Tarih ve saat dışında başka ayara gerek yok. En azından başka ayar yapmadım. Önyükleme sırasını değiştirmenize gerek yok, f9 ile usb den direk başlar. Dediğim programı araştırın, youtube da videoları var. Uefi şeklinde rufusta seçili olarak flash belleği hazırlayacaksınız. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Asus D509DA-EJ887 AMD Ryzen 3 3250U 4GB 256GB SSD 3500TL (8. sayfa)

-
-
Açma tuşuna bas esc ye sürekli bas flashı seç görünmüyorsa flash windows create media toolsla flasha yükle benim rufustan yaptığımı görmedi asus
-
Kingston 4GB 2400 MHz DDR4 Notebook Ram (KVR24S17S6/4)
Bu rami aldım cl17 2400mhz 4gb gelince takıp dual ram olup olmadığını paylaşacağım
-
kendim win10 kurulumu lisans doğrulaması yaptım ilk defa bu kadarkolay olacağını tahmin etmiyordum açıkcası. biostan ayar falan yapmadım rufus ile flaş belleğe yazdığım win 10 u laptopa taktım açma tusuna bastıktan sonra f9 a bastım next next diyerek kurdum. lisans doğrulama içinde cmd komutlarına 3 - 4 satır birşey yazıyorsun tamam. lisans doğrulama için
https://gist.github.com/jerodg/502bd80a715347662e79af526c98f187 kms key listesine ulaşıp, sisteminize ait kms keyini kopyalayınız.
cmd uygulamasını sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır dedikten sonra;
cd c:\windows\system32
slmgr.vbs /ipk xxxx-xxxx-xxxx
komutunu xxxx yazan yerde kms key olacak şekilde değiştirerek komut satırına yazın ve enterlayın.
ardından
slmgr.vbs /skms kms8.msguides.com
ve son olarak
slmgr.vbs /ato
-
Bugün gün boyu fiyat 5999₺ - 4900₺ - 4198₺ arasında değişti.
Ürünün yeni dip fiyatı 4198₺ olacak sanırım
-
Salı günü aldığım laptop, bugün geldi. Öncelikle touchpad kısmındaki özel olan dikkatimi çekti, acaba parmak okuyucu var mı diye düşündüm ama sanırım bunu Windows kurmadan anlayamayacağım. Ayrıca kutudan ekstra HDD takma aparatları çıkmadı, netteki videolarda bazı Asus D509-DA larda çıktığından bahsedlmiş, bzimkinde çıkmadı. Ayrıca kullanım kılavuzu X509 modelini anlatıyor, sanırım çıkışlar aynı olduğuna göre anakart yapısı da X509 ile aynı.n
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Parmak izi tanıma var.Gayette düzgün çalışıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: discrepancy
Salı günü aldığım laptop, bugün geldi. Öncelikle touchpad kısmındaki özel olan dikkatimi çekti, acaba parmak okuyucu var mı diye düşündüm ama sanırım bunu Windows kurmadan anlayamayacağım. Ayrıca kutudan ekstra HDD takma aparatları çıkmadı, netteki videolarda bazı Asus D509-DA larda çıktığından bahsedlmiş, bzimkinde çıkmadı. Ayrıca kullanım kılavuzu X509 modelini anlatıyor, sanırım çıkışlar aynı olduğuna göre anakart yapısı da X509 ile aynı.nHocam hdd takma aparatıni aliExpress dışında türkiye de nereden bulabiliriz biraz araştırdım bulamadım hdd yeri boş çünkü
quote:
Orijinalden alıntı: fthddnKingston 4GB 2400 MHz DDR4 Notebook Ram (KVR24S17S6/4)
Bu rami aldım cl17 2400mhz 4gb gelince takıp dual ram olup olmadığını paylaşacağım
Hocam ne kadara nereden aldın ben de alacağım bu model uyarsa buradan haber edersen biz de alalım teşekürler
kutudan sadece şarj aleti, iki üç yapraklı tanıtım kılavuzu çıktı, ve fatura da çıkmadı,, sizlerin de böyle mi
quote:
Orijinalden alıntı: bluefour
kutudan sadece şarj aleti, iki üç yapraklı tanıtım kılavuzu çıktı, ve fatura da çıkmadı,, sizlerin de böyle miaynısı çıkıyor e fatura mail adresegeliyor
-
Evet, parmak izi okuyucu olması çok iyi, evdeki çoçuklar için devamlı şifre giriyordum, artık kurtuldum. Bende de kutudan şarz aleti ve garanti belgesi çıktı, bilgisayarın çok sessiz olmasına hala alışamadım, ilk izlenimlerim gayet olumlu.
