Şimdi Ara

Asus ENGTX260 Matrix 896MB - Güncel oyun testleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Diablo

Aliens vs Predator testini ekledim.
    Akşam da Starcraft 2'yi deneyeceğim.

Emeklerinizin degerli bilgiler ortaya cikariyor . Tesekkur ederiz.
  • Emeğinize sağlık
  • eline sağlık
    kartın tipi çok güsel
  • Starcraft 2 testlerini de ekledim.
  • güzel inceleme. eline sağlık. kart baya iyi performans sergilemiş. taş gibi maşallah
  • kart güzel ,inceleme de güzel. kelepir düşürdüğün besbelli,o konuya girmiyom nevşehirli
  • Rica ederim arkadaşlar, istediğiniz herhangi bir oyun testini yapabilirim.

quote:

Orijinalden alıntı: Mizra

kart güzel ,inceleme de güzel. kelepir düşürdüğün besbelli,o konuya girmiyom nevşehirli

Lütfen laf çıkartmayınız.
  • Company of Heroes
    GTA 4
    Far Cry 2
    Batman: Arkham Asylum

Testleri de yapabilir misiniz mümkünse?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sisilli -- 29 Mart 2010; 20:45:12 >
  • Tamam birkaç gün içerisinde onları da yaparım.
  • @Diablo

Kullandığınız kartın performansı standart bit GTX260 dan baya düşük özellikle vantage testinde.
  • @Diablo,

Testler için teşekkürler oldukça uğraşmışsınız.Yalnız oyun içindeki benchmarklarla aldığınız sonuçları yazarsanız karşılaştırma açısından daha tutarlı olur.Özellikle Dirt 2'yi merak ediyorum.Tabi hepsinde benchmark yok zaten olanları kastediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: -LDR-

@Diablo

Kullandığınız kartın performansı standart bit GTX260 dan baya düşük özellikle vantage testinde.

+1

Özellikle Vantage GPU Skor yerlerde.10000-11000 arası almanız gerekirdi.
  • Ben de çözemedim bu nasıl Matrix?
    Hadi SM3.0'ı geçtim SM2.0 resmen sürünüyor.
    İncelemeni öneririm:
    http://www.overclockersclub.com/reviews/asus_engtx260_matrix/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mens Rea

@Diablo,

Testler için teşekkürler oldukça uğraşmışsınız.Yalnız oyun içindeki benchmarklarla aldığınız sonuçları yazarsanız karşılaştırma açısından daha tutarlı olur.Özellikle Dirt 2'yi merak ediyorum.Tabi hepsinde benchmark yok zaten olanları kastediyorum

Dirt2 ve RE5'te oyunların kendi benchmarklarını kullandım zaten hocam.
    Dirt2 oyun içi benchmark ile benim ölçümüm arasında 0.2FPS'lik fark var sadece.

3DMark konusunda haklısınız. Driver'dan mıdır yoksa programın versiyonundan mıdır bilmiyorum ama biraz kurcaladıktan sonra 2000 puanlık oynayış farkettim, ve işin diğer bir tarafı bazı efektler sonradan görünmeye başladı vesaire.
    Sentetik test yazılımlarına pek güvenmiyorum zaten benim için önemli olan oyun içi performansları.

Oyun içi performansları karşılaştırdığımda da bir zayıflık göremedim açıkçası.

3DMark konusunu biraz daha kurcalayacağım.

• quote:

quote:

@Diablo,

3DMark konusunda haklısınız. Driver'dan mıdır yoksa programın versiyonundan mıdır bilmiyorum ama biraz kurcaladıktan sonra 2000 puanlık oynayış farkettim, ve işin diğer bir tarafı bazı efektler sonradan görünmeye başladı vesaire.
    Sentetik test yazılımlarına pek güvenmiyorum zaten benim için önemli olan oyun içi performansları.

Dirt 2 den birer benchmark yaparsak anlaşılır sizin kartda herhangi bir performans sorunu olup olmadığı.

• quote:

quote:

@Diablo,

Anladım hocam teşekkürler.Ben max fps ve ssleri görünce benchmark değil diye düşünmüştüm.

Bu arada Dirt 2 performansı çok iyiymiş.Metro'yu da en azından High'da bir iki sahne hariç 30 üzeri oynatır diye düşünüyorum.

Dirt 2 testleri;http://www.pcgameshardware.com/aid,700050/Dirt-2-benchmarks-DX-9-vs-DX-11-Update-Radeon-HD-5970-results/Practice/

• Verdiğiniz linkte 1920x1200, 4X AA, 16XAF testinde Averaj: 49.4, Minimum : 42 ölçmüşler.
    Ben ise 1920x1080 olarak, 4X AA ve Atomic Quality'de Averaj : 55.5, Minimum : 47 olarak ölçtüm.

Kartta performans sorunu görünmüyor ancak 3DMark ile driver kaynaklı uyumsuzluk falan sözkonusu olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.