Şimdi Ara

ASUS Cerberus GTX 1070 Ti Advanced Nasıldır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
2.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hayırlısı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

standart olarak 1898 mhz de çalışıyor çekirdeği, şuan hiç oc yapmadım assadin creed origins ve kingdom come deliverance oyunlarını denendim tam yük altında birer saat oynadım sıcaklık 63 dereceyi geçmiyor ve karttan çıt çıkmıyor gerçekten hayran kaldım diyebilirim

msi gtx 980 gaming den bu karta geçiş yaptım ( 1500mhz de oc li kullanıyordum kartı ) bu iki oyunda gözle görülür artışlar var assasin creed origins oyununu 2k da very high ayarlarda 50-60 fps zor alıyordum, bu kart ile 80 frame altına pek düşmüyor diyebilirim, şimdilik gözlemlerim bukadar daha detaylı bir inceleme yaparım vakit bulursam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 1 Mart 2018; 0:52:43 >

• Bu dönemde artık xx 1070 nasıldır diye bir soru kalmadı. Kafandaki ürünü bulduğun gibi alma devri. O öncedendi ASUS 1070 mi EVGA 1070 mi? Şuan referans tasarım bile bulsan almalısın illa almak istiyorsan.

Orijinalden alıntı: evohan

kart geldi pc ye kurdum arkadaşlar

standart olarak 1898 mhz de çalışıyor çekirdeği, şuan hiç oc yapmadım assadin creed origins ve kingdom come deliverance oyunlarını denendim tam yük altında birer saat oynadım sıcaklık 63 dereceyi geçmiyor ve karttan çıt çıkmıyor gerçekten hayran kaldım diyebilirim

msi gtx 980 gaming den bu karta geçiş yaptım ( 1500mhz de oc li kullanıyordum kartı ) bu iki oyunda gözle görülür artışlar var assasin creed origins oyununu 2k da very high ayarlarda 50-60 fps zor alıyordum, bu kart ile 80 frame altına pek düşmüyor diyebilirim, şimdilik gözlemlerim bukadar daha detaylı bir inceleme yaparım vakit bulursam

Hayırlı olsun hocam güzel kart. HB'de 2500'e satılmıştı kısa zaman önce, bütçem yetse benim de alacağım kartlardan biriydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

quote:

Orijinalden alıntı: evohan

kart geldi pc ye kurdum arkadaşlar

Hayırlı olsun hocam güzel kart. HB'de 2500'e satılmıştı kısa zaman önce, bütçem yetse benim de alacağım kartlardan biriydi.

Fiyat pahalı gibi duruyor ama hakkını fazlası ile veriyor kart, 4 sene önce gtx 980 özel modelleri 2 bin tl civarıydı ben aldığımda, bu kart 980 nin üstüne baya bir koymuş açıkcası çok daha uzun ömürlü olmuş, bugüne kadar böyle uzun ömürlü olcağını düşündüğüm bir gpu görmemiştim açıkcası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.