< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Asus DSL-AC68U (230. sayfa)

-
-
resmi desteği | asus türkiye
[Kablosuz] [IPv6] ASUS yönlendiricide [IPv6] nasıl kurulur? | Resmi Desteği | ASUS Türkiyehttps://www.asus.com/tr/support/FAQ/113990Bu sayfadan IPv6 kurulum desteğini alabilirsin. Benimde servis sağlayıcım Türknet. Ben bu sayfaya bakarak yaptım.
-
3.0.0.4.386_47534 yeni firmware
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merhum -- 29 Mart 2022; 12:24:5 > -
USB portunda herhangi bir cihaz takılı mı?
Bir ara öyle bir sorun vardı. Eğer USB portunda bir flash disk veya HDD falan takılı ise elektrik gidip geldiğinde bir daha elle başlatmadan internete bağlanmıyordu. Ta ki flash diski/HDD’yi sökene kadar. Gerçi bunu bir firmware ile çözdüklerini söylemişlerdi ama ben bir daha denememiştim. Aklıma geldi size de yazayım dedim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu şekilde yaptıgımda bazı sitelere girmiyor malesef
-
DSL port dan wifi geçiş hızı cok yavaş. Ne yazık kı cözüm bulamadım. dsl hızım 100 mb . lan kablo ile bu hızı görüyorum downloadlarımda. 5g den her türlü ayarı deneme rağmen 60 mb i geçmedi. pc nin wifi hızı 500 mb görüyor 5g den. local network de dosya transferi yaptığımda rahat bu hızları görüyorum ama dsl port tan wifi ye aktarımda hız düşüyor.
-
Beyler bu modemi letgdan 400 e alacam birinden v1 ve v3 şeklinde iki modeli varmış ama elemanın sattığında v1 ya da v3 yazmıyor nasıl anlarım ? v1 alınır mı hala problemi var mı ?
-
Sizin attığınız Modem değil Router.
Modem özelliği yok.
Modem istiyorsanız DSL-AC68U alacaksınız...
-
hımm RT olanmış bu yaw tmm peki AC68U'nun versiyonları var mı ? çok eskiden beri satılan bir model bu alınır mı hala ?
-
elinde bu modem olup satmak isteyen var mı?
-
DSL-AC68U oldukça sorunlu bir modem ve ne yazık ki sorunun çözümü de olmayabiliyor. Almanızı tavsiye etmem ki, Asus da bu modemi iyi bir fiyattan geri alıp, yeni modem ile değişim kampanyası yapmıştı.
-
Bende var çok az kullanıldı hiçbir sorunu yok.Kablonete geçtiğimden beri kutusunda duruyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende Hem 68 hem de 82 olanı var. 68 olan daha eski ve yazılımı daha oturmuş gibi. O yüzden 68 olanı kullanıyorum. Bir önceki cihaz firmware update sırasında uçtu ama dayanamayıp yine aynı modemi almıştım.
-
Valla sorunlu ise almayacam kimisi de sorunsuz diyor ?
-
Yıllardır kullanıyorum, herhangi problemini görmedim. Fiyatını sonuna kadar hak ediyor. Hala güncelleme alıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende sorun yaşadım ama forumda ve Asus Türkiye'de her türlü desteği aldım. Ürün bozulabilir. Önemli olan Asus Türkiye'nin ürününün arkasında olması.
-
Arkadaşlar 2 gündür bağlantı sorunu yaşıyorum.
ADSL ve İnternet ışığı yanmıyor. Komşumun TT’nin modeminde (kullanıcı vs. girmedim) denedim ışıklar yanıyor bağlantı geliyor anladığım kadarıyla. Fakat ac68u hiçbir şekilde bağlantı gelmiyor ışıklar yanmıyor.
Modemi sıfırladım, güncel yazılımı yeniden yükledim, manuel kurulum yaptım. Başka adaptör denedim. Maalesef olmuyor.
Tamir olur mu?
Edit: en son elektrikler gidip gelmişti bir daha sinyal alamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Macintosh -- 8 Eylül 2022; 1:55:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Macintosh
Arkadaşlar 2 gündür bağlantı sorunu yaşıyorum.
ADSL ve İnternet ışığı yanmıyor. Komşumun TT’nin modeminde (kullanıcı vs. girmedim) denedim ışıklar yanıyor bağlantı geliyor anladığım kadarıyla. Fakat ac68u hiçbir şekilde bağlantı gelmiyor ışıklar yanmıyor.
Modemi sıfırladım, güncel yazılımı yeniden yükledim, manuel kurulum yaptım. Başka adaptör denedim. Maalesef olmuyor.
Tamir olur mu?
Edit: en son elektrikler gidip gelmişti bir daha sinyal alamadım.Merhaba,
Bu sorun aynı şekilde bende degeçen hafta oluştu.
Aynı şekilde restore tool ile yeniden firmware atmama rağmen hattı tanımıyor.
Başka asus modem ile sorunsuz çalışıyorum.
dd-wrt gibi yazılım ile çözülür mü sizce?
donanım arızası için asus' a kayıt açtım 8 yıllık cihaz olduğundan ve 5 yılı geçtiği için parça desteği ve onarım desteği vermiyorlarmış.
-
Arkadaşlar bu modem bende de var bombanın patladığı gün saatte internetim gitti dsl ışığı yanmıyor elimde bir adet airteis rt210 adsl modem var turknet kullanıcı adı şifremi yazdım bu modemde adsl ışığı yanıp sönüyor türk telekom ekibi iç tesistatı kontrol et diyor ev telefonu çalışıyor internet yok adsl modemde ışığın yanıp sönmesi normal mi vdsl hat için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X