS F8 KULLANICILARI DERNEĞİ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.821
Cevap
4
Favori
79.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: pckop

F8 serisini çok beğendim
    fakat şu an ASUS F8Va253BD modeli var
    çok güzel fakat ytl si yüksek
    o fiyata değer ama ben veremicem
    F8 serisinden 2.000 YTL ye kadar güzel bi makina arıyorum.

Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.

uçuk oyunları oynamayacaksan işin kolay. çünkü benim makina şuan piyasada yok. muhtemelen yenileri gelicek.
  • arkadasım benım de f8sn240dv var ama uzun surelı oyun oynadıgım zaman ekran kartı hatası verıyor sızdede bu sorun mevcutmu
  • arkadasım cevap verecek bırısı yokmu
  • Selam,
    Asus F8VA'nın ekran kartı ATİ HD3650' mi yoksa ATİ HD 2600'mü

ve nereden bulabiliriz?
  • nehalem 28/ 5-6 saat hiç aravermeden pes4 veya pes6 oynuyoruz.hiç bir sorun olmadı şimdiye kadar.ama başka bir oyun sorarsan hiç oynamadım.zaten futboldan başka oyun yüklemedim hiç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nehalem28

arkadasım benım de f8sn240dv var ama uzun surelı oyun oynadıgım zaman ekran kartı hatası verıyor sızdede bu sorun mevcutmu

arkdsm bioshockundan crysise çoğu oyunu saatlerce oynuorm hiç öle bi sorun çıkarmadı..
  • quote:

arkadasım benım de f8sn240dv var ama uzun surelı oyun oynadıgım zaman ekran kartı hatası verıyor sızdede bu sorun mevcutmu

sanırsam, galiba, tahminen.........

bence orijinal driver kullanmadığından oluyor. çünkü arada bir bende de çıkıyor. daha önceden ciddi hatalarla karşılaştım, problem olarak direk driver'a ait dosya görünüyor. çok kafana takma, sıksık oyunu kaydet; bilgisayara driver'dan dolayı zarar gelmez.(inşallah)
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilykid

Selam,
    Asus F8VA'nın ekran kartı ATİ HD3650' mi yoksa ATİ HD 2600'mü

ve nereden bulabiliriz?

va kodu ATİ HD3650'yi gösterir. herhangi bir yerden araştırmana gerek yok. hd 2600'e ait kod sa
  • quote:

arkadasım cevap verecek bırısı yokmu

valla kardaş kusura bakma. foruma benden sonra yazı yazan çıkmayınca yazmak istemiyorum. kendimle konuşuyor gibi oluyor. biraz küsmüştüm, günlerdir ilk defa giriyorum.
  • arkdaşlar yeni driver'ı (177.92) yükledim sonuç:
    not:benim ram 2gb.

ASUS F8 KULLANICILARI DERNEĞİ
  • ben de öyle bi hata alıyodum hatta geçen sayfalarda yazdım..sonra orjinal driverın üstüne 177.41i ve 177.66yı yükledim şimdilik bi sorun yok çok şükür =)
    ahmet_faruk sonuç ii yani sen o sitedeki(laptopvideo) yorumlara bakıyo musun?performansı karşılaştıracak olursan nası digerleriyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: enreka_tr

ben de öyle bi hata alıyodum hatta geçen sayfalarda yazdım..sonra orjinal driverın üstüne 177.41i ve 177.66yı yükledim şimdilik bi sorun yok çok şükür =)
    ahmet_faruk sonuç ii yani sen o sitedeki(laptopvideo) yorumlara bakıyo musun?performansı karşılaştıracak olursan nası digerleriyle

ben yorumları pek okumam. zaten laptop'tan laptop'a değişir. ama sonuçlar performansla doğru orantılıdır genelde. yani 4086 puan bir oyunda 41 fps ise 3900 puan 39 fps olur(genelde).
  • arkdaşlar fifa 09 demo çıktı. işte konumu:
    http://eu.llnet.eadownloads.ea.com/u/f/easports/fifa/fifa09/fifa09_demo_eu.exe

fifa sitesinden aldım şu an bağlanmaya çalışıyorum.
  • arkadaşlar fifa 09'un (bana ait) ilk resimleri. tamamı f8 ürünü, full ayarlar. fps değeri sol üst köşelerinde yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 12 Eylül 2008; 11:43:14 >

• devam:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 12 Eylül 2008; 11:42:31 >

• bilin bakalım bu kim? şahsen biraz daha benzemesini isterdim ama idare edin. schalke04'de 19 numaralı oyuncu(muz) real madrit filelerini havalandırdıktan sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 12 Eylül 2008; 12:09:35 >

• fifa yı hiç sevemedim her alışımda hayal kırıklığına uğradım.pes hayranıyım ama pes 8 de hayallerimi yıkmıştı.pes6 ya devam.
  • www. pegasuscomputer. com . tr de F8SN240DV 1950 YTL oradan alabilirsin

artık orada da kalmamış :(

quote:

Orjinalden alıntı: pckop

F8 serisini çok beğendim
    fakat şu an ASUS F8Va253BD modeli var
    çok güzel fakat ytl si yüksek
    o fiyata değer ama ben veremicem
    F8 serisinden 2.000 YTL ye kadar güzel bi makina arıyorum.

Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorrowT -- 21 Eylül 2008; 22:57:54 >
  • arkadaslar hangı sıteden 9500m gs nın ekran kartı drıverını bulabılırım nvdıa nın sıtesınden gorunmuyo tech power up dan ındırdım o da hata verıyor yuklemıyor yardım
  • arkadaslar klavye bence cok kalıtesız 2 sene dayanmaz sızce nasıl sorunum da bu arada cozuldu sagolun bırde yandaki power tusu benımkınde bır tarafından ıcerı gırmıs dısarıdan fark edılmıyo ama elını power tusuna goturunce bır tarf cokmus ama ıslevını yapıyo(elınle tam sımetrık olmadıgını anlıyosun) bırde benımkınde bır noktada pıksel cıktı bunu nasıl halledebılırım sızınkındede varmı boyle bir sorun
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.