Şimdi Ara

Asus dizüstü format sorunu (BIOS'ta eksik menüler var)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumdan ikinci el Asus N56VZ marka dizüstü aldım. Ama bilgisayarda Windows 10 yüklüymüş ve sevmedim nedense. Windows 7 kurmak istiyorum ama yapamıyorum.

Önce Windows DVD'sini hiç görmüyordu. Biraz araştırdım "güvenli önyükleme" diye bir olay varmış. Girdim BIOS'a Windows Boot Manager'ı devre dışı bırakıp UEFI diye bir seçenek vardı onu ilk boot seçeneği olarak seçtim.

Böyle yapınca DVD'yi görmeye çalıştı o zaman da "invalid signature" diye bir hata verdi.

Bu hatayı düzeltmek için de Security sekmesindeki Secure Boot Menu'ye girip ordan Secure Boot Control'ü Disable yapmam gerekiyormuş ama benim ekranda öyle bir şey yok.

Hatta sonra da boot menüsünden Fast Boot - Disable ve Launch CSM - Enable şeklinde bir düzeltme daha yapmak gerekiyormuş ama bende onlar da yok.

Sorum bu eksik olan menülere nereden erişebilirim?
    Veya format atmak bu yollarla uğraşmayacağım bildiğiniz başka bir seçenek var mı bildiğiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sano -- 31 Temmuz 2016; 13:34:54 >

• Özel bir tuş kombinasyonu ile kapalı menülere erişebilirsiniz.Tabi eğer kapalı menü varsa.Hangi tuşlar olduğunu üreticinin sağladığı klavuzdan öğrenebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternetten kullanma klavuzunu indirdim ama dediğiniz tuş kombinasyonlarıyla alakalı bir yer göremedim. Bios güncelleme diye bir şey buldum ama baktım benim bilgisayarın biosu güncelmiş, daha aşağı bir sürüme de geçemiyormuşuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.