< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erıs -- 6 Haziran 2017; 3:54:9 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erıs -- 6 Haziran 2017; 3:54:9 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Technical_Support demiş ki;
Mesajı Yerinde Gör
|
yeni modem aldım :) şaka bi yana 1- Rescue_DSL_AC68U_300438481981 bu sürümü kurtarma modunda flaşlıyorum sonra 2.kez tekrar kurtarma modunda aynı sürümü flaşlıyorum 2-cihaz açılınca hiç bi ayara dokunmadan FW_DSL_AC68U_300438481981 bu sürümü arayüzden flaşlıyorum cihazı yeniden başlatıyosun 3-sonra FW_DSL_AC68U_300438639648 bu sürüme yükseltiyosun yani son sürüme cihaz yeniden başlatıyosun dsl yanıyo kurulumu yapıyosun ama bu sürümde bırakırsan elektirkten kesersen dsl gidiyo 4-dsl in tekrar gitmemesi için son sürüm öncesi olan FW_DSL_AC68U_300438638832 bunu arayüzden yüklersen ne dsl gidiyo ne de bir sorun oluyor gayet stabil çalışıyor.. 5-modem kendisi son sürüme yükseltiyor otomatik arka planda bazen bunu da önlemek için ben kendimce şöyle bir önlem aldım DSL-AC68U_386.00_0-gnuton0_alpha8_DSL_1.0.5.1 bunu yükledim merlin firmvare https://github.com/gnuton/asuswrt-merlin.ng/releases/tag/384.17_0-gnuton1 ister bunu yükle bu stable sürüm istersende https://github.com/gnuton/asuswrt-merlin.ng/releases/tag/386.00_0-gnuton0_alpha8 busürümü yükleyebilirsin asus güncellemelerinden kurtulursun... Bir diğer yöntemde ilk 2 işlemi yapıyosun sonra usb modem moda geçiyosun telefon internetini kullanıyosun yada usb dongle modem takıyosun net bağlantısı yapıyosun modemde daha sonra net bağlantısı olduğu için dsl firmvare i arka planda yüklüyor bunuda sistem günlüğünde görürsün zaten daha sonra modemi yeniden başlattığında dsl ışığının geldiğini görürsünüz...daha sonra 4-5 numaralı işlemleri yapabilirsiniz... ben bu yöntemle 3 kez deneme yaptım 3 ündede başarılı oldum umarım işinize yarar kolay gelsin... |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levent_S -- 15 Haziran 2014; 15:28:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
| _____________________________ |
|
|