ara ara kontrol ediyorum 3.5 u yakalayamadık artık dip 4200 heralde hb satiyor. keske 3.5 tan verse. al satci da degiliz ki anasini satayim bize denk gelmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Radical Brain -- 9 Ekim 2020; 0:48:21 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Radical Brainara ara kontrol ediyorum 3.5 u yakalayamadık artık dip 4200 heralde hb satiyor. keske 3.5 tan verse. al satci da degiliz ki anasini satayim bize denk gelmez.
Önceki sayfalarda birkaç link verdim, forum içerisinde de dizüstü kullanmaktan vazgeçmiş, masaüstüne geçmek isteyen yardımsever! bir arkadaş var. 3900TL'den.
Sahibinden'de herhalde 6-7 ilan falan vardı. Memleket ticaret erbabı dolu...
-
şuan sürekli fiyat değiştiriyorlar, 5,198₺ 4198₺ arasında gidip geliyor dakika dakika fiyat değişiyor. Ancak sepete eklemede sorun yaşıyorum. Deneyin bence 4198'de çok iyi fiyat
Alırsam bir öğrenciye destek için alacağım. Ancak sürekli hata veriyor. Sepete ekleniyor, sepete gittiğimizde bazı ürünler eklenemedi diyor. Bu hatayı aşabilen kaçırmasın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_1907 -- 9 Ekim 2020; 18:1:34 > -
quote:
Orijinalden alıntı: bluefour
kutudan sadece şarj aleti, iki üç yapraklı tanıtım kılavuzu çıktı, ve fatura da çıkmadı,, sizlerin de böyle mibir de kutunun kenarına sıkıştırılmış bir garanti belgesi çıktı bende. Ama onu orada görmesi ve oradan çıkartması oldukça zordu. Siz de bir kontrol edin isterseniz. Garanti belgesi çok önemli değil ama dışarıdan kutuya sıkıştırmışlar yani.
-
öğretmen olan ablam için sipariş verecektik fakat bu konuyu görünce fiyat kovalamayı düşündük. 5090TL gözüküyor şuan fiyatı, bu fiyata alınır mı yoksa kovalamaya devam edelim mi ? eğer stoklarda biterse bu özellikle bu fiyata bilgisayar bulamadık o yüzden acele ediyoruz
-
quote:
Orijinalden alıntı: caliskanahmet38öğretmen olan ablam için sipariş verecektik fakat bu konuyu görünce fiyat kovalamayı düşündük. 5090TL gözüküyor şuan fiyatı, bu fiyata alınır mı yoksa kovalamaya devam edelim mi ? eğer stoklarda biterse bu özellikle bu fiyata bilgisayar bulamadık o yüzden acele ediyoruz
5090TL buna verene kadar 6000TL civarına bir dünya farklı daha iyi cihaz satın alınabilir.
Bu cihazın normal zamanda olması gereken fiyatı zaten 3500-4000 Aralığı.
Önceki sayfalarda link verdim. Sahibinden ve forum içerisinde arama yapın, kutusu açılmamış cihazları uygun fiyata satıyorlar.
3500 olmasada 3900-4200 gibi fiyatlara bulabilirsiniz.
-
faturası bizim adımıza düzenlenmeyen ürünlerde garanti konusunda bir sıkıntı olur mu? bilginiz var mı bu konuda
-
Eğer peşin alacaksanız 4000 civarına sahibinden uyguna bulup kapalı kutu alabilirsiniz. Taksitli alacaksan hepsiburadayı takip et, 4200 civarına ara ara düşüyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X