Şimdi Ara

Asus 9550 GE/TD ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hepsiburada.com dan 256 MB Asus 9550 GE/TD bir ekran kartı aldım. Ürün resmi sitesi ve alışveriş yaptığım sitede de fanlı olarak görülüyor. ancak bana gönderilen ürün fansız. Sadece pasif soğutucu var üzerinde. acaba başka bir ürün mü bu. Birde kurulum cd si xp de çalışıyor ama win98 için dreiveri yok. Onu nereden bulacağım.

• Arkadaşım öncelikle o kart güzel bi kart hayırlı olsunCd ye iyice bi bak derim olması lazım içinde yoksa asus.com.tr den download bölümüne girip oradan driverını indirebilirsin
  • Cd de yok %100 eminim.
  • 9250-9550 sanırım fansız
  • dostum 9550 fansız olamaz

gördüğüm tek fansız 9550 msi 9550se olan modeli idi

256mb 9550tdde fan var

konuş bence fan olması lazım

kutuda SE filan yazıyo mu ya da 64bit türündn laflar ??
  • Aga win9x diye olması lazım yavSen o zaman dediğim adrese bi bak orada vardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: SkiNNy

dostum 9550 fansız olamaz

256mb 9550tdde fan var

kartın ön ve arka yüzünde 4 er tane ram yerleşikse 128 bittir.....başka türlü veya sayıda ram varsa (8 den az)..64 bittir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: safranboy

9250-9550 sanırım fansız

Asus 9550 GE/TD de kesinlikle fan varSkiNNy haklı benceSana farklı bişeyler vermiş olabilirler
  • Sitede verilen ürün açıklamasında ekran kartının ''FANLI'' olduğu bildirilmiş... Ama sen fansız olduğunu söylüyorsun. İçine sinmediyse eğer iade etmeni öneririm... Bu saatten sonra 9550'ler ancak o/c kapasitesi yüksek ise alınmalı bence. Bu kartta da fan yok ise madem, o zaman o/c performansı fanlı modele göre düşük olacaktır.
    Zaten hiç o/c yapmayacaksan 9550 GE TD model bir kart yerine düz 6200 modellerden birini almanı öneririm Mustafa kemal...
    Bence iade et, 6200 ile takas et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daytona -- 22 Şubat 2006 17:06:43 >
  • Kartın kutusunda 64 bit vs yazmıyor. 128 bit olduğu yazıyor.
    8 Tane ram var 4 ü önde 4ü tam arkasında.
    Cd de win98 driveri olmadığı konusunda %100.000 eminim. auto setup yapıncada kurmuyor win98 de.

Akşam eve gidince detaylı bir inceleme yapacağım kartı tekrar.
    Oc falan önemli değil benim için ama aklım karıştı şu fanın olmamasına.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hado

quote:

256mb 9550tdde fan var

kartın ön ve arka yüzünde 4 er tane ram yerleşikse 128 bittir.....başka türlü veya sayıda ram varsa (8 den az)..64 bittir

dostum senin amacın ne ya ?!?

adam gibi soruyoruz eğer 64bit bir kart ise fan yoktur demeye çalışıyorum

sen TD istemiş olabilirsin ama adamlar SE vermiş olamaz mı ?!?

asıl sana

• EWT BENCEDE SANA BAŞKA BİR MAL SATMIŞLAR İADE ETMENİ VEYA DURUMU SİTE ÇALIŞANLARINA İLETMENİ ÖNERİRİM..FANLI BİR MODEL İLE TAKAS EDERLERSE İİ AMA OLMAZSA DAHA ÜST BİR MODEL ALMAN İİ OLUR..
  • Haklısınız durumu siteye mail attım. (malumunuz hepsiburadaya telefon ile ulaşmak için bir ekran kartı parası kadar telefon ücreti ödemek gerek. o kadar çok bekletiyorlarki telefonda anlatmanın imkanı yok.)

Cevap gelince bilgilendireceğim gelişmeleri sizlerede...
  • Dün akşam kartı iyi bir inceledim. Kart kesinlikle 9550 GE/TD. aida32 ilede baktım 128 bit. Kartın pcb sindede 9550 ge/td yazıyor. Ama fan yerine pasif soğutucu niye koymuşlar anlamadım gitti.
  • ilk kez asus 9550 ge/td'nin pasif fanlı modelini duydum...
    ters bi şi var bu işte...

....

google'da buldum.. bir kore sitesinde dediğin asus 9550 ge/td var pasif fanlı...
    ama asusun orjinal sitesinde yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctorfizik -- 23 Şubat 2006 10:31:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nadir_en

ilk kez asus 9550 ge/td'nin pasif fanlı modelini duydum...

....

google'da buldum.. bir kore sitesinde dediğin asus 9550 ge/td var pasif fanlı...

gerçekten tuhaf bende ilk defa gördüm
    overclock bakmından süper bir karrt ben de eskiden vardı fiyat perf ı süper hayırlı olsun ama araştır o işi nedir ne diildir fanlı olması gerek arkadaşım
    yinede araştır bakalım ara sor neden böyle diye.
    hayırlı olsun yani çoğu oyunu orta derecede rahatlıkla oynarsın most wanted gibi...

• quote:

Orjinalden alıntı: nadir_en

ilk kez asus 9550 ge/td'nin pasif fanlı modelini duydum...

....

gercekten tuhaf bende ılk defa gordum.bende 128 mb asus 9550ge/td kullanıuyorum ve fan var.ınanamadım bır daha baktım hakken fan var.arkadasım bence ıı arastır bu konuyu sona bır sakatlık cıkmasın

• ben gordum ve kurdum hatta dukkana gelen asuslardan bı kaçtanesı fansız cıktı ama diğerleri fan lı neden bole geldı bende anlamış değilim hala
  • Neyse zaten oyun oynamaya vakit bulamıyorum. daha çok internet, tv vs olarak kullanıyorum pcyi. OC ye ihtiyaç duymam o yüzdende fansız diye geri göndermeye gerek yok.

Ama win98 driveri niye yok cd de onu çözmüş değilim. Hadi fanı malzameden çalıp ucuza maletmek için takmamalarını bir yere kadar anlıyorumda bunu anlamış değilim.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hado

quote:

256mb 9550tdde fan var

dostum senin amacın ne ya ?!?

adam gibi soruyoruz eğer 64bit bir kart ise fan yoktur demeye çalışıyorum

sen TD istemiş olabilirsin ama adamlar SE vermiş olamaz mı ?!?

asıl sana

yanlış anlaşılma oldu galiba....(ee tabi her önünne gelen banları havada uçurunca bu forumda)

ben kartı "banladım"..yani ..eğer o kart 64 bit ise ...o karta "ban" diyerek

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.