Şimdi Ara

## Asus'dan GeForce 8800GT CRYSIS Edition ## (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
5.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yalnız Special Edition veriyor sanırım kart, şunuda belirteyim, Special Edition olanın Türkçesi mevcut değil.
    En azından şuan Türkiyede satılan Special Editionların hepsi ingilizce.
    O yüzden normal crysis verirler sanırım ama normal versiyonun fiyatından 49 YTL'den daha fazla olursa alınmaz, 40 YTL fazla olup ingilizce olursada alınmaz. Çünkü oyunun tadı Türkçe oynamakta kanımca.
  • bu crysis memlekette orjınal olarak çok satarsa bundan sonra oyunları türkçe oynayacağız yani, ea baba tatmin olursa tabi satışlardan....
    Intel Kü 6600 2.4 @ 3.6 1.5v 7/24 ( G0 ) - LA sus Maximus Formula - Thermalright eXtreme 120mm Ultra - eMeSay eNX 8800 GeTeSe 512 OC Ge92 2*1 OCZ SLI DDR2 1o66 mhz 2.1v 5-5-5-15 - Creative Extreme Music - Tagan Easycon 580w - CM Stacker - Samsung SyncMaster T220 - 2*160 gb Seagate RAİD 0 - Piooner vsx-415 -
    Rûhumun senden İlahî, şudur ancak emeli:
    Değmesin ma' bedimin göğsüne nâ-mahrem eli!
    Bu ezanlar-ki şehâdetleri dinin temeli-
    Ebedî yurdumun üstünde benim inlemeli. MEHMET AKİF ERSOY
    Israel Must Be Destroyed
  • çok güzel olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuks -- 24 Kasım 2007; 3:54:45 >

Orjinalden alıntı: fx57

quote:

Orjinalden alıntı: Dhul-Fakar

EVGA GTX in yanına veriyordu. Asus bozdu bütün işini

EVGA, sadece GTX'in değil GT ve Ultra'nın yanında da veriyor.

Hmmm. Yalnız bugün bir şey dikkatimi çekti. Asusun 3870 i 399 dolar. 8800GT crysisle 500 dolara verilecekse hiç koymasınlar daha iyi.

Orjinalden alıntı: annihilator

sanırım Crysis kusucam artık

Gece gece gülmekten yarıldım....

bang! bang!
  • Kutu Tasarımına hayran kaldım...
    M5A97 EVO AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart | GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram |CORSAIR
    120GB Force 3 Serisi Sata 3.0 SSD (550MB Okuma / 510MB Yazma)| LG 226WTQ 22" LCD 2ms, 5000:1 | NEC ND-3540 16X Dual Layer| FEEL Tornado F5 550W Black |CORSAIR TX650W 120mm|POWERCOLOR
    HD5850 GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı |CREATIVE AUDIGY ES 5+1 Ses Kartı| CREATIVE INSPIRE 5+1 Speaker DIGITAL 5700
  • @mahmut_cinar

Senin gibi zihniyetler oldukça bir daha "TÜRKÇE" oyun zor görürüz.
    Adamlar oyunu 49YTL den satıyor sen daha ne diyorsun, aynı oyunun Türkiye dışı fiyatlardan haberin var mı? Türkiyedeki fiyatı yurtdışındaki fiyatına göre çok daha indirimli zaten, TÜrkiye'de bir piyasa oluşturmak için yapılmış bişey, kendileride zaten söylüyor, Türkiye'deki bu satışımızdan bir kar amacımız yok diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FasTBoY -- 24 Kasım 2007; 15:15:00 >

Orjinalden alıntı: annihilator

sanırım Crysis kusucam artık

Aynen heryerde crysis altı üstü DX10 bir oyun sanal bişi bu kadar olur mu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Spiderhip

Bence asıl, crysis i beğenmedim demeden önce bir orjinal alında multiye girinde görün.

Bugün 3 saat sonra vizem var. Dün gece 11 de crysis multiye bir oturdum, sabah 6 da ayrılabildim.. 7 saat sanki 1 saatte geçti.. 6 Da yattım 12 de kalktım.. Şimdi vizeye girecek olmasam gene açıcam.Olmaz böyle süper bir oyun. story mod da olmayan araç ve silahlar multide var.. Ve inanılmaz gerçekçi. 32 kişi ile devasa harita.. Süper efektler..

