Şimdi Ara

Asus DSL-AC68U (228. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.627
Cevap
51
Favori
243.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

onun için birde wowlan özelliği olan wifi chipseti lazım bildiğim kadarı ile

• TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Hayır landan bağlı tüm bilgisayarları uyandırabiliyor. Yani ben işyerimdeki tüm bilgisayarları bu sayede çalıştırabiliyordum. ( bazen akşamları veya hafta sonları acil bilgi isteyen müşterilerim oluyor.) daha sonra uzak masaüstü ile bağlanıp evim den yada başka yerden bilgisayarlara ulaşabiliyordum. Ama dediğim gibi fiber e geçeli bunu kullanamıyorum. Belki sebebi kendi cihazları bridge modunda. Arada başka bir cihaz olduğu için lan dan uyandırma özelliği bu yüzden çalışmıyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 11 Eylül 2021; 23:39:0 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Asus Maximus Z390 Xİ Wifi Anakart kullanıyorum.

Kendi Wifisi var.

Modem olarak Asus Ax82U kullanıyorum

• Hayır hocam fiber de cgnat yokmuş.

• MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

Keenetic tarafınan deneyimimi söylemem gerekirse cgnat yada gercek ip farketmez wake on lan yapabiliyorsunuz.

bridge yaptılar peki asus ta mı pppoe sifresi girili?

• Evet kullanıcı adı ve şifresi asus da girili.

• MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

enteresan bir paradoks olarak kaldı düşüncem. Önemli olan internet üzerinden o paketin gönderildiği bilgisinin ağınıza gitmesi yeterli. Köprü olsun yada olmasın.

Bilgisayarlarda ERP gibi özellikler devreye girmedi ise Wake On Lan çalışmalı.

• TulparHAN kullanıcısına yanıt

Bios ayarlarında ERP kapalı ve wifi kart driverındaki ayarların uygun ise Wol paketi ile bilgisayarı uyandırabilirsin diye düşünüyorum.

Gibi

Asus DSL-AC68U
  • Şurdaki ONT den bahsediliyor.

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSBYyYR5HYkVTJ_p9NnQnqRcQYYjutrbKEK4Q&usqp=CAU

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2021 de alınır mı? Min 11 cihaz 100mg bit vdsl bağlantı 2 router bağlı olacak. 20 cihazı görüyoruz ve modem donuyor..

Asus ac51 modem olarak kaldırmıyor bu yapıyı mesela. Router yaptık keretayı.

Bu modemi 20 cihaz ile kullanan varm mı?

Modem almak istiyorum düzgün stabil bir şey. İsterse kablolu olsun düzgün olsun yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni güncelleme geldi.

• Bende güncelleme yok. Mevcut sürüm, 3.0.0.4.386_45662-ga8246d1

• teknoCat kullanıcısına yanıt
    Çok cihaz bağlamak için uygun, 2. El uygun fiyatlı sorunsuz bulunursa alınır. Sıfır alıcaksanız ac82u ya bakın derim. Her ikisinide kullandım.

• Technical_Support kullanıcısına yanıt

Router olarak mı? Yoksa modem mi? 25 cihazı kaldırır mı?

• teknoCat kullanıcısına yanıt

Modem olarak kullandım çok fazla cihazım var, herhangi bir kopma kesilme olmadı.

• Technical_Support kullanıcısına yanıt

Snr değeri nedir? Ve İnt hızı

Benim 24 snr

100mg down 8 up 20 cihaz

• arkadaşlar bayadır bu modemi kullanıyorum dsl ayarı konusunda yardımcı olurmusunuz sürekli crc hatası alıyorum turktelekom hipernet limitsiz 50mbit e kadar yardımcı olursanız sevinirim

Asus DSL-AC68U
    Asus DSL-AC68U
    Asus DSL-AC68U

• Sen cat6 cekmissin ben cat7 çektim direk modeme

• Dslac68u dsl modu çalışmıyor ttnet tplink modemde kopmalar oluyor yeni modem arayışına girmistim sonra modemde köprü olayını keşfettim

Tplink modemi köprü moduna aldım dhcp sunucusunu kapattım kabloyla ac68u ya bagladim internet gelmedi asusa iss bilgilerimi girdim geldi dünden beri kopma olmadı

• Dslac68u merlin firmware yukleyen varmi ne gibi artıları var

• 
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.