Şimdi Ara

Asus Crosshair Anlayamadığım Durum???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus Crosshair anakartım var ve bios sürümü 1207.2adet lan girişi var ama sadece biri calısıyor..internette arattım sorunu bir kac kişinin de aynı duruma maruz kaldığını gördüm.burda bilgilisi olan arkadslardan yardım istiyorum..aynen resmde de görüldüğü gibi asus probe yazılımını actığımda su hata görülüyor

• yokmu yardım edecek bir hayırsever ???

işte resmdeki ahtayı bana anlatabilecek bir arkads yokmu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRAGILE -- 11 Ekim 2008; 0:56:57 >

• Fener bahçeli olmasaydın yardı mederdi m:) bende aynı kart ve aynı bios sürümü var ama ben tek lan çalıştırıyorum dur bakayım bakalım diğerini bios tan açayım kapamıştım inşallah aynı sorun yoktur
  • Valla su anda 1207 bios versiyonu ile diğer ethernetten bağlanıyorum ve cayır cayır bağlanıyor sorun yok anlayacağın senın güney köprüsü eski 590 çipsetli olna dan mı yoksa benimki gibi nforce 570 SLI MI bios yenilemeden önce çalışıyorsa belkı anakartla alakalı olabilir veya gerçekten bozulmuştur oakdar dusuk voltaj gelmemesi gerekir

• la olm sen bu kartı yeni almışşın bozkurtomer24 den forumda başlık açacağına adama sorsana
    sakın herıf kazıklamış olmasın seni :)
  • ÜSLÜBA DİKKAT LÜTFEN
  • evet öncelikle yardımlarınız icin teşekkürler.anakartta hayati bir sorun yok o yüzden bozkurtömer beylik bir durum yok arkadsım...kazıklanmak biraz seninle alakalı bir durum ;)

neyse , sanırım benm anakartsal bir sorun bu, ayrıca bu 590 chipsetli mcp sli anakart...ilk önce biostan kaynaklı diye düşündüm, görüyorumki aynı biosu kullananlarda sorun yok...2 secenek kaldı ya anakart yada psu dan kaynaklı bir durum...internette bir kac yer de gördüm aynı hatadan kaynaklı sorun ama cvp hep garantiye yollayın tarzında ...1 ethernet girşim çalışmıyor diye de 1 ay servise yollamam işin acıkcası :)..umarım gerek kalmadan sorunu halledebilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus z97-A Nasıl bir kart?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.