Warrock oynayanlar az çok bilir o zevki. Bu onunda bi 10 katı zevkli olmuş.. Görünmez moda geçip pusu kuranlar,, elektrik santrallerini elde tutmaya çalışıp enerji kasanlar.. Tank fabrikasını ele gerçirip parasına , rütbesine göre tan neyim alanlar...

Para var, + sanki strateji oynuyormuşcasına elektrik santralleri, tank üretim merkezi, uzaylı üretim merkezi gibi yerleri ele geçirmek var.. Elektrik kastıkça tank ve uzaylı binalarından daha yeni silah ve araçlar çıkarabilme..Uzaylı uçakları ile apache helikopterleri kullanabilme.Tabi satın alıp. Millet aşağıda kapışıyor, eğer siz iyi oynayıp iyi para kastıysanız, yeterli takımın enerjiside varsa, kapıyosunuz uçağı ya da helikopteri, milletin tepesinde , koca haritada millete ölüm kusuyosunuz.. Düşman tankları bile kaçıcak yer arıyor.. Ancak millet roketatarlarla sizi indirmeye çalışıyor, başka çareleri yok.. Takım oyunu ile mükemmel oyunlar çıkartılabiliyor. Şimdi öyle bir hava saldırısı yanında 1 piyade taramalı araç ile birde tank olsa, süper üstünlük sağlanır..

Bunun yanı sıra hovercraftlardan, hummerlara, hummerdan hücüm botuna, uçak savar arabasına, ve daha nice araçlara sahip olma şansınızda var. Yaklaşık total abartısız 80-100 arası araç var.. Çünkü bölümlere görede değişiyor.. Oranın coğrafisine göre.. Sonuç olarak bir haritada kullanılabilir, daha doğrusu satın alınabilir rahat 40 araç var..

Tabi silahlarda gene aynı şekil gani.. Ama işte herşey paraya bakıyor. Silahlara takılabilen ek parçalardan mermilere kadar herşey para.. Parayı iyi değerlendirmek şart.. Ya da para tutup , gizlenip, gelen biri olduğunda görünmezlik modu, şansınız rağver giderse hemen speed modu ile arkasına,, maximum güç ile yumruk ile çat kafaya .. Adam mors.. Al silahını bedavaya. :) hehe.. Nano giysi sayesinde o kadar inanılmaz zevkli kapışmalar geçiyorki... Görünmezlik modu zaten cins.. Bir yerden hani bir karartı geçse, hatta geçmese , panikliyosunuz.. Ya görünmez modda birimi vardı, noluyoz falan diye.. Heee gerçi nano giysinin ekipmanını bozan alette var. onu satın alıp dolaşırsanız o konuda dahada rahatsınız.

Daha yazılabilecek tonla şey var sırf multi mod için.. Hikaye modunada hayranım zaten o ayrı.

Haydi herkeslere iyi oyunlar :)

Hocam öyle bir yazmışsınızki
    şimdi iş yerinden kaçma planları yapıyorum.
    Bir oyun bu kadarmı zevkli olur
    Üstelik türkçe ve ucuz

• quote:

Orjinalden alıntı: CyBeRsToRM

Bu ara herkes Crysis le yatıp Crysis le kalkıyo hadi hayırlısı.

İLK DX10 OLDUĞU İÇİN OLARBİLİRMİ
    Intel Core 2 Duo E4600 2.40 GHz | Gigabyte GA945GCM-SL2 | Kingston 2GB DDR2 667MHz (5-5-5-15) | Palit GF8600GTS 256 Mb(DDR3) | Thermaltake TR2-420w | writemaster DVD-RW | AOPEN ES55 Kasa |Segate 160GB SATA2
  • kartlar aynı artık hatta soğutuclar bile aynı oldu niye asusa para fazla vereyimki fazladan fan üstündeki bandınamı , kutusunamı içeriğinemi içerik ayrıyeten alınsa gene ucuza geliyor bize kart lazım kutu ve diğerleri çoğunluğu ilgilendirmez

Orjinalden alıntı: K-orn

quote:

Orjinalden alıntı: CyBeRsToRM

Bu ara herkes Crysis le yatıp Crysis le kalkıyo hadi hayırlısı.

İLK DX10 OLDUĞU İÇİN OLARBİLİRMİ

yerim crysisin drx10 unu, ben xp de bitirdim very high yamasıyla... drx10 dan farkı yok
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.