Şimdi Ara

## Asus'dan GeForce 8800GT CRYSIS Edition ## (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
5.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kaan84

kartlar aynı artık hatta soğutuclar bile aynı oldu niye asusa para fazla vereyimki fazladan fan üstündeki bandınamı , kutusunamı içeriğinemi içerik ayrıyeten alınsa gene ucuza geliyor bize kart lazım kutu ve diğerleri çoğunluğu ilgilendirmez

Seni ilgilendirmez,çoğunluğu değil.

Beni bir CRYSIS ilgilendirir.Çoğunluğu da emin ol ilgilendirir CRYSIS

Orjinalden alıntı: dota

quote:

Orjinalden alıntı: K-orn

quote:

Orjinalden alıntı: CyBeRsToRM

Bu ara herkes Crysis le yatıp Crysis le kalkıyo hadi hayırlısı.

İLK DX10 OLDUĞU İÇİN OLARBİLİRMİ

yerim crysisin drx10 unu, ben xp de bitirdim very high yamasıyla... drx10 dan farkı yok

call of juarez ondan önce çıktı değilmi zaten yamayla oluyor arkadaşın dediği gibi.
    Bu oyun ilk gerçekliğe yakın grafikli oyun, ve minimum tavsiye edilen 8800gts 640mb ekran kartı olduğu için, herkes bu oyunla yatıp kalkıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: ogulcanozugenc

quote:

Orjinalden alıntı: dota

quote:

Orjinalden alıntı: K-orn

quote:

Orjinalden alıntı: CyBeRsToRM

Bu ara herkes Crysis le yatıp Crysis le kalkıyo hadi hayırlısı.

İLK DX10 OLDUĞU İÇİN OLARBİLİRMİ

yerim crysisin drx10 unu, ben xp de bitirdim very high yamasıyla... drx10 dan farkı yok

call of juarez ondan önce çıktı değilmi zaten yamayla oluyor arkadaşın dediği gibi.
    Bu oyun ilk gerçekliğe yakın grafikli oyun, ve minimum tavsiye edilen 8800gts 640mb ekran kartı olduğu için, herkes bu oyunla yatıp kalkıyor.

İlk dx10 oyunu yanılmıyorsam lost planettı ama işe yaramaz bir oyundu.

• doğru doğru lost planet onu unuttum bi tane daha var diyodum da adı aklıma gelmedi . oynamadım lost planeti fakat görüntüleri bile içimi kararttı

doğru doğru lost planet onu unuttum bi tane daha var diyodum da adı aklıma gelmedi . oynamadım lost planeti fakat görüntüleri bile içimi kararttı

Doğru,crysis in yanında grafiksel olarak pek güzel olduğu söylenemez ama DX10 u crysis den çok kullandığı kesin.Baksanıza efektleri falan direk DX10 dan.CRYSIS i XP de DX10 grafikleriyle görebiliyoruz.Yalan mı

Orjinalden alıntı: reason666

quote:

doğru doğru lost planet onu unuttum bi tane daha var diyodum da adı aklıma gelmedi . oynamadım lost planeti fakat görüntüleri bile içimi kararttı

Doğru,crysis in yanında grafiksel olarak pek güzel olduğu söylenemez ama DX10 u crysis den çok kullandığı kesin.Baksanıza efektleri falan direk DX10 dan.CRYSIS i XP de DX10 grafikleriyle görebiliyoruz.Yalan mı

evet orası öylede ben görüntü kalitesi açısından söylememiştim. oyunun tarzını beğenmedim. adamı komple görebilmek benim sevmediğim birşey. bu arada crysis esnek bir oyun. istenirse düşüğün düşüğü istenirse very high dan daha very high. cfg dosyalarıyla oynanarak inanılmaz görüntüler elde ediliyor.

• Bunun fiyatıda special olur.

Orjinalden alıntı: annihilator

sanırım Crysis kusucam artık

Orjinalden alıntı: m@trix

Bunun fiyatıda special olur.

tabi yani asus bu

quote:

Orjinalden alıntı: reason666

quote:

evet orası öylede ben görüntü kalitesi açısından söylememiştim. oyunun tarzını beğenmedim. adamı komple görebilmek benim sevmediğim birşey. bu arada crysis esnek bir oyun. istenirse düşüğün düşüğü istenirse very high dan daha very high. cfg dosyalarıyla oynanarak inanılmaz görüntüler elde ediliyor.

Ya acaba o cfg leri fullesek nasıl bir olay olur...

• var işte ultra high mod şuanki en iyi kart bile dx10 very high aa 4x de yamuluyor. ultra high yaparsan cfg dosyalarıyla oynayıp, oyun açılınca hata verir heralde
    az evvel forumda bir arkadaş asus hd3870'in 399+kdv olduğunu söyledi.. hani şu
    fiyatı 8800gt lerin altında olması beklenen(ve de gereken) 3870'in...
    Asus'tan nefret etme safhasındayım. Neyse biraz daha bekleyelim.

Core2 Duo e6600(3.24Ghz) / Asus P5W DH Deluxe / Gskill 2x1gb 6400 HZ / MSI - 8800GT OC 512MB / 320Gb Seagate-7200.10 & WD-250Gb / Feel Hurricane / Fsp Bluestorm 500W / Samsung 2232BW / Logitech x230 / Logitech G15+G1
  • sistem fln da yaparlar crysis işlemcileri ramleri bilgisayar
    crysis araba
    Eğer az daha ucuz olsa bile fazla fark yaratmayacağından crysis'i Türkçe alır yanına 8800gt çekerdim ben olsam.

Orjinalden alıntı: citafettin

sistem fln da yaparlar crysis işlemcileri ramleri bilgisayar
    crysis araba

forumda girdiğim 3 konudan birinde crysis konuşuluyo bayılcam artık Asus bunu normal GT den 100dolar fazlaya satmazsa nolıyım

bu arada bi arkadaş multiplayer oyun deneyimini anlatmış 1.sayfada... allah akıl fikir versin diyorum olay abartılıyo bence

not= oynayanmları şuan kıskanıorum..sistem demoyu bile kurmadı 9600xt ye

• şu ana kadar görüp görebileceğim en iyi oyundan oynamadan sıkıldım
    p4 2.4gHz | 1 gb ddr 400 | x1950GT (655 - 1610 ) ddr3 256 mb agp | 80gb hdd |22" LG Flatron L222WS| Creative 5+1 A500| x7 series mouse+keyboard - Creative Zen Stone İncelemem & Logitech g25 More Than Words... | Canon EOS400D + 18-55 kit lens | |Casper Nirvana Intel Core2Duo 2,2 cpu, 1 GB ram, 140 GB HDD, nVidia 8400 gpu|
  • ben olsam normal bi ekran kartı alırım sonrada crysis NORMAL Edition u alırım çünkü special editionda türkçe desteği yok yani hiçbişey türkçe değil...

• Kim hortlattiysa allah......

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.