Şimdi Ara

Asus DUAL GTX 1070 1309 TL.. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
4
Favori
15.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de dun siparis edenlerdenim, 3 ekimde kargoya verilecegine dair eposta aynen bana da geldi (siparislerim sayfasinda 30 eylul gozukmeye devam ediyor). Simdilik sanki ekran kartlari gelecekmis gibi duruyor, hayirlisi. Guzel dilekte bulunanlara tesekkurler...
  • Bana da 03.10.2016 tarihinde stoklarımızda olacak ve adresinize gönderilmek üzere kargoya verilecektir şeklinde e mail geldi.Konuyu açan arkadaş sağ olsun.Ayrıca konuyu iyi ki buraya açmış, sıcak fırsatlarda olsa göremezdim
  • Banada mail geldi 3 ekimde göndereceklermiş.Konuyu açan arkadaşa tekrardan teşekkürler.
  • Alan arkadaşlara hayırlı olsun gerçekten güzel fırsat olmuş. Güle güle kullanın.

• 1309 liraya alanlar bir zahmet kargo gelirse ki gelmeyecek foto alıp atson foruma. iptal edicekler yanlış fiyat diye o fiyata vermeleri imkansız...

• Konunun sıcak fırsatlara açılmadığı iyi olmuş. Üye olmayıp da sıcak fırsatları takip eden bir yığın insan var. Ticaretini yapmak için muhtemelen çoklu sipariş verip hb'yi sipariş iptaline zorlayacaklar ve asıl ihtiyaç sahiplerini mağdur edeceklerdi. Şimdi en azından birkaç kişi de olsa faydalanan olmuş forumda. Umarım kartlarınız ulaşır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Of Monsters and Men -- 23 Eylül 2016; 18:33:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockymarlboro

1309 liraya alanlar bir zahmet kargo gelirse ki gelmeyecek foto alıp atson foruma. iptal edicekler yanlış fiyat diye o fiyata vermeleri imkansız...

Valla hocam gelen mailde gondereceklerini ancak geç göndereceklerini yazmışlar bu saaten sonra aa fiyat yanlışmıs diyemezler ama zamana yayıp başka bir bahane uydururlarsa da onu bilemem. Şahsım adına benim için çok iyi oldu bu yanlislik 1 ay beklerim ya kart gelir ya para benim gibi düşünenler için büyük bir fırsat bu

• İptal olacak diyenler genelde GTX 1070 sahibi olanlar. Azıcık gönlünüz bol olsun haset etmeyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

İptal olacak diyenler genelde GTX 1070 sahibi olanlar. Azıcık gönlünüz bol olsun haset etmeyin.

aynen öyle.. ederi 1000tl olan kartlar ne fiyatlardan satılıyor yazık.. dolar kuru.. aptal vergilendirmeler vs... vs...
  • 2 bin liraya satılan kartı 1309 liraya vermiyeceklerdir iddaaya giren varsa girelim daha önce çok yaptılar ödemeyi iade eder puan yollarlar şu şu şu tarihlerde şu kadar alışveriş yaparsanız kullanabilirsiniz diye

az biraz googleda arama yapında yanlış fiyat yazıp kaç defa yapmışlar bunu bakın ilk değil bunların yaptıkları sadece hepsiburada değil çoğu sitede oluyor
  • rockymarlboro kullanıcısına yanıt
    Doğru haklısın.Biz yine de şansımızı denedik.Umutluyuz.İnşallah gelir.
  • hiç sanmıyorum yollayacaklarını ama gönlüm gelmesinden yana tabi biz oynayamıyoruz siz oynarsınız amma kıskanç adamlar var ya.
  • tüh ya güzelim fırsatı kaçırdık :/ üzüldüm valla . 1100 e gtx 1060 aldım , 200 tl fazlasına 1070 ' im olurdu . Alanlara hayırlı olsun , durumdan bizide bildirmeyi unutmayın
  • Aşırı sipariş almadıkça gönderirler. Ticaret yapanlar bir abanıyor adamlarda mecbur iptal ediyor.

Alanlara hayırlı olsun kartın ederi bu zaten. Vergi vs hikaye talep çok olduğu için dayıyorlar yüksek fiyatları. Almayın bak nasıl patır patır düşer fiyatlar.

• 2 gün önce 2çel karta 1100tl önerdim adamlar olmaza dedi. Alın işte sıfırnı 1300tl

tekrar söylüyorum.

evga 1070 fiyatım 1100tl. diğer markalar 900tl dir.

sadece ve sadece msi için fiyatım 800tl'dir.

kartı beyenmeyen kötü kart diyen, 2k'da bile oynanmıyor kasıyor diyenin kartına talibim. Zaten bende 1080p var. sıkıntı yaşamam.

önenli not: yukardaki fiyatlarım sadece bugün için geçerlidir. Diğer günlerde verilen teklifler için fiyatlardan 100tl keserim. msi kartlar için 200tl kesilir. yani fiyatım msi için 600tl. zaten 2.el krtın fiyatı max bu kadardır. gtx970 stokları bitince o kartları bu fiyatlara bile satamayacaksınız böyle biline. hayırlı satışlar arkadaşlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangokudbgt -- 24 Eylül 2016; 10:38:56 >

• Alan aradaşlar, bana kalırsa ürünler elinize gelecek hemde hiç sıkıntı olmadan, güle güle kullanın

• Hb gonderecegiz derse gonderiyor. Sıkıntı yapmayin. Vatan bilgisayar olsa gondermez yada teknobiyotik olsa.

Ben kacirmasaydim bende kesin alirdim.

Simdiden hayirli olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

2 gün önce 2çel karta 1100tl önerdim adamlar olmaza dedi. Alın işte sıfırnı 1300tl

tekrar söylüyorum.

evga 1070 fiyatım 1100tl. diğer markalar 900tl dir.

sadece ve sadece msi için fiyatım 800tl'dir.

kartı beyenmeyen kötü kart diyen, 2k'da bile oynanmıyor kasıyor diyenin kartına talibim. Zaten bende 1080p var. sıkıntı yaşamam.

önenli not: yukardaki fiyatlarım sadece bugün için geçerlidir. Diğer günlerde verilen teklifler için fiyatlardan 100tl keserim. msi kartlar için 200tl kesilir. yani fiyatım msi için 600tl. zaten 2.el krtın fiyatı max bu kadardır. gtx970 stokları bitince o kartları bu fiyatlara bile satamayacaksınız böyle biline. hayırlı satışlar arkadaşlar..

Niye fiyat yazmaya uğraştın ki gel bedava verelim. Ne gerek var para vereceksin falan.

• Kefelon kullanıcısına yanıt
    kartın sıfırı 1300tl ye satıldı kardeş. 2.ele kimse 1300tlden fazla vermez. 2.elin ederini yazdım 1 kuruş fazla deyil. sadece bugün için kargo satıcıdan olacak şekilde önce kargo sonra havale ile egva fiyatım 1100tl.(tr garantili için abd'den gelirse zaten fiyatım 700tl max.) diğer modeller için 900tl. msi için 800tl dir. diğer günler 200tl fiyat düşer bundan iyi teklif yok! bundan iyisni 15 gün sonra hiç bulamazsınız..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.