Bildirim
ASUS DSL-AC88U Modem ve Yönlendirici (46. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hayirli olsun. Sorunsuz kullanman dilegiyle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sizi alıntılıyorum ama bilenler yardımcı olursa çok müteşekkür olurumquote:
Orijinalden alıntı: Easy Ice
Hayirli olsun. Sorunsuz kullanman dilegiyle
Bu cihazı iş yerim için aldım aslında ama evde denemek de çok değişik bir duygu tattırdı bana
* Binamıza gelen kablo 10 MEGABİT destekliyor FAKAT bina içindeki bizim kablolar ŞUAN için 4 megabite izin veriyorMUŞ.
sebebini sorduğumda oksitlenme vs gibi teknik konulardan bahsetti internet şirketi HALBUKİ 7000 kbps ve üstü hızları alıyordum
bu noktada ne yapabilirim eski hızımı alabilmek için
( 8 megabit paketim var İSS olarak NETSPEED AŞ kullanıyorum )_____________________________ Katılım zamanı: 25 Haziran 2009
----------bu profildeki kişi veya kişiler hayal ürünüdür ----------
-
Anlamadığım bir şekilde evde modem tam çekmiyor
ev'de 100 metrekare
Telefonların biri note 4 diğeri iphone 8 plus
Acaba neden tam çekmiyor telefonlar wifi'yi?
_____________________________ Katılım zamanı: 25 Haziran 2009
----------bu profildeki kişi veya kişiler hayal ürünüdür ---------- -
Elektrikçi çağır kablonu ankastredenneve kadar yenilesin cat 6 yapsın. En maksimumı bu olur. Crc hata filan da sıfır olabilir tabi ankastreden önce sıkıntı yoksa
Modemden 10 metre uzağa kadar çekiyorsa iyidir bence.
Sana araştırman için bir kopya veriyim. AB birliği diyorki insan sağlığına zararlı dalga boyuna izin vermem bizde bu yüzden en az olacak şekilde modemleri kullanıyoruz. Senin modemde bence bu ayar var ayarı yap 300 bak nerelerde çekiyor ama işte zararlı işin bitince az mesafeli az zararlı eski durumuna getircen.
Taşınacağım için şimdilik ellemiyorumquote:
Orijinalden alıntı: okirgil
Elektrikçi çağır kablonu ankastredenneve kadar yenilesin cat 6 yapsın. En maksimumı bu olur. Crc hata filan da sıfır olabilir tabi ankastreden önce sıkıntı yoksa
yoksa dediğiniz gibi yapacaktım
Teşekkür ederim , dediğiniz doğru , hiç aklıma gelmemişti radyasyon meselesi zaten bunu iş yerime almıştık , evde sömrüyorum şimdilikquote:
Sana araştırman için bir kopya veriyim. AB birliği diyorki insan sağlığına zararlı dalga boyuna izin vermem bizde bu yüzden en az olacak şekilde modemleri kullanıyoruz. Senin modemde bence bu ayar var ayarı yap 300 bak nerelerde çekiyor ama işte zararlı işin bitince az mesafeli az zararlı eski durumuna getircen.
Ama bazı ayarları daha kurcalamadım , evde deneme amacımda oydu
Benim belirlediğim telefon ve masaüstü bilgisayarlar dışında ağa kimse bağlanamasın istiyorum , bunu mac adreslerini modeme kayıt ederek yapacaktık onu az biraz öğrendim AMA tam beceremedeim daha doğrusu üstüne düşmedim daha
Açıklayıcı youtube videosu vs var mıdır?

-
Asus modem mac filtreleme yaz çıkıyor
Önceden dsl n17-u kullanıyordum , internete bağlanması yavaş idi , ac88u fişek gibi bağlanıyorquote:
Asus modem mac filtreleme yaz çıkıyor
4 tane beğni olması çok işe yarıyor
-
Arkadaşlar ASUS AC51 marka modem kullanıyorum. TTNet VDSL müşterisiyim ve IP alamama sorunu yaşıyorum. DSL ışığı yanıyor ama yanındaki yanmıyor, IP alamıyor modem.
Hızlı kurulumu yaptım TTNet'in verdiği @ttnetli kullanıcı adı ve telefona gönderdikleri şifre doğru. TTNet müşetri hizmetleri modem Asus olduğu için biz bişey yapamayız deyip kapatıyorlar. IP almama sorunu ile karşılaşıp bir şekilde çözebilmiş olan var mı?_____________________________
-
-
Merhaba. Evet @ttnet giriyorum. Kullanıcı adı ve şiferyi TTnet'ten rahat 6 kere teyit ettirdim. 3 kere modemi resetledim 10'dan fazla da hızlı kurulum kaptık Müşteri Hizmetleri ile. Yinede IP alamıyor. Service Unit 1 olan kısım 2 3 4 5 6 diye 10'a kadar gidiyor.
Edit : Bugün ttnet'ten gelmişler, ben evde yoktum. Ana santral kutusundan hat değiştirdik, oldu çalışıyor falan demişler ama bugün gidip bakamadım. Hiç güvenmiyorum, hızı falan nasıldır bilemiyorum. 1 aydır santral arızası yüzünden olmayan internete fatura ödeyeceğim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 30 Haziran 2019; 17:42:17 >_____________________________
-
Merhaba arkadaslar Asus GT-AX11000 Router satin aldim ayarlari baya karmasik geldi. Wifi alani biraz az geldi bunu ayarlayabilecegim bi ayar varmi, bide Vpn kuramadim bi türlü :( Bu arada Almanyada yasiyorum _____________________________ samsung galaxy s2
dell insprion 5010
canon eos D60 18-135 IS + 50mm 1.8 II -
Başkan bu nedir ya bu nasıl modem? www.vatanbilgisayar.com
Bad Requesthttps://www.vatanbilgisayar.com/asus-gt-ax11000-1148mbps-4804mbps-4804mbps-tri-bant-kablosuz-ax-router.html#urun-ozellikleri_____________________________ -
ilk zamanlar bende bunun modem olduğunu düşünmüştüm , az daha modem diye alacaktımquote:
Orijinalden alıntı: Easy Ice
Başkan bu nedir ya bu nasıl modem?
https://www.vatanbilgisayar.com/asus-gt-ax11000-1148mbps-4804mbps-4804mbps-tri-bant-kablosuz-ax-router.html#urun-ozellikleri
-
selamlar tekrardanquote:
şu 300 yapmam gereken ayar nedir?
isterseniz modem arayüzünün fotoğraflarını atayım buraya daha garanti olur ne bilim modem çekmiyor uzaktan
kule gibi sinyal yayıcılar var ama kullanamıyoruz_____________________________ Katılım zamanı: 25 Haziran 2009
-
. _____________________________ -
beyler adsl soketi çalışmayan bir ac88u modem'e; dsl to ethernet dönüştürücü ile vdsl hattı çalıştırmak mümkün mü? _____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt

Hızlı