Şimdi Ara

ASUS F8 KULLANICILARI DERNEĞİ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.821
Cevap
4
Favori
79.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tamam değiştiririz de o kadar çok kullanıcı var mı ? değecek mi bu değişime
  • quote:

Orjinalden alıntı: mtn1905

tamam değiştiririz de o kadar çok kullanıcı var mı ? değecek mi bu değişime

mümkünse zor birşey olmaması lazım. yapsan hoş olur. böyle biraz tuhaf oluyor, sanki f8'le ilgili bir haber gibi.
  • arkdşlar merhba..msn i parmak iziyle açmak nası oluo bi yardmcı olablrmsnz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heeyt -- 23 Ağustos 2008; 16:26:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmt_frk_asln

quote:

Orjinalden alıntı: mtn1905

tamam değiştiririz de o kadar çok kullanıcı var mı ? değecek mi bu değişime

mümkünse zor birşey olmaması lazım. yapsan hoş olur. böyle biraz tuhaf oluyor, sanki f8'le ilgili bir haber gibi.

yapmayı denedim ama oldumu bilmiyorum
  • hep böyle kalmaya biliriz ama şuan çok azız.asusun okadar çok modeli varki ve halen de piyasaya yeni modelleri çıkıyor.f8 ailesi bir yerdemi toplansın yada f8sn 240dv diye ayıralımmı nedersiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: remt

hep böyle kalmaya biliriz ama şuan çok azız.asusun okadar çok modeli varki ve halen de piyasaya yeni modelleri çıkıyor.f8 ailesi bir yerdemi toplansın yada f8sn 240dv diye ayıralımmı nedersiniz

Tek F8SN olsun
  • Bu isim hiç güzel olmamış arkadaşlar.Bence
    Asus F8SN Hakkında Her Şey olsun.
  • quote:

kime hitap ettiğini yazarsan iyi olur. sonra saçma sapan ortaya atlarsam utanırım. gerçi zaten 3-5 kişiyiz de!!!

yabancı yok zaten boşver

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: enreka_tr

sen youtube da ki videonda hangi programı kullandın hocam?

bende "fraps" programı var......

evet biliyorum o progrmı ama kurclama fırstım olmamıştı gayet ii bi program ya fpsleri merak edenler için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enreka_tr -- 23 Ağustos 2008; 21:50:00 >

• quote:

enreka_tr kardeş bi de benim ram 2gb. 3 yapsam ne kadar fark eder merak ediyorum. sen de crysis, 3d mark2006 testlerini falan yazarsan bakarım.

abi öncelikle ismim alper, ikinci olarak ram i 2den 3 yapmanın faydası olacagnı kesinlikle düşünüyorum bi de vista kullanıyosan..3dmark programını netten çekip kullanacaktım fakat 600mb yakın bi boyutu warmış o yüzden şu anda da bi taşınma olayı war ondan sonra limitsiz bglatıya geçecegim istemedigin kadar benchmark gönderrim

ama şu linkleri bi incele:
    http://www.notebookcheck. com/Test-Asus-F8SN-Notebook.8142.0.html
    http://www.notebookcheck. com/Asus-F8SN.8461.0.html

şu makna da bizimkiyle aynı sayfanın altında benchmarklar war yardımcı olursa:
    http://www.notebookcheck. net/Review-Asus-M51SN-Mutimedia-Notebook.8452.0.html
    dedigim gibi baglantıdan sonra yapacagım testleri..

bu arada ben ekran kartının v177.41 sürücüsünü yükledim,yüklemeden önce oyunda 20sn fln ekran gdiyodu sonra geri geliyodu ekran kartı sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu diyodu yeni sürücü ile bu hata kalktı ama ut3 de oyun tkılmaya başladı biraz oynadıktan sonra önceki versyona geri döndüm..sen yaşadın mı böyle bi sorun şimdi hangi versiyondasın?

quote:

Orjinalden alıntı: pckop

merhabalar f8sn240dv-t ya da dv modelini almayı düşünüyordum fakat hiç bi yerde bulamadım
    f8 serisi özel seri oluyormuş ve gelmiyormuş şu an
    nerde bulabilirim

dedigin model teknosada satılan model yok mu orda?bendeki de o modelden..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enreka_tr -- 26 Ağustos 2008; 18:17:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: heeyt

arkdşlar merhba..msn i parmak iziyle açmak nası oluo bi yardmcı olablrmsnz?

