Arkadaşlar bundan 1 yıl kadar önce yine "creative zen" mp3 çalarım çalınmıştı bende dün yeni mp3 almaya karar verdim ve kadıköyü dolaştıktan sonra, creative zen stoneda karar kıldım. Creative'in gerek ses kalitesi ve tecrübesi gerekse şıklığı ben etkiledi. Fakat bu mp3 playerda dezavantaj olarak gördüğüm tek nokta ekranı olmayışı. Daha çok "shuffle" tarzında bir alet. Yani ne dinlediğiyle çok ilgilenmeyen sadece sevdiği parçaları atıp yürürken veya oyalanmak için dinleyen kullanıcılar için tasarlanmış. Her ne kadar ben bu sınıfa çok girmiyor olsamda yinede fiyatının hafifliği beni cezbetti ve aldım. Philipsin başka modelini alıcaktım fiyatı uygun diye, kasaya götürürken içini kontrol ettim ve pilli oluşu beni son anda caydırdı ve bu ürünü aldım.
Kutu İçeriği:
Şık ve Sade. 1 adet usb aktarım kablosu, kulaklık, zen stone ve kullanım klavuzu başka yanında gelen herhangi ekstradan birşey yok..Gerekte olmadığını düşünüyorum.
Ürünün yanında Sd kart vermiyorlar sadece boyutunu anlamanız için koydum.
Creative Zen Stone
Ürünün üstünde Ses ayarlama, şarkı ilerletme, karışık çalma, sıra ile çalma, şarkıyı tekrarlama, şarkıyı durdurma ilerletme düğmeleri bulunuyor. Gayet şık ve sade. Sonuç olarak eğer çok kapsamlı birşey aramıyorsanız, yürürken,spor yaparken,trende,otobüsde vs. dinlemek için gayet ideal bir ürün. Zaten creative ses üzerine bir marka olduğu için ses kalitesini anlatmama gerek yok sanırım. Gerçekten hakkını veriyor diyebilirim. 70-80 ytl bütçesi olanlar için biçilmiş kaftan..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitaristanbull -- 26 Aralık 2007; 20:15:07 >
p4 2.4gHz | 1 gb ddr 400 | x1950GT (655 - 1610 ) ddr3 256 mb agp | 80gb hdd |22" LG Flatron L222WS| Creative 5+1 A500| x7 series mouse+keyboard - Creative Zen Stone İncelemem & Logitech g25 More Than Words... | Canon EOS400D + 18-55 kit lens | |Casper Nirvana Intel Core2Duo 2,2 cpu, 1 GB ram, 140 GB HDD, nVidia 8400 gpu|
kanka inceleme güzel olmuş sağol bayada ufakmış alet fiyatıda uygunmuş ses kaliteside mükemmeldir creative yani yalnız usb kablosu diyemiyorum çünkü kablodan çalmışlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetcorden -- 24 Aralık 2007; 16:09:09 >