Şimdi Ara

ASUS EEE PC 1000 HA WİFİ ŞİFRELİ AĞ SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
5.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TAKRİBİ 1 AY ÖNCE 2. MOBİL CİHAZ OLARAK 1000HA ALDIM. CİHAZ BENCE HER AÇIDAN MÜKEMMEL FAKAT Bİ SORUNUM VAR. WİFİ BAĞLANTISINDA EĞER MODEMDE WPA VEYA WEP ŞİFRESİ VARSA ŞİFRE DOĞRU OLSA BİLE BAĞLANTIYI GERÇEKLEŞTİREMİYOR. ŞİFRE KALDIRILDIĞINDA SORUNSUZ BAĞLANIYORUM. modemle alakası yok farklı modemlerde de aynı sorun oluyor. bunun üzerine 3 defa aldığım güne sistem geri yükleme yaptım 3 defa recovery (format) yaptım. fakat sorun çözülmedi bios ve wifi güncellemesi yapıcaktım yeni güncelleme bulamadım. müşteri hizmetlerie 1 hafta sonunda ulaştm fakat 6 aylık oğlumdan daha fazla bilgileri yok. sonunda donanımsal olduğuna karar verdim ve dünyanın en sorunlu anti kurumsal asus servisine gönderdim. telefonla bilgi alma gibi bir alternatif yok bakmıyolar isterse aylarca telefon başında bekle tek çare kısıklı servisine gidip küfür etmek fakat tabi sorun yine çözülmüyor. okadar sorunu yazılı açıklamama rağmen 20 gün sonra wireles çalışıyo diye geri gönderdiler.
    artık garanti asus markası felan hiç güvenim yok bu sorunu nasıl çözebilirim. ?
    lütfen yardım....!!!

• tamda asus netbook alıcaktım.. benim pc'imde wpa dan bağlanıyor :/ bir sorun çıkarmı ki bende de bak içime kurt düştü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [ÇağLar ] -- 23 Eylül 2009; 1:33:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ÇağLar ]

tamda asus netbook alıcaktım.. benim pc'imde wpa dan bağlanıyor :/ bir sorun çıkarmı ki bende de bak içime kurt düştü..

bu sorun herkezde varmı bilmiyorum ama deli olucam bu sabah tesadüf bağlandı sonra yine gitti. şifre kaldırdığım zaman sorunsuz bağlanıyo.
  • Hocam merak etme yanlız değilsin..

Bende bir hafta önce 1008ha aldım ve seninle aynı sorunu yaşadım.Evdeki wpa2 şifreli modemden bağlanamadım sonra bir avm'de şifresiz ttnet bağlantısından denedim ve bağlandı.
    Bende eve geldim şifreyi kaldırdım ve sorunsuz bağlandı.
    Ama her gittiğimiz yerde pardon şu şifreyi kaldırırmısınız bağlanamıyorum diyemeyeceğimize göre bende hemen aldığım yere götürdüm.Onlarda asustek'e gönderdiler bakalım bekliyoruz..
    Korkarım sonum senin gibi olacak...
    Ne bahtsız bedeviyiz biz be kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ELECTROMAGNETİC-

quote:

tamda asus netbook alıcaktım.. benim pc'imde wpa dan bağlanıyor :/ bir sorun çıkarmı ki bende de bak içime kurt düştü..

bu sorun herkezde varmı bilmiyorum ama deli olucam bu sabah tesadüf bağlandı sonra yine gitti. şifre kaldırdığım zaman sorunsuz bağlanıyo.

Şuanda durum nasıl hocam?
    Aşağıdaki başlık altında bu sorunu dile getirdim sende bi bak istersen..

Seashell kullanıcıları!!!(1005ha, 1008ha, 1101ha) Farklar eklenmiştir!!
    http://forum.donanimhaber.com/m_33368437/mpage_9/key_//tm.htm#34731218

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_yomralioglu -- 25 Eylül 2009; 9:47:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker_yomralioglu

quote:

quote:

Şuanda durum nasıl hocam?
    Aşağıdaki başlık altında bu sorunu dile getirdim sende bi bak istersen..