ögrenirsen biz de duymak isteriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: heeyt

arkdşlar merhba..msn i parmak iziyle açmak nası oluo bi yardmcı olablrmsnz?

bilen kimse yok mu?
  • Arkadaşlar isim konusunda anlaşın o olsun..ben çıkan karara saygı duyacağım :p
  • Bu isim hiç güzel değil.Bence yukarıda dediğim gibi olsun...
  • öncelikle isim konusa giresrsek: tamam f8sn daha hoş. kabulümdür. itiraz yoksa kabul edilsin.

alper abiye gelince...
    quote:

quote:

enreka_tr kardeş bi de benim ram 2gb. 3 yapsam ne kadar fark eder merak ediyorum. sen de crysis, 3d mark2006 testlerini falan yazarsan bakarım.

abi öncelikle ismim alper, ikinci olarak ram i 2den 3 yapmanın faydası olacagnı kesinlikle düşünüyorum bi de vista kullanıyosan..3dmark programını netten çekip kullanacaktım fakat 600mb yakın bi boyutu warmış o yüzden şu anda da bi taşınma olayı war ondan sonra limitsiz bglatıya geçecegim istemedigin kadar benchmark gönderrim

ama şu linkleri bi incele:
    http://www.notebookcheck. com/Test-Asus-F8SN-Notebook.8142.0.html
    http://www.notebookcheck. com/Asus-F8SN.8461.0.html

şu makna da bizimkiyle aynı sayfanın altında benchmarklar war yardımcı olursa:
    http://www.notebookcheck. net/Review-Asus-M51SN-Mutimedia-Notebook.8452.0.html
    dedigim gibi baglantıdan sonra yapacagım testleri..

bu arada ben ekran kartının v177.41 sürücüsünü yükledim,yüklemeden önce oyunda 20n fln ekran gdiyodu sonra geri geliyodu ekran kartı sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu diyodu yeni sürücü ile bu hata kalktı ama ut3 de oyun tkılmaya başladı biraz oynadıktan sonra önceki versyona geri döndüm..sen yaşasın mı böyle bi sorun şimdi hangi versiyondasın?

...........

şimdi abi mesele şu: verdiğin linklerde orijinal driver kullanılıyor. -zaten versiyonu yazmıyorlar da.-
    bana aynı driver'da sadece ram değişince ne fark eder o lazım. 1gb'lardan birini 30 ytl'ye satıp, 65-70 ytl'ye yeni 2gb ram alıcam. ama değer mi? crysis mesela önerilen sistem için 4gb diyor. crysis'de ram'den olduğununu tahmin ettiğim hızlıca ortam değişirken meydana gelen takılmalar vardı. ayrıca daha iyi ekran kartına sahip 1gb ram'i olan bir masa üstü PC kullandım ama onda crysis'deki bahsettiğim takılmalar çok fazlaydı.

ben bu probleme deva olur diye düşündüm.

sorunun cevabını 4 gün sonra vericem(laptobumla hasret gidereceğim gün; iple çekiyorum-) ut3'ü ben de çok seviyorum.

• peki abi..
    512mb bi artış olsa neyse ama 1gbın fark edecegini düşünüyorum.ben de onu soracaktım 1+1 mi yoksa sadece 2 mi diye..keşke 2olsaymış 4e tamamlardın..
  • bi de ben bu ut3 ün community bonus pack 3 vol 1 ı yükledim ama haritalar gelmedi ya ne ayak
  • quote:

peki abi..
    512mb bi artış olsa neyse ama 1gbın fark edecegini düşünüyorum.ben de onu soracaktım 1+1 mi yoksa sadece 2 mi diye..keşke 2olsaymış 4e tamamlardın..

aklımdan 4 yapmak geçiyor zaten. 60-70 ytl maliyeti olucak bana.
  • quote:

bi de ben bu ut3 ün community bonus pack 3 vol 1 ı yükledim ama haritalar gelmedi ya ne ayak

valla 3 aydır oyunlardan kopuğum. dediğin şeyin ne olduğunu bilmiyorum.

• arkadaşlar, görmeyeli uçmuşsunuz. ne çok yazmışsınız yaWWW!
  • F8 serisini çok beğendim
    fakat şu an ASUS F8Va253BD modeli var
    çok güzel fakat ytl si yüksek
    o fiyata değer ama ben veremicem
    F8 serisinden 2.000 YTL ye kadar güzel bi makina arıyorum.

Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.