Seashell kullanıcıları!!!(1005ha, 1008ha, 1101ha) Farklar eklenmiştir!!
    http://forum.donanimhaber.com/m_33368437/mpage_9/key_//tm.htm#34731218

Ah be dostum neler neler yaptım ama çaresiz. onun yüzünden modemi bozdum.
    dün modemin servisine eee pc yle beraber götürdüm. ordada denedik olmadı başka modemlerdede zaten aynı sorun oluyo .dediğin gibi kafeye gidiyosun adam haliyle şifre koymuş şifreyi söylüyor ama nafile şifreyide kaldıramıyolar yani fos. wep şifresinde ayarladım sorun olmadı fakat bu şekilde kullanamam her an her yerde wpa kullanılabiliyo. modemim kurcalamadan dolayı kendi firmam haricinde heryerde çalışıyo emanet modemle ethernetle idare ediyorum.
    asus servisene gelince sana tavsiyem şimdiden psikiyatris desteği almaya başla inan bana ben tedavi almadım şuan sorunlarım var ramak kalmıştı çamlıca servisini yıkmaya .bunlar şaka değil yakında anlarsın. detaylı sorunu yazmama rağmen adamlar bana 20 gün sonra wrless çalışıyo diye geri gönderdiler. wrless ın wpa da çalışmadığını yazmama rağmen anlamayacak kapasitedeler. telefon desteği yok sakın cihaz durumu için arama 1 sırada 1 gün bile hatta bekleyebilirsin. (şaka değil )
    bu konudaki bilgileri paylaşırım bu başlıktan sende takip edebilirsin. bence sorun atheros wi-lan aygıtının eksik yaması veya güncellemesiyle alakalı yakında uyanırlar herhalde.

• ARIZA TANIMI: Cihaz wireless bağlantı esnasında karşı tarafındaki modemde wpa2 şifre var ise bağlanmıyor veya zarzor bağlanıyor ve kısıtlı bağlanabilse dahi sık sık kopuyor yani sağlıklı bir bağlantı sağlanamıyor.Şifre kaldırıldığında ya da wep olarak ayarlandığında bağlanabiliyor..Şunu da ek bilgi olarak belirteyim ki bu sorun sadece benim modemimde yaşanmıyor çünkü bunu da denedim ve amcamın modeminde de aynı sorunu yaşadım yani suçu modemime yüklemeyin diye söylüyorum.
    Bu konu hakkında yaptığım araştırmalarda bu arıza ile ilgili topicler oluşturulduğunu ve windows xp kullanıcılarının yanı sıra özellikle linux kullanıcılarında yaşanan bir sıkıntı olduğunu tespit etmiş durumdayım.

Buyrun Linklere Bakınız;

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&source=hp&q=wpa+%C5%9Fifreli+olarak+ba%C4%9Flanam%C4%B1yorum+asus+eee&btnG=Google%27da+Ara&meta=&aq=f&oq

http://www.cozumpark.com/forums/thread/123956.aspx

ASUS genel merkezine yukarıdaki gibi yazmış olmama rağmen gelen cevap aşağıdakigibidir...

Merhaba ilker bey;

96OAAS.....8 seri numaralı cihaz hazır durumdadır.
    Dmarket asus servis formu ile geldiğinde cihazı teslim alabilir.
    Donanımsal bir sorun görülmedi.İnternete hem wifi den hemde kablolu olarak sorunsuz çalışıyor .
    Müşterimiz modemini kontrol etmesi gerekir.

Böyle bir servisi olan bir ürünü alırken iki kere düşünün bence..Bizler yandık başkaları yanmasın..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1000ha ların hepsinde olan bir durum değil bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç

1000ha ların hepsinde olan bir durum değil bu

DOSTUM SENİNKİDE 1000HA VE WPA PROBLEMİ YAŞAMIYOSUN ÖYLEMİ. wreless kartın ne marka ? atheros 5007 eg mi ?..
    farklı modemlerdede wpa denedinmi ?
  • 5007eg bendeki 1000ha nın wireless kartı, herhangi bir sorun da yaşamadım şu ana kadar, birçok yerde kullandım evde de kullanıyorum
  • quote:

5007eg bendeki 1000ha nın wireless kartı, herhangi bir sorun da yaşamadım şu ana kadar, birçok yerde kullandım evde de kullanıyorum

kendi sitesinde wpa ,wpa 2 desteklemez yazmışlar. nasıl oluyor anlamadım . ilk zamanlar benimde çok az bağlanmıştı.

dostum senden ricam bir kaç sorum olacak.
    windowsunu sürekli güncel tutuyomusun , muhtemelen sp3 dür. ayrıca bios ve atheros wireless sürücünün versiyonu nedir.
  • quote:

quote:

5007eg bendeki 1000ha nın wireless kartı, herhangi bir sorun da yaşamadım şu ana kadar, birçok yerde kullandım evde de kullanıyorum

kendi sitesinde wpa ,wpa 2 desteklemez yazmışlar. nasıl oluyor anlamadım . ilk zamanlar benimde çok az bağlanmıştı.

dostum senden ricam bir kaç sorum olacak.
    windowsunu sürekli güncel tutuyomusun , muhtemelen sp3 dür. ayrıca bios ve atheros wireless sürücünün versiyonu nedir.

belkide sorun sadece atheros 5007 eg kartta değildir batuhan problensiz bağlanıyor.
    atherosla eee pc anakart ve bios tarafında bi çakışma olabilir. hatta benim eee pc sp3 belki sp2 de bu problem olmazmı acaba diye düşünüyorum.

• Bende bağlanamıyordum wpa2 ye ve bios güncellemeside yapamıyordum.sadece seviye 3 te
    bağlanabiliyordum belki ilginç bir durum ama böyle.Sorunsuz bir ürün arıyorum şimdi..
  • Bu sorun bendede var.

Evde kablosuz(wpa-şifreli) bağlanamıyorum.

Kabloluda herhangi bir sorun yok.

Dışarıda kablosuz(şifresiz) sorun yok.
  • Bende böyle bir sorun yok Bilgisayarı alırken içinkedi kurulu XP yi bıraktım Sp3 lü olanı ateheros wirelıs da güncelledim bilgisayarda güncellemelere açık şuana kadar heryerde bağlandım internete sorun yaşamadım yani
  • güncellediğiniz sürümü de söyler misiniz acaba ben de aynı problemi yaşıyorum da...
  • bende Asus F80Q kullanıyorum, aynı şekilde modemde wifi şifresi yok ise problemsiz bağlanıyor ama herhangi bir şifrelemeyi kullandığımda bağlanmıyor

Modem: Linksys WAG54G2 Cisco
    Sistem: Vista (artık Windows 7 Ultimate ama hala aynı problem devam ediyor)

Edit: Windows Update ile sorun çözülmüştür....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galates -- 30 Ekim 2009; 21:04:31 >
  • herkese selam. ben asus n10jb kullanıcısıyım. aynı wireless bağlanamama sorunu bende de var. wireless kart modeli AW-NE 771. eğer ağ şifresiz ise sorun yok,bağlanabiliyorum. şifreli ise WPA, WPA2, WEP hepsini denedim sonuç aynı, bağlanmıyor.
    en sonunda evdeki modemim için (Zyxel p-600) modem ayarlarına girip şifreleme sistemini WPA2 seçtim. önceden ayarlamış olduğum şifre 13 karakterden oluşuyordu. bu şifreyi 8 karakterli hale dönüştürdüm. bilgisayarı ve modemi yeniden başlattım. ilk denemede bilgisayarım şak diye baglandı !!!!. o zamandan beri bu şekilde bağlanıyorum. evindeki kablosuz modeminden şifreli şekilde bağlanamayanlar bu şekilde bir denemenizi öneririm. saygılar...
  • Bu sorunu çözebilen var mı?

Bende de 1005Ha var ve evdeki modemime WPA şifreleme ile bağlanamıyorum. Hem Airties RT210, hem de USR 9110 ile denedim ama bağlanamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

Bu sorunu çözebilen var mı?

Bende de 1005Ha var ve evdeki modemime WPA şifreleme ile bağlanamıyorum. Hem Airties RT210, hem de USR 9110 ile denedim ama bağlanamadım

Modem teknik servisi ile görüşüp yeni bir ağ tanımlamayı deneyin..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.